Re: об'ємні наклейки (шильди) замість значків
freewill
Окей! Ждём.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → об'ємні наклейки (шильди) замість значків
Сторінки Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 21 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
freewill
Окей! Ждём.
И я, и я тоже хотел оригинальные! :)
Шановні пані та панове!
а саме:
prostor
mirua
Кельт / Скіфія
Ant
aMoS
odessit
Sanych
kubik
DeNYoS
nick
manowar
kolob
ESPACE(якщо когось забув - нагадайте, особливо, ті, хто може замовляв оригінальні Dacia)
Найближчим часом приватним повідомленням буде відправлено ваш ескіз, який піде до друку (увага - зміни в ескіз вносити вже не можна!) а також реквізити моєї картки, на який вам необхідно скинути 50 (деяким - 100) грн.
Дякую за увагу.
Зачекай ми невирішили питання з розміром, навіщо мені наклейка яка менша за шильдик.
дивись пост #319
дивись пост #319
Я також не від ліхтаря придумав, друкував (на фотобумазі кольорові), хотів прикинути як буде виглядати, а як тулити то й нетулиться, задній впору а от передній малий. І нетільки в мене
див. пост #202, #313, #315
Я відправив листа Крейзі Пойзону, чи можна надрукувати один пробний лист (з оригінальними Dacia). Я це зроблю за свій рахунок. Якщо все буде ок, то дам хід справі.
Зачекай ми невирішили питання з розміром, навіщо мені наклейка яка менша за шильдик
доречі в мене як у Kubik також передній більший, так шо поки :dntknw:
Kubik
Ant
Давайте розбиратися.
Наскільки я зрозумів, у вас місце для переднього значка більше, ніж для заднього? Тобто розмір переднього більше ніж заднього (нагадую - в мене задній більший)? Пришліть плз ще раз ваші розміри довжина х ширина, я в макетах ваші значки пропорційно збільшу.
Саша написав, що друк одного листа рівний друку цілого кв. м. , тобто 1200 грн, так що пробник відміняється.
Пришліть плз ще раз ваші розміри довжина х ширина
Завтра заміряю
Завтра заміряю
ок.
freewill
А может денюжку передать тебе в руки.
Например завтра на встрече.
Или если ты еще обитаешь на Оболоне то где нибудь встетится.... :storstark:
А может денюжку передать тебе в руки.
Не проблема. Це справа не така термінова, щоб не було затримок я збираюся забашляти відразу за друк, і буду збирати з народа поступово.
Завтра на зустріч якщо і попаду, то чудом, бо в мене зараз фінальна стадія переїзду на нову квартиру (про це буде окремим топіком, так як тут не обійшлося без логан-клубу )
M@d)|(@xed
записав!
Уф... Всім, хто замовляв, відправив повідомлення в ПМ! Признавайтесь, хто не отримав?
freewill
Я получил!
Согласен со всем! Деньгу передаст человек в Киеве на встрече либо ещё как-то, разрулимся
поміряв задній так як у тебе, передній як у Кубіка 94х120, ось так :shok:
Уф... Всім, хто замовляв, відправив повідомлення в ПМ! Признавайтесь, хто не отримав?
Я не отримав, потрібен REDIAL??? :gfish: :gfish:
Я не отримав, потрібен REDIAL???
відправив.
Ant
Kubik
перевірте ПМ.
Во, блин, какие все теперь красивые будут ездить...Надо будет на встречу клуба примчаться - посмотреть на новые наклейки...
Я зрозумів, чому в Ant та Kubik відрізняються розміри переднього - ви міряли по площині існуючого знака, а я міряв по площині, на яку повинна лягати наліпка:
Шановний Kubik!
Напиши пліз щось - підтвердження або відмову, бо чекаємо тільки на тебе
Шановний Kubik!
Напиши пліз щось - підтвердження або відмову, бо чекаємо тільки на тебе
Cорі. Але я поки що змушеній відмовитись. Перепрошую за незручності.
freewillя поддерживаю заказ, тока если можно деньги отдам на встрече?
Если еще не поздно поменяй мне пожалуйста на наклейке цвет с желтого на родной голубой, ок?
Сторінки Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 21 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → об'ємні наклейки (шильди) замість значків
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 90 запитів