Re: Gps
Если Ваше устройство есть в этом списке, то программа у Вас работать должна. Если не работает - пробуйте ставить "с нуля" на чистое (после ХР) устройство.
http://www.i-go.com/en/products/iGO_200 … ations.php
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Сторінки Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 36 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Если Ваше устройство есть в этом списке, то программа у Вас работать должна. Если не работает - пробуйте ставить "с нуля" на чистое (после ХР) устройство.
http://www.i-go.com/en/products/iGO_200 … ations.php
jaric
неоднозначні...требя навчитися самому колупатися в програмі)))) я б під себе її рихтонув)))
jaric
Я ж писав:
Потестував. Все гуд, настройок більше, більший шрифт в назвах вулиць, якось краще відображаються РОІ.
Переклад треба доробити, але це не складно. Буде час - поколупаюсь, тим більше, що правити після тебе небагато.
Не сподобався шрифт в головному меню, червоні кнопки (мені взагалі сірі подобаються, оця картинка - взагалі щось не дуже, як на мене (нащо там зелений фон, а не сірий як всюди, компас на зразок старих карт якось не пасує).
Проїхав в суботу по твоїй карті 850 км. За цей час вона без попередження вилетіла 8 разів. Звичайна іГО+ не вилітала ще жодного разу. Їхали в Болгарію і назад, так просто запустив і проїхав всю дорогу без виключень програми. Все стабільно.
Постараюсь лаконічно плюси/мінуси:
+ більший шрифт в назвах населених пунктів
+ більше самих населених пунктів одночасно відображається
+ РОІ мають гарніші іконки і їх більше відображається одночасно
+ більше настройок програми і відображення інтерфейсу, більше полів відображення інформації
+ можливість додати РОІ і камери "на льоту", просто під час навігації
- програма нестабільно працює (вилітає без попередження), при цьому не зберігається поточний журнал, для мене це дуже важливо!
- нема можливості змінити колір кнопок на оригінальні, або на інші
- довше грузиться і забирає трохи більше пам'яті, ніж оригінальна
- деякі настройки не зберігаються при виході і повторному запуску програми
- шрифт на головному меню не дуже підходить до стилю інтерфейсу програми
- про сторінку, де відображаються супутники я вже писав
ну і про український переклад говорити не будемо, бо його просто треба допрацювати.
Питання лишається в силі: Ти не знаєш, де лежать і як вони називаються графічні леєри для розкладок клавіатури? Щоб самому намалювати свою розкладку з такою кількістю кнопок і розташуванням, як я хочу
jaric
Я ж писав:
Потестував. Все гуд, настройок більше, більший шрифт в назвах вулиць, якось краще відображаються РОІ.
Переклад треба доробити, але це не складно. Буде час - поколупаюсь, тим більше, що правити після тебе небагато.
Не сподобався шрифт в головному меню, червоні кнопки (мені взагалі сірі подобаються, оця картинка - взагалі щось не дуже, як на мене (нащо там зелений фон, а не сірий як всюди, компас на зразок старих карт якось не пасує).Проїхав в суботу по твоїй карті 850 км. За цей час вона без попередження вилетіла 8 разів. Звичайна іГО+ не вилітала ще жодного разу. Їхали в Болгарію і назад, так просто запустив і проїхав всю дорогу без виключень програми. Все стабільно.
Постараюсь лаконічно плюси/мінуси:
+ більший шрифт в назвах населених пунктів
+ більше самих населених пунктів одночасно відображається
+ РОІ мають гарніші іконки і їх більше відображається одночасно
+ більше настройок програми і відображення інтерфейсу, більше полів відображення інформації
+ можливість додати РОІ і камери "на льоту", просто під час навігації- програма нестабільно працює (вилітає без попередження), при цьому не зберігається поточний журнал, для мене це дуже важливо!
