Re: Питання до пана Президента (України)
Хтось щось просить? Читайте уважніше.
Стало: Skoda Oktavia 2.0
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Питання до пана Президента (України)
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Хтось щось просить? Читайте уважніше.
Чесно кажучи задовбало це божевілля та свавілля, але ж самі його породили...Ні не ми, наші предки, ні в якому разі нікого не звинувачую...так влаштована система СРСР була і вона залишається і до сьогоднішнього дня... В 2004 пар спустили...чекаємо нової точки кипіння...всерівно змін очікувати безглуздо допоки кумовство процвітає і розруха в головах, готовність за копійку майтиляти стягом, або гірше, сперезати співвітчизника дубовим кийком. За таких умов побудувати щось на кшталт Европи можна лише за жорсткої авторитарної влади...
Проведімо невеличку аналогію...Згадайте часи козацтва, кріпацтва, панства...Так от сьогодні кріпаки - це, можна сказати, весь обездолений народ український, заздрісний, бидлуватий, який в тряпочку мовчить і нічого вдіять не може...Пани - верховні пастори наші, ті що на Липках, так би мовити, працюють, дбають за народ, всіляко підтримують...А козаки це ренегати, вихідці з народу, розкомплексовані хлопці, третя сила що звіздулєй роздавала час від часу пасторам...зараз таких ще немає...
По моєму вихід один......дрючком по печінці...
готовність за копійку майтиляти стягом
Ато в США за копійку стягами не махають... Ні таки не махають,там махають за баксюки,а живуть не гірше нашого.
Шо я вам, люди, скажу - не живіть в полоні ілюзій, це дуже нездорово для нервової системи. Не чекайте що хтось вам щось дасть, навіть якщо "по закону положено". Запам'ятайте одне - черга на халяву завжди буде більша за можливості будь-якої структури. держави і т.п.
Тому відповідь проста - все що тобі треба - купи за гроші (зарплату/прибутки від бізнесу/за спадщину і т.п). Відповідь на питання: а якщо грошей не вистарчає? - 1. Всім не вистарчає. 2. Йди на іншу/додаткову/більш оплачувану/ роботу. 3. Їдь на заробітки за кордон. 4. Займайся власним бізнесом.
Ну я в курсі, що з нашими заробками - на квартиру працювати років 100. Тому я пішов одним з вищеназваних шляхів і цю проблему для себе вирішив. Головне - не чекай 25 років, бо потім розчарування буде дуже тяжким
Тому відповідь проста - все що тобі треба - купи за гроші (зарплату/прибутки від бізнесу/за спадщину і т.п). Відповідь на питання: а якщо грошей не вистарчає? - 1. Всім не вистарчає. 2. Йди на іншу/додаткову/більш оплачувану/ роботу. 3. Їдь на заробітки за кордон. 4. Займайся власним бізнесом.
Прикольно
Уяви ситуацію - в тебе є гроші, ти йдеш за хлібом. Приходиш, кажеш - мені хліба! Тобі називають якусь нереальну ціну, в тебе таких грошей немає, ти ж прийшов за хлібом, а не за шматком золота . Ти кажеш - "шо за нах, дайте мені хліба!". А тобі кажуть - "тобі треба краще заробляти, щоб купити нашого хліба. Але поспішай, завтра він буде ще дорожчим"
Ситуація усугубляється тим, що в околицях іншого хлібного магазину з адекватними цінами нема. Так що "пілітє гірі, шура, оні золотиє"
Geronimo
У Ваших словах є доля істини. Але не все так просто. І найпростішим прикладом цьому є абсурдна ситуація з житлом - завдяки монопольному положенню кількох забудовників та певним діям наших чиновників ціни на житло зараз значно вищі, ніж в багатьох європейських країнах. А все тому, що нерухомість - кормушка для можновладців. І майже кожна зароблена маленьким українцем гривня, яку він відкладає для того, щоб придбати хоч якусь, хоч маленьку квартиру, потрапить дяді-чиновнику для купівлі наступного особняка чи лексуса. А маленький українець за це щастя буде потім до старості виплачувати кредит зі скаженими відсотками. Ви ж працюйте, шукайте можливість, їдьте на заробітки, роками не бачте свої сім'ї (хоча вже й це не допомагає, враховуючи ТАКІ ціни), або ж відкривайте свій бізнес, але ми й тут вас знайдемо, через "наїзди" податкової, пожежників...а якщо ви все ж назбирали грошей навіть на нове житло, ми вас і тут обкрадемо через "Еліту-центр", банк, який став банкрутом... Все рівно заплатите і гроші здеремо. Ось така тут політика. І маленькі українці, не знайшовши виходу, масово їдуть за кордон, але не просто на заробітки, а щоб там залишитись вже назавжди, і сім'ї свої забирають.
