Yeka написав:Нажаль поки добрався до кусачок вино вже закінчилось і довелося
...бігти за другою пляшкою!
vlad5229 написав: а в шампанському газ тримається днями у відкритій пляшці.
тому шо у технології виробництва ігристих вин та пива "газирують" ці напої бактерії доволі тривалий час, а не резервуари з СО2 на фабриці. Малесенькі кульки, що виходять повільно майже з самого дна фужеру, свідчать про справжність ігристого напою.
А так, погода як погода...
ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
0