Re: А в мене доця народилась
Поздравляю :grose: :storstark: :storstark: :storstark:
Клуб набуває розмерів :rock:
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А в мене доця народилась
Поздравляю :grose: :storstark: :storstark: :storstark:
Клуб набуває розмерів :rock:
Crazy Poison написав:knizhenko aleksandr
короче, Саня, на похмєл довго чекати не будемо)))))да, думаю Разумнище должен!!!!
Я якраз думав завалити на зустріч 26 з ящиком пива, але доця не відпустила.
доця не відпустила
Доця важливіше
Саша! Вы - МОЛОДЦЫ!!! Рады за ВАС!!! Здоровья дочурке и мамочке! :app: :app: :app:
Пока-пока :D
Поздравляю!!! :app: :storstark:
Поздравляю!
П.с. моей доце вчера было два годика...
Поздоровляю!!!!!!!! Донька то є квітка на вашему сердці! Пестіть її оберігайте та кохайте! :app:
rozumnyk ВАУ!!!!! :upp: А я то думаю, куди Розумник подівся? :dntknw: А він он який трудяга!!!! :download: :app: СУПЕР!!!!!
Нехай росте ЗДОРОВА і завжди тримає УДАЧУ за хвіст!!! :grose: :gheart: :grose:
Ги-Ги сьогодні і в Нас стало на одного члена сім'ї більше, а за одно і на одного пасажира більше :)
Зранечку на світ зявилася в Нас донечка-сонечко :)
Мирослав! Искренне поздравляю Вашу семью с достойным пополнением - лапочкой-дочкой. Ювелирная, тонкая работа. :plus:
Счастья и здоровья новорожденной и мамочке. Успехов!!! :app: :app: :app:
Пока-пока :D
дочки пошли косяком. тонкая работа
тенденция однако
СЕРДЕЧНО ПОЗДРАВЛЯЮ ТЕБЯ И МАМУ
Поздравляю!!!!Желаю много здоровья дочурке! Маме сил воостановиться и грамотно воспитать. :grose:
Nemo
Поздравляем! От нашей семьи желаем чтоб она приносила ттолько радости в жизни, хороших кавалеров, понимающих родителей ей, много-много любви, счастья и удачи... :gheart:
С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ :grose: :grose: :grose: :grose: :grose:
Поздравляю
Растите большими и здоровенькими!!!!!!!!
Как папа с многолетним стажем - поздравляю с дочуркой !!! Теперь твоя жизнь круто изменится - в ЛУЧШУЮ СТОРОНУ !!!
Nemo, Вітаю з поповненням нехай росте здоровенька.
Треба буде памперси пиши ...
Вітаю. Хай росте здорова вам на радість, гордість.
Всім величезне спасибі :like:
Логан-сім'я росте з кожним днем :rock:
Вітання МАМІ вже передав :grose:
Щераз щиро вдячний за привітання :like:
urecmuts
Треба будуть та щей вагонами :D Моя малеча та ще й у сестри на підході двійня :) тому обовязково напишу :) Дякую :like:
urecmuts
А что, памперсами занимаешься?
urecmuts
и нам интересно ... у сестры двойня полуторагодовалая ... тоже памперсы пока юзаются
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А в мене доця народилась
Згенеровано за 0.164 секунд(и), виконано 93 запитів