Тема: Ключ зажигания
На Логан2 мсв 2014 ,с центр замком кто то брал на алиэкспресс ключ зажигания .Как выбрать с правильными характеристиками?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Ключ зажигания
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
На Логан2 мсв 2014 ,с центр замком кто то брал на алиэкспресс ключ зажигания .Как выбрать с правильными характеристиками?
yuruy1, Не все так просто, ключ потім треба підготувати та прописати. Тим паче, що частіше трапляється, що впаяні чіпи-підробки
yuruy1, Не все так просто, ключ потім треба підготувати та прописати. Тим паче, що частіше трапляється, що впаяні чіпи-підробки
Я це розумію ,я не можу з'ясувати яку замовляти заготівку на Алі ,щоб потім прив'язати.
Лево написав:yuruy1, Не все так просто, ключ потім треба підготувати та прописати. Тим паче, що частіше трапляється, що впаяні чіпи-підробки
Я це розумію ,я не можу з'ясувати яку замовляти заготівку на Алі ,щоб потім прив'язати.
На першому логані ключ розбірний, можна відкрити і глянути що написано на чіпі.
yuruy1 написав:Лево написав:yuruy1, Не все так просто, ключ потім треба підготувати та прописати. Тим паче, що частіше трапляється, що впаяні чіпи-підробки
На першому логані ключ розбірний, можна відкрити і глянути що написано на чіпі.
Не совпадають ,там якось він як NXP ,а на ринку йдуть якмPCF.
По справа в іншому мене цікавить ,хто брав на Алі для рано і як вони себе проявили
Ключі pcf 7946 - logan1, pcf 7947 більш новіші машини. Виробник чіпу може бути philips або nxp. Не знаю одного,були logan 2 з чіпами pcf7946 , чи ні
Ключі pcf 7946 - logan1, pcf 7947 більш новіші машини. Виробник чіпу може бути philips або nxp. Не знаю одного,були logan 2 з чіпами pcf7946 , чи ні
Дякую
NXP це колишній Philips Semiconductors. Відомий виробник чипів. Важливо не те, що написано, а що у вас по факту. На алішці більшість чипів це підробка, яку можна викинути на сміття. Томі дешевше купити ключ у людини, яка займається ключами і дає гарантію на ключі. якби вказали місто, то може когось порекомендував.
NXP це колишній Philips Semiconductors. Відомий виробник чипів. Важливо не те, що написано, а що у вас по факту. На алішці більшість чипів це підробка, яку можна викинути на сміття. Томі дешевше купити ключ у людини, яка займається ключами і дає гарантію на ключі. якби вказали місто, то може когось порекомендував.
Найближче місто Харків
В Харкові зараз не порекомендую. Знайомий хлопець виїхав.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Ключ зажигания
Згенеровано за 0.187 секунд(и), виконано 95 запитів