Masster написав:Так не збирають на допомогу . Я ще більше знаю людей особисто. Ну то й що.
Треба знати, кому і чому треба допомагати. Що трапилось.
Не треба грати на людській жалості та гідності! Мільйони людей потребують допомоги. Чому я маю вибрати саме цю людину? Тому що є тут його реєстрація?
Ви себе взагалі чуєте? Як це звучить - я когось знаю - допоможіть.
Зайдіть в будь яку лікарню, там тисячі потребують допомоги. Самих тільки захисників тисячі.
Ще прикро, що ніхто, не наважився це озвучіти, те що озвучую я. Не варто соромитись постояти за свою гідність. Бо це гра на вашій гідності і в одночас, на вашій порядності. Гра не порядних людей.
Так не робиться порядною людиною. Напиши хто, якщо знаєш особисто, що трапилось... Люди на цій основі самі приймуть ріщення, а ти - нестимеш відповідальність за правдивість наданої інформації!
Комусь здасться жостко. не переймайтесь. Життя ніколи не було пухнастим. І знайте - шахрай ніколи не зможе обдурити шахрая. Всі негідники живляться саме добром!
Тому треба знати, кому допомагаєш, і чому сталася така ситуація.
Друже, тут форумчане знають одне одного не один десяток років. Прохання про допомогу прозвучало від людини, яку тут знають так само не один десяток років. Тому сумнівів нема. Якщо люди просять, значить край, і допомога потрібна.
Отже давайте ви не будете розказувати кому і як вчиняти, що робити, куди йти і таке інше.
Є бажання допомогти, допомагайте. Нема бажання або можливості, проходьте повз.
Є якісь сумніви, задайте питання а не повчайте.
Можливо дещо різко написав, але маю право на то, я так вважаю.
Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
1
Спасибо сказали: Drakosha1