Тема: Регулювання клапанів
Хто знає схему регулюваання клапанів двигун 1,4 K7J714
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Регулювання клапанів
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
pismennuj,
Регулировка зазора по методу "полного открытия выпускного клапана"1. Установите выпускной клапан цилиндра № 1 в положение полного открытия и отрегулируйте зазор впускного клапана цилиндра № 3 и выпускного клапана цилиндра № 4.
2. Проделайте ту же операцию на других цилиндрах, руководствуясь приведенной ниже таблицей.
Выпускной клапан в положении полного открытия Регулируемый впускной клапан Регулируемый выпускной клапан
1 3 4
3 4 2
4 2 1
2 1 3
3. Установите на место:
- крышку головки блока цилиндров с новой прокладк
Останній раз регулював по методу повного відкриття клапана (вищенаведена). Всі інші разів 5 регулював по методу повного закриття клапана (коли рокер з протилежного боку кулачка). І то й і той метод працює, різниці не помітив. Але все ж таки буду робити по схемі як останній раз. Думаю так точніше
Останній раз регулював по методу повного відкриття клапана (вищенаведена). Всі інші разів 5 регулював по методу повного закриття клапана (коли рокер з протилежного боку кулачка). І то й і той метод працює, різниці не помітив. Але все ж таки буду робити по схемі як останній раз. Думаю так точніше
Не знаю як на двигунах рено, але на двигуні МЕМЗ якщо ставити поршень в ВМТ і регулювати два клапани одночасно на цьому поршні, то зазор випускного клапана буде на 0,05 мм більшим, ніж коли регулювати клапана по схемі описаній в 4-му пості.
В нас 4й циліндр це той, що від акумулятора?
В нас 4й циліндр це той, що від акумулятора?
Ні.Це перший.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Регулювання клапанів
Згенеровано за 0.109 секунд(и), виконано 94 запитів