Тож просто працювати й віддавати свої так тяжко зароблені гроші можна, але якщо ви мовчки заплатите за ту ж умовну хлібину скажені гроші, як писав Freewill, будьте певні, в слідуючий раз, коли ви прийдете за "хлібом", ви вже побачите цінник, набагато вищий. При цьому вам ще й казати будуть: "Працювати треба краще!"
P.S. Недавно спілкувався з одним американцем, котрий працює "там" медиком, а тут навчає наших лікарів, які збираються виїжджати за кордон, медичним термінам. На моє просте питання: "Як Вам Київ?" він відповів: "Your prices are crazy."
Ну я в курсі, що з нашими заробками - на квартиру працювати років 100. Тому я пішов одним з вищеназваних шляхів і цю проблему для себе вирішив. Головне - не чекай 25 років, бо потім розчарування буде дуже тяжким
:plus: :plus:
Geronimo
:plus: Так, згоден з тобою. Все вірно, бо соплі можна жувати вічно. Треба Жити і не дати собі засохнути. :)
Ramzes
Хых. Молоток
Ставки ставить будем столько букв будет отличаться?
живуть не гірше нашого
Для того щоб жити краще всі озброєні ходили з часу заснування і зараз ходять. Так становилось верховенство закону. І перш чим ввійти до будинку, непрошений гість подумає три рази...інакше мізки забризкають стінку...
Мдя... все дуже запущено. Маємо, те що маємо.
Єдине поставлене питання на задану тематику і відповідь...
Пан Ющенко, мені майже 20 років. У мене дружина і скоро буде дитина, моя заробітна плата - 1400 грн на місяць на трьох. Як ми можемо купити квартиру?
Це питання органів самоврядування і відповідальності особистої. Як Президент як я бачу відповідь. Ми декілька тижнів тому на Полтавщині провели конференцію на тему «Доступне житло». Як привнести в законодавство питання виділення бюджетних коштів, щоб вирішити за декілька років радикально проблему. Учора ми обговорювали цю тему на засіданні уряду. Я не поділяю думки відносно фінансування житла - закласти в бюджет 3 млрд. коштів для фінансування. Вони розійдуться між двома десятками відомств. І коли ми говоримо про значення питання, воно буде стосуватися клерків, службовців, які знаходять короткий шлях для використання цих коштів. Програма повинна розпочатися з того, що 3 млрд.грн.виділяються плюс ще 3 млрд. Суть законодавства: держава бере на себе одну третину зобов’язань по фінансуванню нового житла. Людина, яка має дохід в середньому 1600 грн., обслуговує другу частину своїх зобов’язань протягом 20 років. Органи місцевого врядування для цього проекту безплатно виділяють земельні ділянки. Бюджетні відомства здійснюють ініціативу за 30-40 відсотків. Якщо ми хочемо оптимізувати витрати, ми не повинні зіткнутися з платними земельними ділянками. Потрібно створити сприятливі умови для вчителів, медиків, офіцерів, представників культури, вчених. Таким способом, якщо ми 4,5 млрд. концентруємо на одному рахунку, дві третини бере на себеіпотечна установа, місцеві органи виділяють землю. Якщо виходити з цього, ми можемо побудувати для 75 тисяч людей доступне житло. Ми можемо дати на третину відповідь, як мати доступне житло. Розпорошувати кошти по міністерствам і відомствам і повністю розтрачувати не є раціонально. Ми домовилися, що за січень-лютий ми маємо врегулювати всі майнові питання, концентруємо 4 млрд. коштів у бюджеті і забезпечуємо вперед 75 тис. родин житлом. У нас зараз черга на житло - 1 млн родин. Тому якщо цю програму в 3-4 роки запустити масштабно, ми можемо за найближчі 3-5 років вирішити ключову проблему відносно доступного житла. Ми знайшли повний контекст по цьому питанню у політичних силах, в Уряді, парламенті і в найближчі 2 місяці ви отримаєте остаточні відповіді на це питання.
