Re: При какой цене на бензин перестанем ездить 15-20грн за литр
Ценовая динамика в сетях АЗС 11/10 февраля 2015 г.:
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → При какой цене на бензин перестанем ездить 15-20грн за литр
Ценовая динамика в сетях АЗС 11/10 февраля 2015 г.:
Всё , перестали ездить при цене 25 - 30 хрн. за литр , причина проста и банальна - НЕТУ такого бензина , он уже дороже
У нас две темы про цены на бензин нарисовались..
Надо бы одну закрыть.
У нас две темы про цены на бензин нарисовались..
А зачем новую было заводить?
Так можно уже еще одну завести.....
andy_k написав:У нас две темы про цены на бензин нарисовались..
А зачем новую было заводить?
Так можно уже еще одну завести.....
Так и я про это...
Скоро ездить не за что будет, останется только в теме отписываться
Скоро ездить не за что будет, останется только в теме отписываться
Сейчас по городу общественным транспортом с пересадкой если ехать в двоем выходит так же как и на авто
На АЗС подешевшав бензин, дизель зріс в ціні:
https://biz.liga.net/ua/ekonomika/tek/n … -podorojal
Газ на ОККО +50 коп от прошлой субботы...
Хто знає, чому газ поліз
Хто знає, чому газ поліз
Податки додались.
умнічки суки народу вирішили акциз газовий підтягти до бензового. Рахуємо коли на газу перестане їздити вигідніше: 3, 2, 1...
А зараз ще й затримки на розмитненні
умнічки суки народу вирішили акциз газовий підтягти до бензового. Рахуємо коли на газу перестане їздити вигідніше: 3, 2, 1...
А зараз ще й затримки на розмитненні▼Spoiler
Ну, тепер я знаю точно що газ на машину ставити не буду.
Податки додались.
Поляки перевозчики бастуют. Газовозы едут в объезд вот вам и цена.
Хіба поляки нам газ возять? Думаю свої водії дешевше обійдуться.
переходим на дизель
Дизель - это гуд. Но по современным тенденциям похоже что это вымирающий тип ДВС для личного транспорта
Газ вже втратив актуальність. Звірю витрату, та перейду на бенз на таврії.
Газ вже втратив актуальність. Звірю витрату, та перейду на бенз на таврії.
120грн зараз економія на 100км на газі виходить.
Тобто 12тис грн на 10тис км. Ще поки вигідно на газі їздити.
Треба враховувати і прогріви. Не як на газу, а як на бензині. Якщо вони дійсно на бензині.
сяся написав:переходим на дизель
Дизель - это гуд. Но по современным тенденциям похоже что это вымирающий тип ДВС для личного транспорта
всё переходящее , электроавто после 2й мировой захглохло , в 2ооо вспыхнуло вновь интерес к электроавто , то и с дизелем будет
Скоро новые сплавы найдут , двигатель стерлинга в массы пойдёт
Masster написав:Газ вже втратив актуальність. Звірю витрату, та перейду на бенз на таврії.
120грн зараз економія на 100км на газі виходить.
Тобто 12тис грн на 10тис км. Ще поки вигідно на газі їздити.
Їздити можливо і економія, але ставити вже ні. Ну і підтримую Massterа, переважно хто декларує свою витрату на газі, не враховує потрачений бензин. В мене на славуті стояло ГБО 4-го покоління власної розробки, розроблені мною алгоритми, дозволяли навіть за мінуса після запуску двигуна зразу переходити на газ, за рік часу я спалював в межах одного літра бензину на запуски, то чиста витрата газу була приблизно +25% до витрати на бензину, що приблизно відповідає різниці щільності бензину та пропан-бутанової суміші.
Блокування поляками пунктів пропуску на кордоні напряму пов'язані зі зростанням ціни на автогаз. Автогаз продається фактично "з коліс". Тобто запасів цього палива фактично не роблять. Зникне ця обставина- впаде ціна.
Ага а тим часом вже 60 і всі їздять хоча якщо честно я став менше їздити зараз.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → При какой цене на бензин перестанем ездить 15-20грн за литр
Згенеровано за 0.174 секунд(и), виконано 87 запитів