Тема: Приїхали......
Руки трясуться досі (зараз 22.20). Як всі нормальні люди зібрався провідать мамуню...Давно не бачив, аж тиждень пройшов. Напхав пожитків у багажник, електроніки і нумо в далеку путь. Їхав-їхав, доїхав з Вишгорода аж до перехрестя вул. Вишгородської та Новооб"їздної. Бачу червоне світло, зупинився. Попереду ковбаса, переді мною фура. Зелений, всі почали рух, тягнемся-тягнемся, кілометрів 20. Загальмували-рушили. І тут при черговій спробі рушити, в зад щось як у*бе. Мля, все в очах потемніло, набрало невідомого відтінку, контузило мабуть....На задньому сидінні брат...З переляку вискакую з автівки, брат теж, думаю з ним все добре, давай розглядати що там трапилось...Ще хвилин 10 в прибитому стані знаходився...Відразу не розгледів усього, судорожно давай набирати 02. Потім плюнув, сів у авто, прийшов до тями...І тут усе стало на свої місця. Виявляеться за мною рухалась вісімка не зберігаючи потрібної дистанції і коли братки на Деу Нексія, з невідомих мені причин, уліпили вісімку, вона мене чмокнула.
Пошкождення поки що хз які точно. З того що встиг розгледіть побитий держномер, зігнута кришка багажника, підбита буксирувальна петля (може і лонжерон повело), і невідомо що там з паливним баком.
Міліціонерів чекали близько двох годин, один наряд помилився адресою даже. Вони ж роздали пояснювальні бланки щоб прискорити процес. Приїхали, нарікань на їх роботу немає, все швиденько намалювали, поміряли, написали, права повернули. З горем пополам зачинив багажник і дунув на Вишгород. Тепер в вівторок до страховиків, побачимо що воно буде....
Так про всяк випадок телефонував пану Президенту, для чого точно не пам"ятаю, але там музика якась грала і приємний голос сказав щось про голосову пошту...Тому відмовився від бажаня провести розмову з Олександром. Кельт - у Одесу поїхав.
І ще, що довелося побачити, як тільки почав друкувати послання, хоп, Екіпаж мучить Мазду 6. Дядько Орест розповідає-рекламує спонсора. Потім запустили доречний репортаж як звертатись і що потрібно для страхових виплат...Всім надобраніч.
Особисто я чекаю на повернення Кельта, щоб почитати його авторитетну мислю....