51 Відредаговано Yeka (2024-12-31 08:40:16)

Re: Очищення води.

Підніму мохнату тему.
Хочу поставити в будинку осмос,втомився тягати баклаги. Вода,в будинку, з міського водопроводу,з Дніпра. Водопровідна вода візуально прозора,нічим не штиняє,навіть хлором. Але своєму нюху,після ковіду, не дуже вірю-періодично присутні глюки з запахами.
Хто чим користується? Плюси,мінуси,підводні камені?!

Dacia Logan 1.6 8v-продано. Renault Mégane II 1.6 16v-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8v MCV-експлуатується
  0

52 Відредаговано Rothmanz (2024-12-31 17:36:02)

Yeka написав:

Підніму мохнату тему.
Хочу поставити в будинку осмос,втомився тягати баклаги. Вода,в будинку, з міського водопроводу,з Дніпра. Водопровідна вода візуально прозора,нічим не штиняє,навіть хлором. Але своєму нюху,після ковіду, не дуже вірю-періодично присутні глюки з запахами.
Хто чим користується? Плюси,мінуси,підводні камені?!

https://ecosoft.ua/ua/filtr-obratnogo-o … ation-new/
вже багато років. мінусів не бачу. бери з мінералізатором, але кран як на мене треба одинарний ставити. Бо пропонують з двома краниками, мінералізована і ні. Баловство. Все пускай через один кран. А, ну і ще одне, як на мене бак на 6 літрів маловато буде. Раджу на 10 взяти. Було багато разів коли всю воду використали, треба, а її нема, треба чекати коли нафільтрується. І будь готовий до деякого збільшення споживання холодної води, бо осмос скидає воду в каналізацію.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0
Спасибо сказали: Yeka1

53

Rothmanz написав:

вже багато років. мінусів не бачу. бери з мінералізатором

Дякую. Мінералізатор брати не хочу,не бачу в ньому сенсу. Краще замість мінералізатора візьму систему з насосом. Влітку ,коли всі включають полив, в душі не комфортно митися. Так розумію що система продається окремо,а бак окремо?

0

54

Yeka написав:

Влітку ,коли всі включають полив, в душі не комфортно митися.

В сенсі в душі некомфортно? До чого тут душ? Це система для очищення питної води.
Мінералізатор потрібен , бо всі , або майже всі солі і мінерали з води забираються. На рахунок баку треба говорити з продавцем.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
  0

55

Rothmanz написав:

В сенсі в душі некомфортно? До чого тут душ?

Осмос розрахований на певний робочий тиск-біля 3 бар.Якщо з душа слабо тече,то там і без манометра ясно,що ніяких 3 бар немає.Тому треба додатковий насос. Бак,пишуть,в комплекті,на 7 літрів це десь близько 5л води? Що до мінералізатора-з ковбасами-балабасами,майонезами і кетчупами,цукерками ми зжераєм таку кількість цього добра що мінералізатору і не снилося.

0

56

Yeka написав:

Що до мінералізатора-з ковбасами-балабасами,майонезами і кетчупами,цукерками ми зжераєм таку кількість цього добра що мінералізатору і не снилося.

Та питань нема. Переконувати навіть не збираюся. Мінералізація води, це дещо інше.
В мене бак на 6 літрів. 6 літрів фільтрованої води і накопичує.
Але як на мене, то троха замало буває.

0

57

Rothmanz написав:

Та питань нема. Переконувати навіть не збираюся.

Питання вирішилось автоматично. Комплект з мініралізатором і насосом в ту ж саму ціну,що комплект без мінералізатора з насосом.Проста людська жадібність перемогла. big_smile

1