Хохол написав:bgbr написав:Я тільки 2 рази їздив після станції(машина батькова), то не била током.
але знову згорів запобіжник. в перший же ж день. ще не звонив офіціалам, як був то казали що це відеореєстратор винен в тому що горить запобіжник, а так кажуть що автомобіль технічно справний. як їх заставити дійсно виявити де коротить
Поменяй предохранитель и покатайся без видеорегистратора. Если снова сгорит, то тогда где-то к.з.
Если не сгорит, то скорее всего что-то в разъёме прикуривателя или штекере регистратора.
На крайний случай поставь предохранитель немного большего номинала.
Так і думав зробити, машина поки на гарантії то будуть робити офіціали, чи на запобіжник більшого номіналу вони згодяться не знаю.
[merge_posts_bbcode]Added: 2015-05-08 18:12:14[/merge_posts_bbcode]
_AlexSander_ написав:А регик кто подключал? Или просто в прикуриватель? Что тогда мешает пару дней без него покататься? Какие ещё работы делались по электрика и кем? Какой предохранитель сгорает?
просто в прикурювач, вже попробую без нього, а точніше може куплю повербанк і буде реєстртор на повербанці висіти, без нього не хочеться, колись попали в аварію так потім так викручував водій тої машини що я винен ,, а докази то тільки слова проти слів,
машина нова ніякі роботи і ніким не велись, запобіжник не бачив бо ключ дав - забрали і вигнали на двір - ключ принесли,
просто нічого в прикурювач не підключити це взагалі капець, ні навігатор як в невідоме місто їдеш, ні автохолодильник коли на пікнік, така перспектива мені зовсім не подобається,
про такі перспективи при продажу автомобіля мені нажаль не сказали
а тепер це через несертифікований девайс в прикурювачу - виправдовування на сервісі
може хтось з форму мав такі проблеми, або навпаки користується прикурювачем і все добре - відпишітся будь-ласка
0