Знайшов цікаві факти...
1. ЇЖАЧОК У ТУМАНІ.
1937 року "Челсі" та "Чарльтону" довелося рубатися в сильний туман на Різдво. Видимість була настільки погана, що голкіпер "Чарльтона" Сем Бартрам так і не дізнався, що матч перервали.
"Я ходив взад і вперед по лінії воріт і сяяв від щастя, що наші хлопці ганяють "Челсі" на їх половині поля. Минув якийсь час, і я почав рухатися до лінії штрафного, вдивляючись у каламуть. Оборона "синіх" явно вибивалася із сил, думав я. Нарешті, я побачив якусь постать: "Що ви тут робите? Матч скасували чверть години тому. Поле абсолютно порожнє", – це був поліцейський. Коли я дійшов до роздягальні, мої одноклубники вже прийняли душ і билися в конвульсіях від сміху".
2. ДЕНЬ БАБАКА
Матч між "Лінкольн Сіті" та "Ковентрі" у третьому раунді Кубка Англії-1962/63 все ж відбувся, проте передісторія заслуговує того, щоб ми про нього розповіли.
Спочатку стартовий свисток повинен був пролунати в 5 січня, проте негода внесла свої корективи, тому сторони вирішили відкласти зустріч на кілька днів. А потім ще на кілька днів. І ще на кілька днів. Організаторам довелося переносити матч 15 разів, а фактичною датою виявилося 6 березня. Завершилося все ж перемогою "Ковентрі" 5:1.
3. ПЕРШОПРОХІДЦІ
Одна з перших історій про скасування матча, яка дійшла до нашого часу, сталася в дуже далекому 1894 році. Фінального матчу за звання найсильнішої команди Німеччини між берлінською "Вікторією" та "Ханау" завадили відбутися фінансові проблеми у других. Футболісти "Ханау", які повинні були відправитися до столиці країни, не зуміли знайти грошей для виїзду, тому чемпіонське звання без боротьби завоювала "Вікторія".
113 років потому, 2007 року, представники обох клубів, які нині виступають в аматорських лігах Німеччини, вирішили відновити справедливість і все ж провести фінальний матч 1894 року. Для додання реалістичності атмосфери минулих років, вирішено було грати важкими шкіряними м'ячами, які були в ходу у XIX столітті. Однак взяти "реванш" "Ханау" це не допомогло: першу зустріч на виїзді вони програли 0:3, а вдома добилися лише нічиєї 1:1. Таким чином, "Вікторія" зуміла захистити свій чемпіонський титул.
Renault Grand Scenic 4 1,5 110 л.с. 2017г.в.- катаюся.
Renault Logan MCV Laureate 5d Универсал 1.6 ГБО(Landi) 90 л.с. 5G 2WD 2012г.в.- продав.
"Осторожно. Сочувствие и верность делают людей слабыми. Их легко использовать"
0
Спасибо сказали: Engineer, Lavrik2