- нема можливості змінити колір кнопок на оригінальні, або на інші
- довше грузиться і забирає трохи більше пам'яті, ніж оригінальна
- деякі настройки не зберігаються при виході і повторному запуску програми
- шрифт на головному меню не дуже підходить до стилю інтерфейсу програми
- про сторінку, де відображаються супутники я вже писавну і про український переклад говорити не будемо, бо його просто треба допрацювати.
Питання лишається в силі: Ти не знаєш, де лежать і як вони називаються графічні леєри для розкладок клавіатури? Щоб самому намалювати свою розкладку з такою кількістю кнопок і розташуванням, як я хочу
1.В мене програма працює стабільно усе зберігається, можливо вам для стабільності потрібно ії ставити з нуля.
2.З папки skin виймаемо Red_Button_Patch.zip колір кнопок змінится на стандартний, якщо хочемо свій колір то переробляємо
3.Сама прога стала важча :)
4.В мене на 535 теж не зберігаються а от в 696 все гуд ,поки що :dntknw:
5.Самому не сподобалось, він міняється разом з мовою (буде час перероблю(зараз готуюсь до сесіі часу обмаль))
6.Можна навіть свою фотографію вставити :) мені ця сподобалась. якщо інтерес є, то я напишу як зробити ,це не складно.
Пробач не побачив твого питання про клавіатуру.
Щоб змінити розташування букв, з папки config виймаєш keyboard.ini відкриваєш на ПК .
ШУКАЕШ
[panel]
name="Russian3"
layer="ui_kbd_russian"
type=1
keys="ЙЦУКЕНГШЩЗХЇФІВАПРОЛДЖЄЯЧСМИТЬБЮ0123456789"
lang="russian"
Міняеш послідовність букв в keys= на таку яка тобі подобається і кидаеш назад :like:
Розташування і вигляд кнопок правити треба в data.zip :( Але там добрий кусок роботи + потрібна програма для роботи з ІГО графічними файлами :dntknw: є бажання дам програму.
Міняеш послідовність букв в keys= на таку яка тобі подобається і кидаеш назад
Та це зрозуміло, я собі .ini файл давно переробив під себе, йдеться про графічну розкладку, тому
потрібна програма для роботи з ІГО графічними файлами є бажання дам програму.
Бажання є, давай програму.
6.Можна навіть свою фотографію вставити мені ця сподобалась. якщо інтерес є, то я напишу як зробити ,це не складно.
зрозуміло, що не важко, треба перемалювати картинку. не мав часу розбиратись, як той файл називається, підкажи
як той файл називається, підкажи
gps_bg.bmp знаходиться igo_se1\240_320\daylight
-------- night
320_240\daylight
--------- night
програма
http://rapidshare.com/files/49272081/MioMapBMP.zip
Якщо дійсно хочеш зайнятися переробкою
зайди сюди
http://israpda.com/wiki/index.php/Главная_страница
Щоб переробити кнопки треба перемалювати усі .bmp картинки назва яких починається з слова key...... з igo_se1\240_320\daylight
-------- night
320_240\daylight
--------- night
Усі картинки з альфа каналом ,можна робити у фотошопі :D
Щоб перемістити їх потрібно гратися зі значеннями х і у (х-положення по горизонталі , у- по вертикалі) у файлах
igo_se1\320_240\ui\keyboards_320_240.ui
igo_se1\240_320\ui\keyboards_240_320.ui
http://daewoo.ua/news/news.asp?idnews=28
GPS навігатор від Дєу...ціна адекватна - 1500 грн.
jaric
Все таки вернувся на оригінальну збірку. Тільки поправив собі більші назви вулиць і відображення РОІ під час руху. Працює стабільно
Вийшла демо-версія для тестування iGO 8 (буде працювати до лютого) і є для неї карта України. Я зараз без КПК, тому протестуйте, хто має час і бажання і відпишіться про враження.
iGO 8
Рабочие демо-версии, работают со всеми картами для 8-ки.
Лимит демо до февраля месяца 2008. Для РС таблєтка вже є. Чекаємо на мікстуру для РРС
Теми на форумах з лінками на закачку і картами (Україна також є)
тут і тут
Щоб скачати, треба перед тим зареєструватись на цих форумах.
iGO 8 :shok:
Демка до февраля НО с картой Украины и руским интерфейсом!!
