Тема: Логан2 лампочка освітлення перемикача пічки
Перегоріли лампочки підсвітки пічки і т.п.. Рено логан2 . Лампочки міняються разом з цоколем, нерозбірні. Здайте місця, де придбати, бо щось знайти не можу
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Логан2 лампочка освітлення перемикача пічки
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Перегоріли лампочки підсвітки пічки і т.п.. Рено логан2 . Лампочки міняються разом з цоколем, нерозбірні. Здайте місця, де придбати, бо щось знайти не можу
Не знаю які у Логана ІІ, а на Логан І беру в БазіАвтозвуку(АвтоБаза)
Перший логан-сандеро, був у мене свого часу, так там без проблем: куплялися блохи лампочки на любому автобазарі жменя за гривню, та самостійно мінялися за пару хвилин. У другому логані цоколь з лампою нерозбірні, знайти ніде не можу: ні на базарах, ні на ромаріо і т.п. інтернет-магазинах.....фігня якась
Перший логан-сандеро, був у мене свого часу, так там без проблем: куплялися блохи лампочки на любому автобазарі жменя за гривню, та самостійно мінялися за пару хвилин. У другому логані цоколь з лампою нерозбірні, знайти ніде не можу: ні на базарах, ні на ромаріо і т.п. інтернет-магазинах.....фігня якась
Якщо є фото цих лампочой то викладіть, може такі як у мене в Мегана?
Теж звернув увагу на дешевий Ельф. Він зараз і на екзісті продається. В АТЛ зараз стоїть Пінасол дешевий,допуски Рено є. Виготовлено 3 та 4 роки тому. Думаю брать чи ні,міняю масло кожні 7-8000 Київ
sidalv написав:Перший логан-сандеро, був у мене свого часу, так там без проблем: куплялися блохи лампочки на любому автобазарі жменя за гривню, та самостійно мінялися за пару хвилин. У другому логані цоколь з лампою нерозбірні, знайти ніде не можу: ні на базарах, ні на ромаріо і т.п. інтернет-магазинах.....фігня якась
Якщо є фото цих лампочой то викладіть, може такі як у мене в Мегана?
Також порадили від мегана, вже купив. Через пару днів спробую
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Логан2 лампочка освітлення перемикача пічки
Згенеровано за 0.095 секунд(и), виконано 94 запитів