а про KDE так и не ответил ! там в СП с чувством юмора туговато, видимо.
Надо было ответить: "Какая FreeBSD ? Слака - наше все !!! Патрег - Бог !!!
а про KDE так и не ответил !
як це не відповів, када імєнно шо відповів:
Пане Президент, як пропатчити KDE2 під FreeBSD?
Шановні друзі, пропатчити можуть допомогти програмісти Секретаріату Президента у різних операційних системах. Другий варіант - радив би користуватися новим програмним забезпеченням і не морочити собі голову.
ШОУ!!! Театр одного актёра!!! Думаю, что людей, сидящих перед телеэкранами в первую очередь интересовали вопросы - как прокормить семью, где жить и как решить квартирный вопрос, как выучить детей, как помогать престарелым родителям, у которых пенсия с гулькин нос, а у самих зарплата чуть-чуть больше. А нам втюхивают - про Путина, про Северодонецк-2, про ордена и медали и другую хренотень. Это конечно мои эмоции. Но... знаю точно, что никогда, у нас в стране политики не будут отвечать на вопросы, насущные для простолюдинов. Потому что они мыслят масштабно, МАКРОЭКОНОМИЧЕСКИ и не опускаются до мелочей, которые путаются у них под ногами. Вчерашнее участие Юли в передаче " Я так думаю" - мне понравилось больше. А у Ющенко - словоблудие.
Пока-пока :(
А нам втюхивают - про Путина, про Северодонецк-2, про ордена и медали и другую хренотень.
Интересно... Можно где-то прочитать, о чем шла речь? Дайте ссылочку!
Пан Ющенко, мені майже 20 років. У мене дружина і скоро буде дитина, моя заробітна плата - 1400 грн на місяць на трьох. Як ми можемо купити квартиру?
Це питання органів самоврядування і відповідальності особистої. Як Президент як я бачу відповідь. Ми декілька тижнів тому на Полтавщині провели конференцію на тему «Доступне житло». Як привнести в законодавство питання виділення бюджетних коштів, щоб вирішити за декілька років радикально проблему. Учора ми обговорювали цю тему на засіданні уряду. Я не поділяю думки відносно фінансування житла - закласти в бюджет 3 млрд. коштів для фінансування. Вони розійдуться між двома десятками відомств. І коли ми говоримо про значення питання, воно буде стосуватися клерків, службовців, які знаходять короткий шлях для використання цих коштів. Програма повинна розпочатися з того, що 3 млрд.грн.виділяються плюс ще 3 млрд. Суть законодавства: держава бере на себе одну третину зобов’язань по фінансуванню нового житла. Людина, яка має дохід в середньому 1600 грн., обслуговує другу частину своїх зобов’язань протягом 20 років. Органи місцевого врядування для цього проекту безплатно виділяють земельні ділянки. Бюджетні відомства здійснюють ініціативу за 30-40 відсотків. Якщо ми хочемо оптимізувати витрати, ми не повинні зіткнутися з платними земельними ділянками. Потрібно створити сприятливі умови для вчителів, медиків, офіцерів, представників культури, вчених. Таким способом, якщо ми 4,5 млрд. концентруємо на одному рахунку, дві третини бере на себеіпотечна установа, місцеві органи виділяють землю. Якщо виходити з цього, ми можемо побудувати для 75 тисяч людей доступне житло. Ми можемо дати на третину відповідь, як мати доступне житло. Розпорошувати кошти по міністерствам і відомствам і повністю розтрачувати не є раціонально. Ми домовилися, що за січень-лютий ми маємо врегулювати всі майнові питання, концентруємо 4 млрд. коштів у бюджеті і забезпечуємо вперед 75 тис. родин житлом. У нас зараз черга на житло - 1 млн родин. Тому якщо цю програму в 3-4 роки запустити масштабно, ми можемо за найближчі 3-5 років вирішити ключову проблему відносно доступного житла. Ми знайшли повний контекст по цьому питанню у політичних силах, в Уряді, парламенті і в найближчі 2 місяці ви отримаєте остаточні відповіді на це питання.
