Re: неиспраность центрального замка
починай з ВД40.
лучше запшикать силиконом, вдшка это не смазка
ненавижу наш автодор
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → неиспраность центрального замка
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
починай з ВД40.
OKurylyshyn написав:починай з ВД40.
Я знаю, але раз став туго рухатись механізм то є ймовірність що щось в ньому прикипіло, краще на кілька днів ВД40, а коли попустить, тоді силіконом.
Antuan
OKurylyshyn
Вчора прикупив сілікончика, бо закінчився, але для початку бирскнув ВДшкою, завтра/післязавтра пшикну сілікончиком. Надіюсь запрацює
Зняв тягу з ЦЗ, провірив, працює легко.
Забирскав обільно сіліконом замок багажника, після ВДхи, все прцює як часики
Доброго дня всім! В мене проблема - не працює центральний замок, сіла батерейка, поміняли, після цього не реагує машина на натискання кнопки. Кнопка світиться, батарейка в пульті справна, але двері від пульта не закриваються і не відкриваються. Не розумію в чому проблема. Може хтось порадить до кого звернутися? дякую
пульт штатный или от сигнализации?
Пульт від центрального замка, сигналізації нема взагалі
может ключик "отпал".. нужно бы посмотреть ошибки..
як 2відпав", звідки?) лампочка горить, коли нажимаю, а ефекта ніякого, проблема не в батарейці, а в чому тоді???
як 2відпав", звідки?)
Ксенія та то Саня на своїй мові розмовляє Буває що і я його не розумію
Він мав на увазі, що плата не бачить ЦЗ (або навпаки), потрібно програмкою провірити наявність помилок.
а де і хто це можна провірити??? куди звертатися?
ну если в Ужгороде есть официалы, то можно к ним.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → неиспраность центрального замка
Згенеровано за 0.136 секунд(и), виконано 93 запитів