Тема: Как перенести записи с drive2?
Выкачивать вручную или с помощью паука? И как потом лучше все записи разместить здесь, в каком разделе?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Как перенести записи с drive2?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Выкачивать вручную или с помощью паука? И как потом лучше все записи разместить здесь, в каком разделе?
barabashkakvn, шукайте на форумі відповідні теми та переносьте інфу згідно з назвою теми. БУДЬ ЛАСКА, НЕ СТВОРЮЙТЕ НОВИХ ТЕМ! За відсутністю належноі модераціі на форумі потім буде дуже тяжко знайти в них щось цікаве та корисне.
barabashkakvn, шукайте на форумі відповідні теми та переносьте інфу згідно з назвою теми. БУДЬ ЛАСКА, НЕ СТВОРЮЙТЕ НОВИХ ТЕМ! За відсутністю належноі модераціі на форумі потім буде дуже тяжко знайти в них щось цікаве та корисне.
Работал бы НОРМАЛЬНЫЙ форум - я давно нашел бы и не создавал. Давно говорю - движок форума полная какашка. Картинки вставить - это тот ещё квест. А BBCode - с этим динозавром ещё наши бабушки работали.
Для телефонов до сих пор не оптимизирован, поиск - отстой.
Все держаться только из-за отсутствия альтернативы.
Накипело, если кому припекло, заранее извиняюсь.
Работал бы НОРМАЛЬНЫЙ форум - я давно нашел бы и не создавал. Давно говорю - движок форума полная какашка. Картинки вставить - это тот ещё квест. А BBCode - с этим динозавром ещё наши бабушки работали.
Для телефонов до сих пор не оптимизирован, поиск - отстой.
Все держаться только из-за отсутствия альтернативы.
Накипело, если кому припекло, заранее извиняюсь.
Згоден, я записи з Драйва2 зберіг, та акаунт видалив.
зробив БЖ (головне що робилось з машиною) - на Лоджи-форуме:
http://www.forum.renault-lodgy.com.ua/v … 5378#p5378
головне, що незручно на форумі (взагалі на любому форумі), те що записи та коментарі, до записів - це єдина вітка, в БЖ важко щось знайти.
треба створювати 2 теми, у однієї вести БЖ, у інший питання-відповіді
Я частково зробив альтернативу - зробив, у першому повідомлені, зміст БЖ.
Згоден, я записи з Драйва2 зберіг, та акаунт видалив.
Мабуть я поступлю також: сберегу усе себе в хмару (зазвичай я усе зберігаю в OneDricve), драйв2 аккаунт видалю. А ось с розміщенням БЖ на цьому форумі поспішати не буду - нехай админ подиме спочатку сраку и змінить движок форума.
А ось с розміщенням БЖ на цьому форумі поспішати не буду - нехай админ подиме спочатку сраку и змінить движок форума.
То есть вам тяжело картинку через хостинг закинуть на форум, а админу перетаскивать форум на новый движек - пусть поднимет сраку?
Скажите сразу в баксах, сколько лярдов вам должен этот Мир?
Скажите сразу в баксах, сколько лярдов вам должен этот Мир?
Дуже цікаво ))) я б вже просто користувача послав до "мацкви"
"ИМХО" Не подобається - курс знаєте
це ви даремно.
чому драйв2 такий популярний, що там зі всього світу люди пишуть?
Тому що він зручний, як раз для БЖ автівки:
- кожен запис - окремо, з обговоренням (форум - це потік свідомості, де щось знайти - досить важко).
- автор БЖ - він по суті, модератор свого БЖ: може видаляти навіть чужі коменти, правити свої записи, виставляти час запису - для того що мати хронологію, навіть, якщо запис пропустив, та захотів додати.
- автоматично формується - зміст БЖ.
- немає ніяких проблем з картинками.
Наприклад - тут, на форумі є, записи, як активувати круїз-контроль на Логане? Або як - прив'язати датчики тиску у колісах, до штатного ЦКБС?
Тому - форум, це форум, він мало придатний, для структуровано ведення БЖ.
Перехід на інший двиг планувався давно, але наразі немає нормальних конверторів зі старого на новий. А втрачати стільки всього не хочеться.
Але робота в цьому напрямку ведеться
чому драйв2 такий популярний, що там зі всього звіту люди пишуть?
Драйв уже много лет назад превратился в помойку, на которой всем стало пофиг на авто, когда мне куча людей начало спамить "Привет! Заходи в гости!" и просить лайкнуть или подписаться (я уже не помню, что именно там было из этой блевотни) - вот тогда я грохнул свои БЖ на драйве и больше туда ходил! А уж после 2014-го - тем более я не собирался вести свои БЖ на любом из .ru сайтов...
Может вам и ВК удобнее, чем ФБ?
А в ОК много друзей и знакомых?
Кто хочет - ищет возможности, кто не хочет - ищет причины...
Hidden message by (Zevs) 2022-05-31 17:42:51
Hidden message by (Zevs) 2022-05-31 17:43:01
Hidden message by (Zevs) 2022-05-31 17:50:51
docstat, Ви до сфери ІТ якось пов'язані? деякі речі не так просто зробити, як воно виглядає зі сторони.
Інколи оновити двигун сайту, форуму чи ще якогось сервісу - дуже велика робота та не благодарна. Тим паче, коли це ти робиш тільки на своєму інтуазізмі.
Зато ось "нити", що ніхто нічого не робить - це легко.
Інколи оновити двигун сайту, форуму чи ще якогось сервісу
трохи до іт - маю відношення, але, я ні писав - що треба оновлювати сайт.
Тільки привів приклад, як я зробив, на аналогічному, по суті сайті, також - привив приклад, що має бути (на прикладі драйву) для нормального ведення БЖ.
У чому різниці - цій сайт, це ФОРУМ.
а для БЖ - потрібно мати, сайт за структурою - БЛОГ (коли є запис, є перелік записів, є обговорення для кожного запису окремо).
Зато ось "нити", що ніхто нічого не робить - це легко.
це Ви собі щось придумали - ще раз питання, де я ною? Де я написав - оновити/переробити сайт? Я тут БЖ не вів, вести не планую.
docstat, А я не кажу, що ви почали нити. Нити почав топіккастер, якому було сказано що якщо не подобається - може йти далі.
barabashkakvn, проблема не скачати з д2 свої записи, а знайти ресурс, КУДИ їх можна перенести!
На превеликий жаль, я досі не знайшов подібного ресурсу. Хтось радив навіть створити свій канал в ТГ.
Я скачав свій БЖ вручну запис за записом (жодна програма для скачування не впоралась) і так всі 130 штук. Перевів їх до "прихованого" стану. І розмірковую над видаленням профілю.
barabashkakvn, проблема не скачати з д2 свої записи, а знайти ресурс, КУДИ їх можна перенести!
На превеликий жаль, я досі не знайшов подібного ресурсу. Хтось радив навіть створити свій канал в ТГ.
Я скачав свій БЖ вручну запис за записом (жодна програма для скачування не впоралась) і так всі 130 штук. Перевів їх до "прихованого" стану. І розмірковую над видаленням профілю.
Я також - усі записі, одну за одной, скачав вручну.
Зберіг усе в файлі world. Обліковий профиль видалив з двайва.
DRIVER.TOP
Українська спільнота водіїв та авто (перенесення профілю з drive2.ru в один клік).
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Как перенести записи с drive2?
Згенеровано за 0.180 секунд(и), виконано 93 запитів