Re: Обязательно сообщайте об ошибках форума
Зараз займуся
+ пофіксив
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Обязательно сообщайте об ошибках форума
Зараз займуся
+ пофіксив
При попытке редактирования первого сообщения своего БЖ уже второй день выкидывает ошибку
▼Spoiler
Привіт. Маєте зручний БЖ MCV 2008 by НАЗАВР однак тривалий час його не оновлюєте. Ваша проблема полягає в списках, що в розділі ДОПИ - видаліть їх і все запрацює.
Сайт не коректно працює з ними.
[list=*]
[*]Тест1[*]
[/list]
Щось зламалося...
"Сторінка не працює Хост www_logan_in_ua зараз не може обробити цей запит.
HTTP ERROR 500"
Видає коли на /forum зайти. Залогінитися якось вдалося. А в теми тільки через пошук в гуглі можна зайти.
Похоже Сергея Зевсу не до сайта настолько всё плохо что чинить уже он его не в силах Я так думаю похоже мы наблюдаем конец этого форума
Похоже Сергея Зевсу не до сайта настолько всё плохо что чинить уже он его не в силах Я так думаю похоже мы наблюдаем конец этого форума
Може Сашка повідомити? Знайти кінці
Everest написав:Похоже Сергея Зевсу не до сайта настолько всё плохо что чинить уже он его не в силах Я так думаю похоже мы наблюдаем конец этого форума
Може Сашка повідомити? Знайти кінці
Он сильно болеет .
Сашко в курсе ситуации . Тоже ничего не знает
Не проблема. Все інше то працює.
Як раз то і проблема.
Ще проблема в тому, що це відбувається зненацька.
Я так розумію ситуацію. - Якщо нема часу чи бажання, займатися сайтом, то можна хоча б про це повідомити. Щоб народ міг це передбачити, ( кончину сайту) і скопіювати свої потрібні дописи, фото...
Оце так сайт поломався, давно не заходив. Але все ніби працює. Окремо немає входу на форум. гадаю можна полагодити маючи ключі сторінок Чи може є відкритий код сайту
головне Сергію головне здоро`я.
буду періодично перевіряти - надіюся що запрацює.
p/s самий старий логан форума(жовтень 2005) на ходу і працює в сім`ї як робоча лошадка.
Шановне товариство!
Форум частково відновив роботу, але з однієх з попередніх версій...
Робота ця не проста,програміст який знайомий з цією мовою програмування намагається відновити що можливо.
Дякую за підключення Наташі (aka Drakosha), Володі (ака Моджахед), Юрі (ака Lavrik) та усім причетним.
Прошу підтримати роботу форума своїми постами та повідомити знайомих щоб заходили та щось писали.
чудово!Дуже приємно!
Дякую що відновили. Дуже багато корсиної інформації було. Та й поспілкуватися було приємно.
Прошу підтримати роботу форума своїми постами та повідомити знайомих щоб заходили та щось писали
Постами це чудово. Як на рахунок внесків? Сергій оплачував розміщення на сервері,як зцими питаннями зараз?
Сусанин написав:Прошу підтримати роботу форума своїми постами та повідомити знайомих щоб заходили та щось писали
Постами це чудово. Як на рахунок внесків? Сергій оплачував розміщення на сервері,як зцими питаннями зараз?
Дякую за підняте питання. це саме я сьогодні проговорила з Інною дайте нам трохи часу, я чи Інна потім напишемо стосовно внесків
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Обязательно сообщайте об ошибках форума
Згенеровано за 0.189 секунд(и), виконано 81 запитів