Тема: Антифриз Рено Логан2
Доброго вечора
Чи можна змішувати антифриз Glaceol RX Type D з Total Glacelf Auto Supra, G12+ (оранжевый)
Дякую за відповідь.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Антифриз Рено Логан2
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Доброго вечора
Чи можна змішувати антифриз Glaceol RX Type D з Total Glacelf Auto Supra, G12+ (оранжевый)
Дякую за відповідь.
Можна
_AlexSander_ написав:Можна
Це 100 відсотків?
Дивна ви людина доливайте, сміливо.
а я б не радила, краще дистильованої води, ніж намішати ....з власного досвіду
а я б не радила, краще дистильованої води, ніж намішати ....з власного досвіду
Наталя. Дивись, воно є 50/50 вже розбавлене і готове до використання. А є концентрат. Ти маєш на увазі концентрат
Drakosha написав:а я б не радила, краще дистильованої води, ніж намішати ....з власного досвіду
Наталя. Дивись, воно є 50/50 вже розбавлене і готове до використання. А є концентрат. Ти маєш на увазі концентрат
Так,концентрат
_AlexSander_ написав:Drakosha написав:а я б не радила, краще дистильованої води, ніж намішати ....з власного досвіду
Так,концентрат
Дякую. Просто ти як аргумент наводиш лише власний досвід, не пояснюючи більш нічого.
В свою чергу, я надав просту відповідь, яка базується на технічних даних, в т.ч. враховуючи більше 10 років продажу запчастин. Не кажучи вже про ремонти і т.і.
n.peredystyi написав:_AlexSander_ написав:Наталя. Дивись, воно є 50/50 вже розбавлене і готове до використання. А є концентрат. Ти маєш на увазі концентрат
Так,концентрат
Дякую. Просто ти як аргумент наводиш лише власний досвід, не пояснюючи більш нічого.
В свою чергу, я надав просту відповідь, яка базується на технічних даних, в т.ч. враховуючи більше 10 років продажу запчастин. Не кажучи вже про ремонти і т.і.
Дякую
Є інформація, що це ребренди антифризу Texaco Havoline XLC. Виробляються однією компанією Arteco на основі пакету присадок Havoline XLB.
Ти маєш на увазі концентрат
якщо в бачок заливається концентрат, то так, саме це я мала на увазі. що якщо стоїть питання між долити в бачок концентрат іншого кольору чи дистильовану воду, то краще долити дистильовану воду. доливати краще концентрат одного кольору та бренду
мені пару років тому один одноклубник дав пораду долити в жовтий концентрат рожевий. я, звісно, з вами-чоловіками в технічних питаннях не на рівних, пояснити що трапилось не можу. але закінчилась для мене ця порада поздкою на СТО та ремонтом. після чого мені на СТО і сказали, що якщо немає того самого концентрату, краще лий воду
з цікавості задала питання ШІ
Ні, змішувати Glaceol RX Type D (який, швидше за все, є карбоксилатним OAT-антифризом, схожим на G12) із Total Glacelf Auto Supra G12+ небажано.
Ось чому:
Glaceol RX Type D має специфічний склад, який може бути несумісним із присадками G12+.
G12+ (Hybrid OAT) теоретично можна змішувати з G12, але якщо виробник не вказує пряму сумісність з Glaceol RX Type D, це може викликати проблеми.
Реакція присадок різних антифризів може призвести до утворення осаду, піни або зниження антикорозійних властивостей.
Drakosha, ШІ не шарить зовсім. Hybrid це G11, OAT це G12/G12+.
Це 100 відсотків?
Для геть впевненої певності-100 грамів одного,100 грамів другого змішати і нагріти до 100 град. Не помутнів-осаду не буде. Для чистоти експеременту нагрівати в алюмін посуді-не почорніла,знач все ок.
n.peredystyi написав:Це 100 відсотків?
Для геть впевненої певності-100 грамів одного,100 грамів другого змішати і нагріти до 100 град. Не помутнів-осаду не буде. Для чистоти експеременту нагрівати в алюмін посуді-не почорніла,знач все ок.
Толковая идея! Немного хлопотно, но это практика против теории!
прошу прощения что не совсем в тему, но нужен совет ) Собственно, поменял антифриз Glacelf Auto Supra оранжевого цвета на аналогичный. Слил 6 литров (специально замерял), залил 3 литра концентрата и 2.6л дист.воды (больше не влезло). Заметил спустя какое то время, что в расш.бачке антифриз начинает менять цвет с яркого оранжевого на холодном двигателе до мутно-розового цвета на прогретом, а потом по мере остывания снова становится ярко оранжевого цвета. В расш.бачке все чисто, никакого осадка и отложений нет и небыло. Антифриз всегда менялся вовремя и всегда один и тот же. Может кто сталкивался с подобным, что за чудеса происходят?
Может кто сталкивался с подобным, что за чудеса происходят?
мені здається, що стандартна жовта також на холодну зеленувата, а на гарячу - жовта. але нехай ще шарящі чоловіки напишуть
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Антифриз Рено Логан2
Згенеровано за 0.146 секунд(и), виконано 92 запитів