Вечером выложу щас нет времени :crazypilot:
jaric
протестуй, плз.
Ще один плюс 8 версії, що вона є і для великого компа. Тобто можна їхати і з ноутбуком
smyk
Так і для великого компа вже є кряк.
Протестував!!!
Мінуси
1.Робить не стабільно інколи злітає
2.Дуже сильно садить акамулятор(50% за 30-40 хвилин)
3.Дуже мала стрілка і назви вулиць у режимі водіння
4.Робить поки що тільки в альбомному режимі
5.Для України немає промальованих будинків 3D
6.Немає поки що POI
Плюси
1.Великі кнопки в інтерфейсі, легко нажимати пальцями.
2.Багато фонових заставок
3.Показує відстаь і направлення другого повороту
Фактично поки що це таж стара іго тільки в новій оболочці
Прога поки що дуже сира будемо чекати поки дороблять :(
Так і для великого компа вже є кряк
Так я і написав, що для великого компа кряк є, а для КПК нема
3.Показує відстаь і направлення другого повороту
це як? Бачиш наступний поворот і відстань до нього і одночасно те саме для наступного за наступним?
Прога поки що дуже сира будемо чекати поки дороблять
Кажуть, що багато глюків пропаде, коли вийде повна версія (тобто лютий-березень)
Ги... з скріншотами проблема не робить режим імітації :/
але зараз доповню трохи до твоїх!
Тааак. Обіцяли мені сьогодні дати Асус 636, поки нема 750. Буду тестувати :crazy1:
Протестував!!!
Мінуси
1.Робить не стабільно інколи злітає погоджуюсь, напевно виправлять
2.Дуже сильно садить акамулятор(50% за 30-40 хвилин) також правильно, і відображення зарядки акумулятора в програмі не співпадає з реальним станом акумулятора
3.Дуже мала стрілка і назви вулиць у режимі водіння стрілка просто ВЕЛИЧЕЗНА, а назви вулиць малі, але назва вулиці по якій ти їдеш, відображається внизу екранв великими буквами, а також є номери будинків і зліва від тебе, і справа. Вверху екрана є назва вулиці, на яку ти будеш повертати повертати. З одної сторони по своєму цікаво
4.Робить поки що тільки в альбомному режимі це ясно, і про це сказано виробником
5.Для України немає промальованих будинків 3D 3D будинки промальовані поки що тільки для Німеччини
6.Немає поки що POI РОІ є, і багато. Просто вони не відображаються під час руху на карті. Це напевно правиться в конфіг файлі, так як було в твоєму модіПлюси
1.Великі кнопки в інтерфейсі, легко нажимати пальцями - тут ти правий, за стилусом ні разу не хотілось полізти.
2.Багато фонових заставок - ну це не основне для мене
3.Показує відстаь і направлення другого повороту тепер я зрозумів, про що ти говорив. Фактично ти маєш інформацію про два наступних маневри
А в цілому прикольно так. Тільки треба буде звикати до неї довго. До речі загрузив ландшафт для східної Європи, там є і Україна. По місту не дуже видно, а виїжджаєш за місто і маєш повну 3D картинку з рельєфом.
На деяких вулицях назви відображаються крякозябрами
Режим імітації маршруту працює. Мало того, є режим "імітації" (коли маршрут проїжджаєш на швидкості в 10 раз більшою, але без гол. підказок і "симуляції" (з нормальною швидкістю і підказками)
Щось не можу добратись до цієї фічі :dntknw:
стрілка просто ВЕЛИЧЕЗНА,на Р 535 маловата до і ч привик до машинки замість стрілки
Показує відстаь і направлення другого поворотуСправа в тому це ж саме я робив в Іго плюс мені не сподобалось
це зайва інформація на мою думку
Крутий навігатор :crazy1:
http://www.webpark.ru/comments.php?id=31800
Згенеровано за 0.182 секунд(и), виконано 85 запитів