San4os написав:Але якби мені прислали Шелл без коду як Владу, то я б не ризикнув заливати його, потребував би поміняти на те що з кодом, або повернути кошти. Але ризикувати і заливати в двигун не став це точно.
Я в тому магазині беру шел десь з 2009 року, жодного разу проблем не було, коли знімаєш клапанну кришку там чисто і кулачки розподільчого валу слідів зносу не мають. Всі каністри включаючи останню покупку з під одного штампу, навіть корок має певну особливість все 1:1, якщо і підробка, то тару мусіли брати в тій конторі що розливає це масло в Україні.
Наклейка вже не є гарантією, дивився днями москаляче відео де порівнювали підробку з оригіналом, то хоч на підробці голограма світилась не тими кольорами, але код успішно пробивався. Підозрюю що бази даних з кодами нема, а тільки генерація з певним алгоритмом, і його заносять в базу вже під час перевірки щоби повідомити споживачу що код вже перевірявся.
Після заміни масла HX8 з перевірочним кодом на Ultra без наклейки двигун працює приємніше.
Dacia Logan MCV 1.4 F2 2009 р.в.
0