Не верю я ему, особенно если учесть, что на носу выборы президента.
В 2004 году тоже много обещали. Через три дня 2008-й год, а что реально сделали? Да ни хрена!
Туфта все это.
Begleiter
И правельно не верте ентой морде, пора Пасечника куда то девать...
Обидно но на мой вопрос о Кхтулху Пасечник так и не ответил...
я плакал... :app:
BeS
Ааааа! Я плачу!!! :lol: :lol: :lol:
Чесно кажучи задовбало це божевілля та свавілля, але ж самі його породили...Ні не ми, наші предки, ні в якому разі нікого не звинувачую...так влаштована система СРСР була і вона залишається і до сьогоднішнього дня... В 2004 пар спустили...чекаємо нової точки кипіння...всерівно змін очікувати безглуздо допоки кумовство процвітає і розруха в головах, готовність за копійку майтиляти стягом, або гірше, сперезати співвітчизника дубовим кийком. За таких умов побудувати щось на кшталт Европи можна лише за жорсткої авторитарної влади...
..
+1 КЛОНИРУЙТЕ ВОВУ ПУТИНА!!! Без Лидера стране хана.
Sashko написав:Чесно кажучи задовбало це божевілля та свавілля, але ж самі його породили...Ні не ми, наші предки, ні в якому разі нікого не звинувачую...так влаштована система СРСР була і вона залишається і до сьогоднішнього дня... В 2004 пар спустили...чекаємо нової точки кипіння...всерівно змін очікувати безглуздо допоки кумовство процвітає і розруха в головах, готовність за копійку майтиляти стягом, або гірше, сперезати співвітчизника дубовим кийком. За таких умов побудувати щось на кшталт Европи можна лише за жорсткої авторитарної влади...
..+1 КЛОНИРУЙТЕ ВОВУ ПУТИНА!!! Без Лидера стране хана.
Да Вы хотя бы Германа Грефа переманили, что бы поднял ваш автопром!
Sashko написав:Чесно кажучи задовбало це божевілля та свавілля, але ж самі його породили...Ні не ми, наші предки, ні в якому разі нікого не звинувачую...так влаштована система СРСР була і вона залишається і до сьогоднішнього дня... В 2004 пар спустили...чекаємо нової точки кипіння...всерівно змін очікувати безглуздо допоки кумовство процвітає і розруха в головах, готовність за копійку майтиляти стягом, або гірше, сперезати співвітчизника дубовим кийком. За таких умов побудувати щось на кшталт Европи можна лише за жорсткої авторитарної влади...
..+1 КЛОНИРУЙТЕ ВОВУ ПУТИНА!!! Без Лидера стране хана.
-1. Краще Бутроса Бутроса Ґалі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Питання до пана Президента (України)
Згенеровано за 0.146 секунд(и), виконано 94 запитів