Тема: А хто є зі Стрия чи з Дрогобича?
Часто буваєм з чоловіком в цих містах, відповідно бачим велику кількісь логанів, але без клубних наклейок - сама знаю, не порядок!! Тому якщо є бажання можем розпочати там клубний рух!!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → А хто є зі Стрия чи з Дрогобича?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Часто буваєм з чоловіком в цих містах, відповідно бачим велику кількісь логанів, але без клубних наклейок - сама знаю, не порядок!! Тому якщо є бажання можем розпочати там клубний рух!!
так запаситесь визитками - благо вам до президента недалеко)))
я тут в соведней ветке намекаю чтобы мне для Черновцов выдали, у нас логанчиков тоже не мало - а с наклейкой только jvc и тот похоже в бардачке возит :moto:
Ratislav
приїзди до Львова 25 грудня - видам багатєнно)))
так запаситесь визитками - благо вам до президента недалеко)))
Думаю, так і зробим!
Ratislav
приїзди до Львова 25 грудня - видам багатєнно)))
грешно смеятся над больным человеком (((
я уже в писал что хочу 25-го во Львов, даже бог с ней с погодой, но 23-го ДР хорошего человека в горах, 27 - новогодний корпоратив, работы перед праздниками как у всех..
вы ж потом расскажите как погудели?
Ratislav
ну так я сам 23-го пити буду у Тернополі...так що в тебе відмазок нема)))
так що в тебе відмазок нема)))
а работа? :visslar:
это ж универсальная отмазка - всегда срабатывает..
Ratislav
робота не відмазка, якщо ти 23 бухатимеш в горах! Значить на понеділок вже відмазався з роботи...так що давай ка причіпом і вівторок туди ж запускай)))
Ratislav
мало того - ти ще в музей не сходив...де фотка?
Ratislav
мало того - ти ще в музей не сходив...де фотка?
:shok2:
дайте время, тов.президент, дайте время
дайте время
можна подумати, що Чернівці розляглися по буковині кілометрів на 100 в радіусі))) :lol: :lol: :lol:
Я колишній стриянин, зараз живу в Львові, але раз в місяць точно в Стрий їжджу.
А з Трускавця є хоч хто на форумі? Я зараз саме тут
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → А хто є зі Стрия чи з Дрогобича?
Згенеровано за 0.211 секунд(и), виконано 96 запитів