Блін... начитався жахів на ніч! В мене в родному мануалі вказано 120 тис. або 6-ть років!
Коли купив, міняв на 60 тис. но при цьому йому було 8 років. На вид новий але як дубовий.
Питав у ділера - чому в мене вказано пробіг заміни в два рази більше? Відповідь - для "третіх" стран виробник перестраховується на важчі умови експлуатаціі Бруд, пил, неякісне паливо.
Сказав, якщо по грунтовках и багнюкам не гоцаеш, тоді можна більше ніж 60 тис. !? Но на власний розсуд и ризик! Сказав, що реально до 80 тис. можно не перейматися точно. Якщо ремінь дійсно фірмовий а не подделка.
Коли в перший раз міняв знайомий майстер, він зразу попередив, що комплект реміня купуе він сам у перевіренного ділера. І коштував той комплект значно дорожче раза в півтора, ніж більшость пропозицій в продажу.
На запитання, чого 80 % цін нижче і приблизно однакові, а 20% пропозицій в інтернеті дорожчі набагато.. раза в півтора, і теж приблизно однакові! Відповідь була.. ну ми мабудь тупі.. і не хочемо щоб в нас багато купували..!? Чи може сам додумаешь відповідь?
На данний час пробіг на ньому 70 тис. Грошей нема, житло на с. Салтовке пошкоджено, гараж теж, бізнес і транспорт вантажний втратив, бомжуем переселенцями в Полтавскій обл. На роботу не можу, т.к доглядаю мати инваліда.. день через день скорая (((( Та і дровами хату топить вона не може.
Планував тягнути до заміни на 80 тис. А тепер начитався і стремьно. Тим паче, що загальний пробіг 130 тис. А обвідний ремінь ще родний заводський с 2010 року!
Хоча знаю людей, котрі катают на реміні ГРМ по 100 тис. а то і більше і не паряться.
Dacia Logan MCV Laureat 1.6 16V Hi-Flex 5 мест 2011г. + ГБО на 60 л. Красный рубин
+ВАЗ 2107 почти 1.6 л. 84 г. ГБО 2 пок. "Желтая ракета"
0