Тема: Реснички
Создал темку, а её удалили. Но я так и не смог найти инфу, кто ставил реснички и как они эксплуатируются
Итак - вопрос: как ходят эти реснички? Не отлетят после первой безконтактной мойки?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Реснички
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Создал темку, а её удалили. Но я так и не смог найти инфу, кто ставил реснички и как они эксплуатируются
Итак - вопрос: как ходят эти реснички? Не отлетят после первой безконтактной мойки?
Sashko
тебя интересуют просто реснички или по хорошей цене?
если просто то в нете есть пару магазинов которые их продают, адресов не помню, но искались через гугле.
Sashko
обратись к соседям http://forum.dacia-club.com.ua/ у них кажись в Гумице такое было
я ставив, я на 3м скотч приліпив, нічого тримаються, навіть витримали мойку, але є невеликий зазор між фарою і реснічкою, можна посадити на сіліконовий клей, як в Саши Пойзона, то на мертво. І доречі на рахунок придбання, також до нього, або в Москві, якщо є можливість, або в Польщі, чи Руминії
не плодіть гілки!
така тема вже була!
така тема вже була!
де вона знаходиться ,щось знайти не можу...
Cаша Пойзон, скільки коштують рєснічкі? І ще питання - щоб підібрать до кольору машини треба знать якийсь номер фарби чи що?
треба знать якийсь номер фарби чи що
треба знати код фарби, код фарби находиться на середній стійці авто з права на бірці
RMG
коштували реснички 85 грн за пару. Не фарбовані. Фарбованих не буває
RMG
а де пофарбуєш - там і буде
Маю на увазі чи хтось погодиться фарбувать такі дрібні деталі? А якщо погодиться то можуть заломить ціну. Саша, як в тебе це відбувалося?
можуть заломить ціну
приблизно 100грн +-20грн
чи хтось погодиться фарбувать
а чого ні, гроші платиш і фарбують
RMG
коштували реснички 85 грн за пару. Не фарбовані. Фарбованих не буває
есть ли возможность сейчас приобрести по такой цене? взял бы два комплекта
І я б не відмовився від "ресничок" :visslar:
Якщо є така можливість пишіть мене третім в черзі :D
Вот мой ответ: http://www.logan-club.ru/viewtopic.php?t=5081
Реснички не отлетели . Клеил не на двухсторонний скотч а на "жидкие гвозди"
RMG написав:Создал темку, а её удалили. Но я так и не смог найти инфу, кто ставил реснички и как они эксплуатируются
Итак - вопрос: как ходят эти реснички? Не отлетят после первой безконтактной мойки?Вот мой ответ: http://www.logan-club.ru/viewtopic.php?t=5081
Реснички не отлетели . Клеил не на двухсторонний скотч а на "жидкие гвозди"
езжу год и месяц .Реснички брал из салона установленные. Проблем пока нет
І я б не відмовився від "ресничок"
Тоже имею желание и возможность преобрести. Становлюсь в очередь, за мной просили не занимать. ;)
Я пожалуй тоже займу очередь!
Внесите меня в список плз.!
пане президенте! відреагуйте будь ласка
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Реснички
Згенеровано за 0.152 секунд(и), виконано 93 запитів