Re: Фильтр салона
Майский Кот, ти про кого?
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Фильтр салона
Майский Кот, ти про кого?
конечная цель ставиться о целесообразности фильтра, часть воздуха проходит мимо фильтрующего элемента на месте его изгиба.
Фигня. На Мондео 4 чтоб поменять фильтр салона надо снять педаль газа.
конечная цель ставиться о целесообразности фильтра, часть воздуха проходит мимо фильтрующего элемента на месте его изгиба.
Так той вигін формується під впливом гарячого повітря з пічки зимою.
ак той вигін формується під впливом гарячого повітря з пічки зимою.
Да ну? Откуда это заключение, инфа?
grapes написав:ак той вигін формується під впливом гарячого повітря з пічки зимою.
Да ну? Откуда это заключение, инфа?
Особистий досвід. Хоча можливо і думка хибна.
Десь раз на рік я дістаю фільтр салонний і або чищу і мию - або викидаю. Після зими уже другий - верхня пластмасова рейка що тримає фільтруючий матеріал вигинається, я так думаю від температури пічки.
звертаюся до тих, у кого стоїть вугільний фільтр. наскільки ефективно він рятує від камазів та кразів? просто вже втомився клацати рециркуляцією салону. якщо ефективні, то які конкретно (бренди, індекси)?
звертаюся до тих, у кого стоїть вугільний фільтр. наскільки ефективно він рятує від камазів та кразів? просто вже втомився клацати рециркуляцією салону. якщо ефективні, то які конкретно (бренди, індекси)?
Від вихлопу врятує тільки протигаз.
В мене вугільний в авто...можливо щось і затримує,але гази-ні.Всеж таки товщина фільтрувального паперу(чи синтипону)до смішного мала(а розріжте патрон протигазу-там не один шар з різних матеріалів).
Приветствую. Кто-то использует WIX WP2111 на Логан/Сандеро 2 ?
http://prtscr.cx.ua/564840.html
Что-то размеры его не сходятся со штатными. Выше на 3-4мм и уже на столько же...
Нормально WIX становится. Это, по моему, пурфлюкс размеры развернул на 90°.
Нормально WIX становится.
Не сказал бы что нормально. Но пришлось запихнуть, т.к. другого не было, а снятый показался довольно грязным, хоть и прошёл всего-то 6,5ткм. Пыльно у нас...
В общем похоже, что WIX (он же Filtron) лучше было ставить складками горизонтально. Решил сменить на угольный MANN чтобы понять, имеет ли смысл в дорогих угольных фильтрах. Снятый WIX действительно был сильно деформирован и, соответственно, почти не фильтровал. А вот MANN оказался довольно жестким, еле впихнул (привет ынженерам Рено)). И встал он идеально (ессно складки вертикально). Пока нравится, запахов не чувствую, посмотрим как будет дальше.
что WIX (он же Filtron) (WIX WP2111)
Для чого купувати окремо фільтруючий елемент, неправильно його клеїти, якщо є купа готових фільтрів в рамці дешевше цього WIX WP2111??
gatuno,
Сейчас на авто подходят фильтра без рамки.
Рамки шли на прошлом поколении.
Фильтр не клеится, просто запихуеш, в Рено так, нужно сжатие иначе не впихнуть.
На шкоде все просто, ровно заходит и выходит , фильт больше и толще.
просто запихуеш, в Рено
Ого, та це ж покращення не знав
Для чого купувати окремо фільтруючий елемент, неправильно його клеїти,
не знав
Порівняння фільтрів салона Сандеро Степвей 2 (22 рік). Рідний заводський,- WIX, -Blue Print. Два останні вугільні. Блу принт стає один в один як рідний, і він трішки дешевше від Віха. Віх можна ставити повернувшиина 90*. Але є нюанс. Віх ще й коротше, не тільки повернутий. Буде щілина. Повітря не дурне, воно не стане пхатися через фільтр. Піде через щілину, брудне. Правда фільтр довго буде чистим))).
Тому Віх (він вже куплений в мене) буду ставити, наклеївши з короткого боку, паролоновий антискрип від Акаустік. Він на самоклейці, і як раз трішки залишилось в мене
Тут і розміри і візуальний огляд. Поруч з заводським.
Віх можна ставити повернувшиина 90*. Але є нюанс. Віх ще йикоротше. Буде щілина.
Абсолютно верно. Выкинул и больше никогда WIX не куплю.
MANN CUK22011 угольный встал хорошо, размеры соблюдены точно. Полгода запахов не было, сейчас иногда чувствую...
Blue Print
Как он в плане запахов выхлопа в городе?
Masster написав:Blue Print
Как он в плане запахов выхлопа в городе?
Важко сказати. Треба спеціально з чимось порівнювати. Заїжджати в зону воні. Нюхати через один фільтр, потім через інший, слідкуючи щоб ззовні інтенсивність воні при цьому не змінилася. Хто таке буде робити? Ніхто.
По якості виготовлення, і ззовні, він нічим не відрізняється від ВІХа.
Їхавши за смердючим камазом, сморід було чути. Не так різко, але чути. Думаю що повністю сморід ні один авто-фільтр не усуне. Приклад - протигаз. Товщина фільтра. І то, на який час він розрахований. На годину, півтори.
, сейчас иногда чувствую...
То корона відступила))))
То корона відступила))))
Не, корона была давно, и соответственно отпустила давно )))
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Фильтр салона
Згенеровано за 0.169 секунд(и), виконано 88 запитів