Тема: Допоможіть з він кодом
Доброго дня, на різних сайтах за він кодом по різному розпізнає авто. Придбав Дачія Логан , а за кодом як не Логан, так Сандеро , і трішки проблеми з запчастинами виходять
UU1LSDAHH34320929
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Допоможіть з він кодом
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Доброго дня, на різних сайтах за він кодом по різному розпізнає авто. Придбав Дачія Логан , а за кодом як не Логан, так Сандеро , і трішки проблеми з запчастинами виходять
UU1LSDAHH34320929
Logan Sandero I
08/2005
K7M710
А що треба із запчастин?
Logan Sandero I
08/2005
K7M710А що треба із запчастин?
Хотів панель приладів замінити, а мені по коду продавець пропонує панель з Сандеро , а не з логана)
В наявності в нього є на логан 1.6, але по він коду він подивився і каже шо не підходить ця треба з Сандеро, а в наявності їх немає, а я в цьому поки ще не дуже, це моя перша тачка)
В наявності в нього є на логан 1.6, але по він коду він подивився і каже шо не підходить ця треба з Сандеро, а в наявності їх немає, а я в цьому поки ще не дуже, це моя перша тачка)
Тюбля. У Вас саме Логан 1,6. У нього є панель на Логан 1,6. В чому питання?
Як ще один аргумент, у 2005 році не було Сандеро 1,6.
Epvlleks написав:В наявності в нього є на логан 1.6, але по він коду він подивився і каже шо не підходить ця треба з Сандеро, а в наявності їх немає, а я в цьому поки ще не дуже, це моя перша тачка)
Тюбля. У Вас саме Логан 1,6. У нього є панель на Логан 1,6. В чому питання?
Як ще один аргумент, у 2005 році не було Сандеро 1,6.
Тобто він розбирається як і я, зрозумів дякую)
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Допоможіть з він кодом
Згенеровано за 0.142 секунд(и), виконано 96 запитів