Sash_KO написав:Larsen, Ви, шановний, часом не співробітник органів???
Ні...
Sash_KO написав:Бо таке говорите що в мене одні матюки на думці...
Можливо ви мене не так зрозуміли?
Sash_KO написав:їдеш у своїй смузі, нікого не чіпаєш, чмошнік підставляє бока, замєс і всім маєш ремонтувати авто...З якого х...я запитується??? Говорила по мобілці і винна в ДТП бо не встигла зреагувати...а чого реагувати?
Зрозумій, я не кажу що копи молодці, а вона редиска. Навпаки, я передбачаю що на неї зможуть повісити. Розумієш? Я її не звинувачую, але оці всі гадості про які я кажу, можуть їй загрожувати при розслідуванні і в суді. І це ще далеко не все на що здатні наші органи. Вони ж можуть і приписати те чого не було. Отаке...
Sash_KO написав:Дітей не правильно перевозила теж винна в ДТП???
Ні, по закону, тут вина не в ДТП, а в нанесенні тілесних пошкоджень.
Sash_KO написав:Гарно сидіть перед монітором і теоретичними викладками займатися...
От і я так кажу. Тому без експертизи точно нічого не скажеш. Тільки наші припущення.
Александр007 написав:Дистанция была безопасной.. И тут вы неправы.
Я про дистанцію в цьому випадку нічого не говорив. Тут не було ніякої дистанції, перед нею не було інших машин.
Александр007 написав:Или вы мастер выворачивать в право..в туже секунду когда вас подрежут.
Так, давай без таких поворотів. Не дай Бог комусь із нас, тобі чи мені, попасти в таку ситуацію.
Але те що на відео не видно ніяких дій (знову ж таки, можливо їх просто не видно, але вони були, як екстренне гальмування), може додати звинувачення в тому що вона не намагалася уникнути ДТП.
Александр007 написав:Так последствия таких ездунов еще хуже бывают. И тогда на все сто виноват окажется тот кто вылетит на тротуар....если косания с подрезавшим небудет
Так, нажаль таке теж буває.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0