Re: Обязательно сообщайте об ошибках форума
Yeka написав:Як тільки обісруця з Taliant.
Чекаємо!
Апрох ти так все життя будеш чекати, хватить чекати, пора діяти. Не можна все життя бути відданому одній Дачі! Вона на тебе не заслуговує!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Обязательно сообщайте об ошибках форума
Yeka написав:Як тільки обісруця з Taliant.
Чекаємо!
Апрох ти так все життя будеш чекати, хватить чекати, пора діяти. Не можна все життя бути відданому одній Дачі! Вона на тебе не заслуговує!
Не можна все життя бути відданому одній Дачі! Вона на тебе не заслуговує!
Як тільки ти погодишся оплатити мені купівлю авто - я з радістю почну розглядати Lexus, BMW, Land Rover та інших...
А поки що - Дастер, як недосяжна мрія...
Тоді, шановна, спільнота, прошу ваші поради стосовно ціни.
Є комплект 4 колеса недоношеної літньої гуми Nexen 165/60 R15 на стальних дисках.
Дуже по темі...
P.S. Як й розмова про Дачію - ага! ))
alex.cver написав:Не можна все життя бути відданому одній Дачі! Вона на тебе не заслуговує!
Як тільки ти погодишся оплатити мені купівлю авто - я з радістю почну розглядати Lexus, BMW, Land Rover та інших...
А поки що - Дастер, як недосяжна мрія...az74 написав:Тоді, шановна, спільнота, прошу ваші поради стосовно ціни.
Є комплект 4 колеса недоношеної літньої гуми Nexen 165/60 R15 на стальних дисках.Дуже по темі...
![]()
P.S. Як й розмова про Дачію - ага! ))
Та ладно вже, а побазікати
Там ще одне чудо виродилось Кардіан, тобто бувший норм Сандеро, але теж саме 1л, 3 горшка 160нм, та 100 коняк. Доволі короткий,4.11 м. Ну і варіатор... так що нема різниці шо Дастера брати що.. хоча ні,там 850тис +×+ грв в топі,тоді вже ліпше Дастер,хоча не впевнений що новий хтось захоче брати
Дастера брати що.. хоча ні,там 850тис +×+ грв в топі
Дастер, бензин 1,6, 115 к.с., Євро-5, МКП-5, передній привід
Life (база) = 771 600 грн
Zen (топ) = 799 800 грн
Народ, а це тільки в мене таке чи у всіх? Як тільки не заходиш на форум більше доби, тебе вилоговує. На компі може трохи довше тримає, но на телефоні точно за добу.
OKurylyshyn, нема такого, заходжу з телефону.
OKurylyshyn, нема такого, заходжу з телефону.
Заходжу з компа, також нема такого.
тоді вже ліпше Дастер,хоча не впевнений що новий хтось захоче брати
По Дніпру вже багато катають нових Дастерів...
alex.cver написав:тоді вже ліпше Дастер,хоча не впевнений що новий хтось захоче брати
По Дніпру вже багато катають нових Дастерів...
Мабуть, тему поплутав ) ...
а це тільки в мене таке чи у всіх? Як тільки не заходиш на форум більше доби, тебе вилоговує. На компі може трохи довше тримає,
у мене споконвічно вилоговує десь за годину (на компі), а то й менше. Вже й уваги на то не звертаю; звик.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Обязательно сообщайте об ошибках форума
Згенеровано за 0.170 секунд(и), виконано 88 запитів