Re: Екстримальні катання
Мені все одно, чи в 12, чи в 13. Давайте уточняємо. Але якщо з Тарасом вже домовлено, то нема про що говорити. Де місце збору?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Екстримальні катання
Мені все одно, чи в 12, чи в 13. Давайте уточняємо. Але якщо з Тарасом вже домовлено, то нема про що говорити. Де місце збору?
Тарас може або 12.00 або пізніше
але не хочеться переносити на вечір бо це всетаки неділя і у кожного свої плани
Якщо ми почнемо кататися в 12.00 то закінчимо в 15.00 а роз'їдемося ще пізніше, ну звісно кожен може їхати коли хоче
Зустрітися можемо 11.50 на стоянці МЕТРО.
Ну тоді так і робимо:
Збір в 11.50 на стоянці Метро (далеко вглиб не заїжджаємо, тільки заїхали в ворота і десь при в'їзді зліва запаркуємось, що всіх почекати).
Катання з 12.00 до 15.00. Хто не встигає на 12, хай підтягуються пізніше. :crazypilot:
Ок. Спробую встигнути.
BTW, буду з жоною
Ну так как? Завтра, без изменений?
Хотів сказати, що катання відбудуться і все по плану
УРА! Катання відбулися! І при чому на вищому рівні. Майже три години ми "розминалися" - відпрацьовували техніку гальмування, різні типи "змійок", об'їзди перешкод, комбіновані вправи. Потім відбулися змагання. Траса була побудована так, що в ній попадалися багато елементів з попередніх вправ. Зробили по одному пробному заїзду, а потім по три "бойових" заїзди. Час визначався по кращому з трьох заїздів. Ігор - незаперечний переможець. Отримав ві Тараса пляшку шампанського, але ми попросили, щоб не поливав нас. Бо воно липке і противне :crazy1: Тарас роздав всім буклетики, презентаційні диски, візитки. Обов'язково треба буде ще приїхати туди, повчитися інших вправ і трюків. Але організувати це все на більш масовому рівні. Давайте десь на квітень сплануємо мега-зустріч у Львові. Кияни та жителі інших міст - приєднуйтесь
Nemo
Лук'ян мав би викласти групову фотку. Іванова жінка знімала на відео. Моя дитина знімала на відео з салону. Але воно не так ефектно виглядає
Фото обов'язково будуть
але завтра, ні вчора ні сьогодні нею часу
дуже радий що сподобалося
сподіваюся це не одноразова акція
Сподіваюся, що на днях оцифрую відео і вилию на youtube.
Катання було просто абалдзеть
Lukasu мегареспект і ультрауважуха за ідею і організацію. Треба павтаріть!
Зліпив докупи кілька кавалків, що назнімала моя дитина фотіком
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KQ15dyzhiWE[/youtube]
Молодцы ребята! ТАК ДЕРЖАТЬ! :crazypilot:
Привіт Всім!
Дуже шкодую, що не мав змоги заходти на форум і прогавив Таку подію. Був би Обов"язково. :(
Фотки Супер!
Хлопці Молодці!!! Правильно Кельт написАв:"Так тримати!!!" А я дивлюсь, полюбляють Червоні Торреадори у Львові :upp: .
Зліпив докупи кілька кавалків, що назнімала моя дитина фотіком
Браво, Михайло!!!!!! Бис!!!!
smyk
Супер!
А я дивлюсь, полюбляють Червоні Торреадори у Львові
ти що, не бачив теми дя колись до Смика приїзджав? Ми його зелененького хамєлєона тоді окружтли тореадорами з усіх боків)))
Супер! Молодці! Дуже прикольно.
А я дивлюсь, полюбляють Червоні Торреадори у Львові
То вони від сорому, що їх так багато, почервоніли :crazy1:
А от ролик, який був на диску від Тараса
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_698RkWuikc[/youtube]
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Екстримальні катання
Згенеровано за 0.144 секунд(и), виконано 95 запитів