Re: Подключение фаркопного разьема (електрика)
wasya Спасибо! А если у меня нет схемы завода производителя прицепа? Они (схемы) у каждого производителя разные?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Подключение фаркопного разьема (електрика)
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
wasya Спасибо! А если у меня нет схемы завода производителя прицепа? Они (схемы) у каждого производителя разные?
думаю нет, мы брали два прицепа разных фирм, а фишки были подключены одинаково
Встановив фаркоп польської фірми AUTO-HAK провода протянув від лівої задньої фари(габарит, стоп, лів. поворот,масу, задню пртивотуманку), а правий поворот взяв дальше по лівій стороні під заднім склом і вивів усе це через штатну дирку з лівої сторони.
фото
фото
провода протянув
А без проводки можливо придбати?? Думаю так, для захисту задка поставити
faust написав:провода протянув
А без проводки можливо придбати?? Думаю так, для захисту задка поставити
В комплекті сам фаркоп без проводки.
Подключился к задним фонарям. Поскольку на фаркопе не оказалось мест крепления подрозетника и чтобы не умирала розетка , я ее на улицу не выводил. Дабы не мешалась в багажнике, розетку подключил через разъем (прицеп будет использоваться редко).
Подключился к задним фонарям. Поскольку на фаркопе не оказалось мест крепления подрозетника и чтобы не умирала розетка , я ее на улицу не выводил. Дабы не мешалась в багажнике, розетку подключил через разъем (прицеп будет использоваться редко).
Блин, мне тоже такая фигня нужна.
Щодо отворів в кузові для виводу кабеля, є з кожного боку в боковині багажника під бампером отвір з резиновою заглушкою.
Та є отвір з пластиковою заглушкою ззаду під бампером, якщо її зняти то попадаємо в такий самий овальний але вертикальний отвір де винтиляція, його видно на першому фото.
Провід можна протягнути і в середині салону під пластиковою накладкою над бампером, зліва від центру під верхнім краєм бампера є резинова заглушка під кабель.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Подключение фаркопного разьема (електрика)
Згенеровано за 0.129 секунд(и), виконано 95 запитів