Re: Аккумулятор, какой взять?
Є з чим поівнювати. На інших машинах не просідає.Коливається стабільно в р-ні 14-14.3v хоч фари,хоч кондєй,хоч обігріви і разом все взяте.
а потужність генератора порівнювали з іншими машинами? Можливо там криється.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Аккумулятор, какой взять?
Є з чим поівнювати. На інших машинах не просідає.Коливається стабільно в р-ні 14-14.3v хоч фари,хоч кондєй,хоч обігріви і разом все взяте.
а потужність генератора порівнювали з іншими машинами? Можливо там криється.
потужність генератора порівнювали з іншими машинами? Можливо там криється.
Не там. Замість термомістка запобіжника,який відповідає за управління генератором,впаюється опір(потрібно підбирати індивідуально) і генератор починає працювати як зайчик.
Пост 876 ...
grapes написав:АКБ А-меga знято з експлуатації. ( Причина - задовбало зяряджати його раз на 2-3 тижні. )
Було куплено сіє чудоЯкби остаточно здох. Вмирав довго, десь з лютого, фактично причина як і в А-mega, потрібно було раз на місяць, потім 2 рази на місяць підзаряджати, а на минулому тижні просто остаточно не завів авто.
купив точно такий самий
зі здачею старого вартував 2200 грн.
Форсе має один недолік, в кожній банці непарна кількість пластин. Якщо взяти весту 50 в точно такому самому корпусі з аналогічними характеристиками, то в банці 10 пластин а в форсе 9, і вага на 0,5 кг менша.
Мій Бошик помер.. раптово.
На заміну купив такого італійця.
Доречи, хтось десь писав що встановив собі клєму на акум з розмиканням масси.
Хочу теж поставити. Яку можна купити?
Це щоб акум не знімати з авто. Бо зараз частіше стоїть на місці ніж їздить.
Мій Бошик помер.. раптово.
На заміну купив такого італійця.Доречи, хтось десь писав що встановив собі клєму на акум з розмиканням масси.
Хочу теж поставити. Яку можна купити?
Це щоб акум не знімати з авто. Бо зараз частіше стоїть на місці ніж їздить.
Здається, Манзенко писав про це
Мені здалось що здох акум, купив новий. Виявилось, що справа не в акб, а в стартері. Буквально підмазав, і все гаразд.
новий акум вже два роки не єксплуатується, бо був куплений, а їздю досі на старому. Акум https://mtsbaza.com.ua/akkumulyatoryi/a … -mm-105504 . Може не цей, подивіться по розмірах. Може цей. Вам треба, то і порівнюйте. Мені пох. Так от, акб цієї фірми і досі живий. І спец, сказав що ще зиму переживе. Подробиці в бортовику.
Акум, точно такий, може інші розміри. Підбирайте.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Аккумулятор, какой взять?
Згенеровано за 3.426 секунд(и), виконано 99 запитів