Re: Видео с видеорегистраторов
Doc, ні, це реєстратор з лобовухи. В самому кінці відео, він його знімає, навіть обличчя на мить видно.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Сторінки Назад 1 … 134 135 136 137 138 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Doc, ні, це реєстратор з лобовухи. В самому кінці відео, він його знімає, навіть обличчя на мить видно.
В самому кінці відео, він його знімає, навіть обличчя на мить видно.
Точно... Не додивився до кінця.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-10-02 21:15:04[/merge_posts_bbcode]
не болтайте по телефону за рулем!!!!!
Обошлось тяжелым вредом здоровью, что учитывая ситуацию тоже везенье.
В Днепре на Новом мосту вот такая заруба случилась... Смотреть со 2 минуты.
http://playreplay.me/video/1b062.400858 … 77b66e6438
Видео не моё.
Фото http://dp.vgorode.ua/news/sobytyia/3082 … ovliaetsia
Сегодня Днепр стоял весь в пробках. Я понял почему ненавижу корчи. У них мозгов нет от слова совсем. Сегодняшнее пятничное. Домой добирался часа полтора. Мост центральный закрыт был
В Днепре на Новом мосту вот такая заруба случилась...
Сколько себя помню, постоянно на нём аварии, часто тяжёлые, включая падения с моста. Когда приходиться ехать по нему - крадусь в крайнем правом... Давно пора разделить потоки...
Ланос ще на зелений їхав
А шо то маленьке таке борзе?
Doc,
так то правил не знает
Через таких "борзих" завжди приторможую на перехресті, навіть на свій зелений
Ланос ще на зелений їхав
А у меня сложилось впечатление, что ланос борзо под кирпич ехал... По крайней мере, включенного поворотника влево я не заметил, да и скорость у него не для поворота была... имхо. Вот мелкий и подумал - а хрен ты у меня проскочишь
Влупят обоюдку и всех делов.
Ланосу за проезд под кирпич, а мелкому за ранний старт.
samol,
за какой керпичь?
он туда не доехал.
маленький его повернул на лево, указал куда надо ехать...
так выходит малой винават.
маленький его повернул на лево, указал куда надо ехать...
левый битый бок ланоса расставит все точки над і.
А вообще, поучительное видео.
Не хрен стартовать на желтый, который загорится спустя пару секунд.
samol,
да секунду подождать и ехать спокойно чем выиграть 1-2 сек и потерять кучу времени на оформление дтп, суд.,и ремонт авто...
сейчас по городу много таких тупых дтп, только пробки создают.
Два епізоди від мене.
1) Травень місяць. Явно перевантажена вантажівка не може здолати підйом і скочується назад збиваючи стовп - водій не перемкнув вчасно потрібну передачу.
2) Сьогодні. "Жигулі" на розв'язці з порушенням всіх можливих правил вискакує поперек потоку. Всі єкстренно гальмують (я запідозрив щось неладне завчасно і зкинув швидкість раніше, а бусик на лівій полосі чудом не влетів в порушника. Якби це сталося, то ймовірно, що постраждала б і моя автівка, бо швидкість була велика. Назустріч їхав патруль поліції (в відео видно), який тут же на місці і "прийняв" йолопа" на "Жигулях".
Назустріч їхав патруль поліції (в відео видно), який тут же на місці і "прийняв" йолопа" на "Жигулях".
О! А це не може не радувати!
Вот мелкий и подумал - а хрен ты у меня проскочишь
Дрібний напевне таким чином хотів вказати ланосу на правильний в даній ситуаціїї маневр. От і розвернув його, так би мовити на шлях істини.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-10-16 17:14:05[/merge_posts_bbcode]
Не регистратор, но поучительно...
Сторінки Назад 1 … 134 135 136 137 138 … 251 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Видео с видеорегистраторов
Згенеровано за 0.241 секунд(и), виконано 73 запитів