Re: Воткнуть заднюю на скорости?
Да, октаха нашей сборки была.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Воткнуть заднюю на скорости?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Да, октаха нашей сборки была.
Воткнул я по ошибке заднюю вместо 4-ой, переключаясь вниз с 5-ой. Никогда такого у меня не было ранее!
Отныне ваше имя Демир )
1) Где я писал, что он хуже?
Ну якщо не гірше, значить і проблеми ніякої нема.
2) А что не так с ГУРом?
Ватяний зворотній зв'язок в нього, ніфіга не інформативний... особливо в порівнянні з F40.
Так есть. Задняя втыкается не всегда.
Як часто вона не втикається? В мене таке бувало ну може раз в пару місяців, при тому що я десяток раз її щодня втикав... Ну і вона ж не зовсім не втикалась, от якби на ходу якась передача не втикалась інколи, це була б проблема. А задня на ходу всеодно не втикається... ну, звісно якщо водія не проглючило.
А от в Вектрі, перша передача на ходу не втикається, навіть на дуже малих швидкостях. Правда? Особисто мене це значно більше доставало, коли на швидкості десь 20км/год знаю що треба буде скоро першу, а ніфіга, спочатку зупинись, ну чи майже зупинись...
Ты не понял. В шкоде звука нет.
Я все чудово розумію, не про звук писав а про тактильні відчуття. І чудово відчуваю різницю між м'яким втиканням в Логані і таким "клацанням" (ну як це ще назвати?). Але питання в тому, що кому приємніше? Я розумію що тобі приємніше "клацання", але я не впевнений чи комусь часом не виявиться приємніше м'яке втикання в Логані. Особисто мені, як я вже сказав, все одно, я після Астри аж ніяк не відчув що в Логана якось погано і незручно втикати передачі, скоріше навпаки, і навіть пересівши з Логана на РАВ4 не скажу щоб прям аж так в захваті від відчуттів цієї коробки. Незнаю, в мене ця м'якість втикання в Логана не викликала ніяких неприємних емоцій. Знаєш, по моїм відчуттям, це як різниця від тримання в руці мобілки з металевим і пластиковим софт-тач корпусом. Відчуття дуже різні, але і те і друге мені приємне, хоча по рзіному.
Щодо спроби об'єктивної оцінки "як чітко" вмикаються передачі, то це "клацання", можливо комусь і допомагає, якщо мало каші з'їв чи, як кажуть в народі - легка рука, і не до кінця втикається палка, це можна зрозуміти. Так само як близьке розміщення передач (вправ-вліво) в Логана, теж комусь можливо робить попадання складнішим, але знову ж таки, якщо в мене ні втикання, ні попадання не викликало ніяких проблем, ані неприємних відчуттів, більше того - не вимагало зовсім ніякого звикання чи вироблення навиків, значить як мінімум, не для всіх людей ці недоліки є проблемою. Тому я і наголошую на суб'єктивності оцінки цієї особливості куліси Логана. Іншими словами - "на смак і колір всі куліси різні".
А от в Вектрі, перша передача на ходу не втикається, навіть на дуже малих швидкостях. Правда?
На совсем малых включалась, а выше не нужна - низовой мотор, с низов тянет, шо паровоз! Вторую и погнал! ))
не для всіх людей ці недоліки є проблемою.
Ну наконец-то договорились!
Всё-таки "недоліки"! )))
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-08-08 21:35:07[/merge_posts_bbcode]
Як часто вона не втикається? В мене таке бувало ну може раз в пару місяців
Ну я и говорю - не всегда! Тем более, что есть вероятность, что ты рано продал логана и дальше бы ситуация ухудшалась... ))
На совсем малых включалась, а выше не нужна - низовой мотор, с низов тянет, шо паровоз! Вторую и погнал! ))
Ну це вже водієві вирішувати, раз мануал, значить будь добрим давай мені включати що я хочу, коли хочу. А то як автомати в ручному режимі не дають втикнути закритичну передачу то ми кажемо що це не чесний ручний режим, правда? А на практиці ця особливість мене реально більше доставала ніж будь-які особливості коробки Логана, навіть її завивання. Як би там не було, а ситуацій коли я хотів наперед вмикнути першу було дуже багато. З часом, ясне діло, звик, але це реально можна назвати звиканням до недоліка.
Ну а так то можна сказати що нафіга кому ЗХ з першої спроби? Всеодно стоїш, не проблема витиснути зчеплення, а так то це ще й додатковий захст щоб випадково не втикнув.
Всё-таки "недоліки"! )))
Ні, це я твоїми словами говорив. Для мене це не може бути недолік, якщо мені він ніяких негативних ефектів не створює.
есть вероятность, что ты рано продал логана и дальше бы ситуация ухудшалась...
Може бути. Шестерні зношуються з часом тому ситуація може погіршуватись.
Кстати, задняя в моей машине не включается довольно часто, при этом рычаг кулисы становится в правильное положение, включается фонарь заднего хода и камера с парктроником, но коробка остается на нейтралке. Выжмешь сцепу несколько раз при включении задней - все переключается нормально.
"Длинноходность" рычага коробки в 1 фазе - решалась укорачиванием самого рычага. И передачи переключать было на много приятней.
Ну це вже водієві вирішувати, раз мануал, значить будь добрим давай мені включати що я хочу, коли хочу.
Да? То есть захотелось такому супер-драйверу на 180 км/ч первую воткнуть - будьте добры обеспечить? ))))
А то як автомати в ручному режимі не дають втикнути закритичну передачу то ми кажемо що це не чесний ручний режим, правда?
Не правда. Нечестный ручной режим - это когда автомат в нём переключает передачи, а не упирается в отсечку! А если он не даёт угробить машину - это называется "защита от дурака"!
Этот диспут,на 3 страницах,напомнил давний срач на тему-
Этот диспут,на 3 страницах,напомнил давний срач на тему-
Если есть немного свободного времени и Ларсен...
Да? То есть захотелось такому супер-драйверу на 180 км/ч первую воткнуть - будьте добры обеспечить? ))))
Якби ж то на 180! Він на 20 не дає, а це навіть близько не критична швидкість для першої. А Логан дає, без проблем, і Тойота дає, і Фолькс дає, так що найгірша коробка в Опеля.
Ні, ну реально, це об'єктивний недолік.
Не правда. Нечестный ручной режим - это когда автомат в нём переключает передачи, а не упирается в отсечку!
Правда, правда! Якщо не дає включити, це теж не чесно. Тим більше що в випадку з першою передачею на Опелі, там ще до відсічки як до Києва рачки.
Если есть немного свободного времени и Ларсен...
А Логан дає, без проблем, і Тойота дає, і Фолькс дає,
На любой скорости любую передачу? Щаз... )))
На любой скорости любую передачу? Щаз...
На любій, НЕ КРИТИЧНІЙ швидкості дає. А Опель ні.
На любой скорости любую передачу?
да на логане ( моём это точно )
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Воткнуть заднюю на скорости?
Згенеровано за 0.164 секунд(и), виконано 93 запитів