14000 км
Перевзувся. Шиномонтаж в Бучі працює і це не може не радувати.
Хлопці роблять швидко і якісно. Майже як на пітстопі формули 1.
Поки я випиваю каву, хвилин 25 і готово.
Весною не потрапив до них і міняв на літню в Києві - "майстер" закручував болти гайковертом і один зламав
Довелось приварюватись до шматка, що залишився в диску і викручувати, а для мене - додаткові витрати.
Як я вже писав у відповідній темі - була неприємність з блиманням на приборці індикації протитуманок та дальнього світла.
Офи зробили по гарантії (підтягнули контакт проводу маси), але не з першого разу.
Спочатку для діагностики міняли підрульове, але проблема залишилась, так що з моїм рідним все ОК.
Взагалі справ на 15 хвилин, а понервувати довелось.
Спочатку вони взагалі повели себе негарно. Коли я перший раз приїхав - то проблема не проявила себе і незважаючи на те,
що я записав телефоном відео як воно глючило, мені намагались відмовити.
Мовляв це для нас не доказ, поїздіть так ще, поки воно не стане більш явним.
Але коли я пригрозив написати листа в Рено Україна - одразу замінили підрульове і я поїхав тестувати чи це допоможе. Не допомогло...
За другим візитом розібрались що до чого і повернули моє підрульове на місце. Але на цей час я вже підключив якогось головного менеджера
по роботі з клієнтами, бо той менеджер, що приймав у мене машину перший раз просто забив...
І от наче і зробили і осад залишився, що без скандалу ніяк.
Одного дня виявив на передньому бампері під фарою досить глибоку подряпину сантиметра 3 довжиною.
На темносірій машині подряпина була світло сіра, майже біла і дуже кидалась в очі. Блін.
Коли був у офів купив фарбу і лак. Відносно недорого 230 грн за обидва. Колір підійшов добре.
Зробив все як написано в інструкції. Обережно намазав фарбою подряпину, намагаючись побільше накласти саме в неї, а не кругом.
Потім почекав 10 хвилин, намочив водою спеціальний ковпачок на флаконі з фарбою і витер лишню фарбу, що розповзлась кругом подряпини.
Так повторив разів 5 за декілька днів. Чекав поки шари підсохнуть. А потім один раз наклав зверху прозорий лак з другого флакона і як висохло - відполірував пастою від подряпин.
Вийшло досить пристойно. Якщо подряпину не шукати, то її і не видно. Тобто вона залишилась, але тепер вона в тон кузова і в очі не потрапляє як раніше.
Були ще незначні, неглибокі подряпини біля ручок дверей переднього пасажира. Підозрюю, що від нігтів. Їх просто відполірував пастою.
Якщо намочити подряпину і вона "зникає", то пастою її можна прибрати досить успішно.
Daewoo Lanos 2008 -> Sandero Stepway 1.5 dci 2021
0