Re: Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Вирішив не брати.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Сторінки Назад 1 … 107 108 109 110 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Вирішив не брати.
Є Логан ІІ, випуск 2013
Одягав чохли на передні сидіння, знімав їх.
Коли ставив обратно, та на водійске підключив клємму , на пасажирське забув.
Тепер коли я не пристебнув ремінь безепеки машина волає.
Питання.
Чи залежить спрацювання подушшок безпеки від сигналів датчика стану ременя безпеки, чи він застібнутий, чи ні.?
Чи залежить спрацювання подушшок безпеки від сигналів датчика стану ременя безпеки, чи він застібнутий, чи ні.?
теоретично б мало бути залежним. Бо якщо пацієнт не пристьобнутий, то подуха його може вбити. Але то теоретично. Як насправді хз...
az74 написав:Чи залежить спрацювання подушшок безпеки від сигналів датчика стану ременя безпеки, чи він застібнутий, чи ні.?
теоретично б мало бути залежним. Бо якщо пацієнт не пристьобнутий, то подуха його може вбити. Але то теоретично. Як насправді хз...
В мене була думка перевірити практично, але я її відкинув, покищо.
Але дуже б хотілося б знати теоретично, бо я відповідаю за життя пасажирів.
Якщо пасажир присітбнутий, але інфо з датчика сидіння не йде до ЕБУ, то що в цьому разі із подушкой, не приведи Бог.
В логана примітивна система безпеки і датчики ременів там ніяк не впливають на спрацювання подушок.
В логана примітивна система безпеки і датчики ременів там ніяк не впливають на спрацювання подушок.
Лише на зумер та лампочку на панелі?
Я теж так думав, що навряд до подушки пасжира йдуть якісь провода
Дякую!
Не плутайте логан 1 та логан 2 ))
Лево, особисто з логаном 2 не стикався. Але підозрюю, що там теж подушки SRP і тому навіть нема датчиків удару. Маємо блок та дві подушки, і все. Можливо на європейському ринку були більш складні модифікації. А можливо я помиляюсь.
тому навіть нема датчиків удару
а як же вони дізнаються коли стріляти??
а як же вони дізнаються коли стріляти??
Всередині блока безпеки стоїть гіроскоп, а сам блок жорстко прикручений до кузова.
В другому логані вже більш сучасна система, ніж у першому... Згідно схем - там вже враховуються датчики
гіроскоп
гіроскоп???? а хто його розкручує?? Щось перший раз чую про гіроскопи в Логані.
Всередині блока безпеки стоїть гіроскоп
Grim написав:гіроскоп
Є такі, вони ще називаються акселерометри, для прикладу https://arduino.ua/prod512-akselerometr … modyl-6dof
вони ще називаються акселерометри
А, ну так це зовсім різні речи. Гіроскоп не равно акселерометр. Принцип роботи і призначення інші.
В другому логані вже більш сучасна система, ніж у першому... Згідно схем - там вже враховуються датчики
Привіт, Льоня!
Якщо датчики є, то вони до чогось підключені. Але питання який алгорітм обробки сигналу.
Питання саме в тому, чи спрацюють подушки, якщо сигналу із замка ременя немає (фішка відключена від сидіння)?
vlad5229 написав:вони ще називаються акселерометри
А, ну так це зовсім різні речи. Гіроскоп не равно акселерометр. Принцип роботи і призначення інші.
Там кілька функцій в одному пристрої.
https://flymod.net/ru/item/mpu6050
Опис
Структура мікрочипа MPU-6050 складається з трьох осьового 16-бітного датчика прискорення (акселерометр), датчика кутової швидкості (гіроскоп) і температурного датчика. Використовується для отримання інформації про положення радіомоделі в просторі. Гіроскоп видає значення кутової швидкості із заданою роздільною здатністю (за замовчуванням 2000 гр/с) у градусах на секунду. Акселерометр вимірює прискорення трьох осей і лінійні прискорення, а також дає змогу визначати падіння об'єкта або його зіткнення з перешкодою.
Усі дані, отримані з гіроскопа й акселерометра, надходять на обробку в цифровий процесор руху (Digital Motion Processor). Він відповідає за точність і швидкість змін.Датчик MPU-6050 працює за протоколом I2C.
Translated with DeepL.com (free version)
В неті пишуть:
В современных автомобилях подушки безопасности не срабатывают без ремней безопасности
Так що мабудь я під'єднаю фішку пасажирського сидіння
Там живуть маленькі чоловічки, вони і крутять.
az74, це логан 2 кацапський. Фото з драйв2. Безпека в вашому логані така сама.
az74, це логан 2 кацапський. Фото з драйв2. Безпека в вашому логані така сама.
Якщо так, то моє правило - обов'язково пристебнути ремінь, - правильне.
Але хочу якось знайти спосіб або взагалі убрати зумер, або настроїта його на швидкість десь хочаб 40+
Якщо так, то моє правило - обов'язково пристебнути ремінь, - правильне.
У вас в керівництві по експлуатації авто так і пишуть - пристібайтесь, щоб подушка вас не покалічила.
Але хочу якось знайти спосіб або взагалі убрати зумер, або настроїта його на швидкість десь хочаб 40+
Я не впевнений, але здається зумер можна відключити програмно.
Я не впевнений, але здається зумер можна відключити програмно.
Оце було б добре, знайти того, хто це зробить.
Шкода, що Валєра Wett уїхав.
Сторінки Назад 1 … 107 108 109 110 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Помощь клуба в решении вопроса (Хочу спросить, но не знаю где)
Згенеровано за 0.197 секунд(и), виконано 82 запитів