Re: Б/В запчастини до Dacia Logan
нужна рамка радиатора, как на картинке выше, радиаторы воды и кондея и ветилятор к ним, движок 1.6
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Б/В запчастини до Dacia Logan
нужна рамка радиатора, как на картинке выше, радиаторы воды и кондея и ветилятор к ним, движок 1.6
Меня интересует передний бампер на Логан седан комплектации Лауреат (2006 г.) в цвете серебро не битый?
Сєребра нема. Є білий стан супер ціна 600грн
что скажите
madjahead написав:нужна рамка радиатора, как на картинке выше, радиаторы воды и кондея и ветилятор к ним, движок 1.6
что скажите
Радіатори по 150$; вєнтілятор 150$. І якщо це будете брати Рамка в подарок. Зараз її окремо не пордаю.
madjahead написав:madjahead написав:нужна рамка радиатора, как на картинке выше, радиаторы воды и кондея и ветилятор к ним, движок 1.6
что скажите
Радіатори по 150$; вєнтілятор 150$. І якщо це будете брати Рамка в подарок. Зараз її окремо не пордаю.
вентилятор такой?
Dacia_L написав:madjahead написав:что скажите
вентилятор такой?
Це вентилятор з автомобіля без кондиціонера.
madjahead написав:Dacia_L написав:Радіатори по 150$; вєнтілятор 150$. І якщо це будете брати Рамка в подарок. Зараз її окремо не пордаю.
вентилятор такой?
а какой с кондиционером?
та просто вы чё то цены лупите, радиатор новый 550гр, конд 1300гр, вот с вентилятором проблема, по крайней мере я не знаю как он выглядит?
та просто вы чё то цены лупите, радиатор новый 550гр, конд 1300гр, вот с вентилятором проблема, по крайней мере я не знаю как он выглядит?
У мене просто цени на оригінал а не на новий тайвань чи кітай. І водний радіатор обичний і водний з кондеціонером різні. обичний радіатор, якщо авто без кандюка в мене 400грн (Оригінал і в хорошому стоні)
Виталик написав:madjahead написав:вентилятор такой?
а какой с кондиционером?
Завтра скіну фотку, або вечерком сьогодні.
Видел на фото ручки стеклоподъемника, сколько стоить будут? И есть ли фары на дача логан мсв 1 фаза
Vladlider написав:Меня интересует передний бампер на Логан седан комплектации Лауреат (2006 г.) в цвете серебро не битый?
Могу дать 450 грн.:dntknw:
Dacia_L написав:Vladlider написав:Меня интересует передний бампер на Логан седан комплектации Лауреат (2006 г.) в цвете серебро не битый?
Могу дать 450 грн.:dntknw:
Сорі уже нема. Є бордовий стан хороший. ціна 500грн. під ПТФ.
Dacia_L
Бордовый не надо. Ещё нужен концевик-выключатель освещения в багажнике на Логан фаза 1!
Dacia_L
Бордовый не надо. Ещё нужен концевик-выключатель освещения в багажнике на Логан фаза 1!
Є 40грн. Комплект підсвітки 120грн якщо цікавить дзвоніть
Нужна задняя левая четверть на ЛОГАН МСВ 2007г.в:
заднее левое крыло
задняя левая ляда
задний левый угол(стойка)
задний бампер
заднее боковое левое маленькое открываемое стекло
стекло на левую ляду с обогревом
пластик в салоне в левом заднем углу
обшивка потолка задняя часть
что есть и сколько стоит?
Нужна задняя левая четверть на ЛОГАН МСВ 2007г.в:
заднее левое крыло
задняя левая ляда
задний левый угол(стойка)
задний бампер
заднее боковое левое маленькое открываемое стекло
стекло на левую ляду с обогревом
пластик в салоне в левом заднем углу
обшивка потолка задняя частьчто есть и сколько стоит?
Сорі МСВ неьуло на розборці
Интересует родной резиновый колпачок на концевики дверей.
А еще лучше два.
Б/В запчастини до Dacia Logan. Запчастини підвіски, рульового, трансмісії, електронна система, двигун,кузовні запчастини, оптика, вихлопна система та інші аксесуари. Відправка по Україні:tbsenile::smoke:
Нужна левая передняя дверь логан седан жилательно светлая бежевая со стеклом с молдингом и с серкалом оригинал машина 2010 года (прикрепите фото двери)
Интересует родной резиновый колпачок на концевики дверей.
А еще лучше два.
Концевік в зборі 50грн з фішечкой. Рєзіновий колпачок на канцевік 50гнр.
Dacia_L написав:Б/В запчастини до Dacia Logan. Запчастини підвіски, рульового, трансмісії, електронна система, двигун,кузовні запчастини, оптика, вихлопна система та інші аксесуари. Відправка по Україні:tbsenile::smoke:
Нужна левая передняя дверь логан седан жилательно светлая бежевая со стеклом с молдингом и с серкалом оригинал машина 2010 года (прикрепите фото двери)
передня ліва дверка 2200грн в ідеальному стані гола. Бордова та синя. Дзеркала і молдінга нема. Стікло в дверку 250грн. але 2006р 10р нема.
є ручки потолочні задніх пасажирів?
бо в мене база 2011 року і там просто заглушки...
Концевік в зборі 50грн з фішечкой. Рєзіновий колпачок на канцевік 50гнр.
что есть "фишечка"?
Dacia_L написав:Концевік в зборі 50грн з фішечкой. Рєзіновий колпачок на канцевік 50гнр.
что есть "фишечка"?
Фішка - це розйом на концевік
Б/В запчастини до Dacia Logan. Запчастини підвіски, рульового, трансмісії, електронна система, двигун,кузовні запчастини, оптика, вихлопна система та інші аксесуари. Відправка по Україні
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Б/В запчастини до Dacia Logan
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 91 запитів