Тема: У Києві запроваджено безготівкову оплату паркування (презентація)
http://www.kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=194069
Стало: Skoda Oktavia 2.0
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → У Києві запроваджено безготівкову оплату паркування (презентація)
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
http://www.kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=194069
freewill
Космос думкою радіе.
А что если отметить карандашом, а потом стереть? или я чего не понял?
Це все схоже на систему запозичену з досвіду Західних країн, яка діє для обмеження кількості автомобілів в місті. А також просто для того, щоб зрубувати бабло. Купив я талон на 1 годину, а прийшов за машиною через дві (затримався по справах), а моя машина вже заблокована, доплатити я не можу, мушу платити 100 грн за розблокування.. Я повинен купляти абонементи і при моїх потребах витрачати близько 100..150 грн. на місяць (це не так багато у порівнянні з деякими іншими автовласниками). Якби платив по місцю за часом, який відстояв, витрачав би менше грошей...
Я думаю, якщо будуть зажимати автомобілістів, треба влаштовувати масові акції протесту з перекриванням доріг....
Доречі зараз ця банда Черновецького-Мудавецького займається зшибанням бабла з мешканців Чернігова, які приїжджають на машинах до Києва, залишають машини біля станції метро "Лісова" і їдуть по справах громадським транспортом. Людина повертається, а машини немає - забрав евакуатор на Молодогвардійську. Забороняючого знаку нема, машини теж нема. Їде платити і забирати машину, де на нього вже складений протокол , що машина нібито стояла під заборонюючим знаком і все шито-крито...Власник злий, голодний в стані стресу платить, бо не хоче довго розбиратися, а хоче скоріше потрапити додому (150 км від Києва) і все...
Вот и талончики появились
Ну подскажите кто уже пользовался такой ерундой?
Да как верно его заполнить?
Непонятно что писать когда поставил машину или на сколько поставил, обе эти значения очень расплывчаты.
Коростуватись ще не довелось, але на зворотній стороны талону написано:
Шановний водію!
Після в"їзду на паркувальний майданчик впродовж 5 хвилин Вам необхідно зробити відмітку в абонентному талоні про попередню сплату за паркування:
1. Заштрихувати з сусиллям до появи темного фону (ручкою, монетою або ключем) клітинки талона, які вказують на місяць, день, годину та хвилину в"їзду Вашого автомобіля на паркувальний майданчик.
2. Покласти талон лицевою стороною догори на панель приладів автомобіля під лобове скло.
Жаль конечно денюжку платить.Но с другой стороны деньги пойдут в казну городскую на те же дороги,а не тупо в карман каким-то бандюкам,считюющих нас лошарами.Без блокировки не обойтись,кто ж платит будет без этого :lol:
Я користувався, затер місяць/день/годину/хвилину (як правило, варто заштриховувати на 5 хв пізніше, ніж приїхав, там дається термін на протязі 5-ти хвилин, так що тут є маленькі хитрощі ). Паркувальник підійшов, подивився, подякував і пішов
Через хвилин 50 повернувся, сів в машину, викинув талончик і поїхав. Not a rocket sciense.
Первым делом надо сверить часы с парковщиком. :dumbom:
А вот как чешут репу,по этому поводу, наши братья- http://www.renault-club.kiev.ua/forum/i … 1de31acbf1
Не розумію, до чого паніка? Перші кроки в напрямку до цивілізованих відносин місто-людина. Я вважаю, що це все ж краще, ніж башляти паркувальнику. Звичайно, ці кроки кульгаючого сліпого в темряві, мільйон недоліків, але все ж таки - талони це більш європейський метод, відносно паркувальника.
Подивився форум Рено, особливо порадувало оце:
"Я уже писал по этому поводу: цветной ксерокс талона и подальше на торпедо."
Саме через таке відношення Україна і до нині в дупі. І пробуде там ще сотні років, допоки менталітет не звільниться від совка.
...и пять коп. новичка:
Платить за стоянку - енто правильно и понятно, но способ оплаты должен быть удобный и только по факту, а не наперед. :imho:
Блокировка колес - это вообще выходит за все рамки здравого смысла. Мало ли по какой причине я задержался, может в лифте застрял или очередь в магазине или еще что. Выход вижу один: протестовать и покупать Болгарку под 12V и резать нах... эти замки...
опять же все это :imho:
freewill
Она там, где Вы говорите не поэтому.
Вот когда при проезде очередного слуги народа не будут перекрывать пол Киева и когда дороги будут как в цивилизации, вот тогда и платить не грех - как в цивилизации. А то налоги платим дикие, всякие там дорожные сборы, а езда такая, что только колеса держи.
Лично я готов платить, но например в Германии или в Канаде.
Кстати, эта плата взымается при парковке в любой точке пространства или только там где знак "Платная стоянка"?
только там где знак "Платная стоянка"
там, де знак.
freewill
Спасибо.
Зато теперь знаков навешают. У-у-у-у. Даже напротив каждого подъезда в любом дворе.
:dash:
Вчера хотел заехать в магазинчик на глыбочицкой. на парковку платную заезжать побоялся - стал на проезжей части под знаком . когда подошел, то увидел , что у большинства были блокираторы.
Вчера смотрел передачу про москаля который приехал на машине в самый центр Праги. Вышел из машины. Бросил аналог евра в автомат стоящий рядом. получил бумажку, которую положил под стекло и пошел гулять. Я был в Будапеште - там везде стоят такие автоматы.
А где я должен покупать талон? В газетные киоски я не хожу. по пути на стоянку их нет. Ну ладно я киевлянин. Приехать в Киев и мотатся по нему в поисках талона. Плюс еще надо держать в голове план схему где какая зона оплаты.
Короче, жлобство редко-космическое. помему главная задача этого - зарабатывание на блокираторах.
Tcont
це точно, в кіосках, де я питав - нема. єдиний - на петрівці, біля городка. Та й то мабуть попав на пілотні екземпляри
Если бы не по-космическому, а по-человеческому. Должны были бы ввести парковочные талоны. наладить сеть продажи. А потом через месяц начать блокировать, что бы люди успели привыкнуть и накупить талоны.
Tcont
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → У Києві запроваджено безготівкову оплату паркування (презентація)
Згенеровано за 0.179 секунд(и), виконано 96 запитів