Re: shop.logan.in.ua
Я в Вайбер напишу
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Магазин → shop.logan.in.ua
Сторінки Назад 1 … 176 177 178 179 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Все получил, спасибо. Хочу еще поблагодарить за качественную упаковку, из-за которой уменьшается стоимость доставки.
Вітаю всіх. Потрібні свічки запалювання і комплект високовольтних проводів до к7м710 . Порадьте щось оптимальне з наявного у магазині по співвідношенню ціна-якість.
Sivil, доброго дня
Свічки https://logan.in.ua/shop/catalog/sistem … 0tt_1sht_/
Комплект проводів https://logan.in.ua/shop/catalog/sistem … i_600_413/
Zevs, насоветуй,пожалуйста, рычаги на моего сандерика 2008 года. Какие лучше? Какого производителя ставят на заводе?
Migen, дык что-то типа такого
https://logan.in.ua/shop/catalog/khodov … _33402_01/
Міша, з заводу було трв або лємф. В більшості випадків ТРВ.
Взяв лемф. Буду міняти на вихідних. Сподіваюсь без ями якось підлізу закрутити гайки
Домкрата вистачить.
Доброго дня, цікавлять передні амортизатори на логан2 з мотором 1,2. Що можете порекомендувати?
Дякую.
Взяв лемф. Буду міняти на вихідних. Сподіваюсь без ями якось підлізу закрутити гайки
Тільки майте на увазі, що затягувати болти ричагів треба так щоб авто стояло на колесах, а не на домкраті
Доброго вечора!
Zevs, а магазин взагалі працює?
В плані спілкування там взагалі ніяк... Написав сьогодні декілька повідомлень на сторінці сайту, а у відповідь тиша.
Чи може я що не так роблю?
В мене 1.6 МРІ, бензин, 2008 рік, фаза 1
Тра масло та фільтр. Брав зазвичай 5W-40 SRX 4л., та Purflux. А зараз з фільтром трохи розгубився. Треба порада.
Дякую за консультацію, міцну упаковку та швидку відправку. Якість як завжди, на висоті!
Фільтр масла взяв Mahle OC467.
На чому краще зупинити вибір :
Рулевой наконечник MONROE L25132 левый чи Рулевой наконечник левый SWAG 60929623
!!! Чомусь у нас магазин на мові окупанта.
Чому б в сторону оригінальних не подивитися? Не часто вони ж міняються.
SWAG 60929623 / MONROE L25132 (лівий) : ~500 грн
Оригінал 6001550442, 6001550443 (лівий, правий) : ~800 грн.
Сергею Zevsу большое спасибо, хорошо упаковал, быстро отправил, цены божеские ))). Покупайте наших слонов (с).
Замовлення 1703. Прошу додати ще оригінальний повітряний фільтр https://logan.in.ua/shop/catalog/filtry … 2012_g_v_/
Чекаю дзвіночка з підтвердженням повної суми та наявності замовленого.
Дякую!
Zevs, Подскажите пожалуйста, сколько будет стоить задний бампер для renault sandero stepway 2 (2019 год)
Доброго. тре патрубки шо на печку в салон ідуть з термостату і тої трубки металевої. Логан 1.6 2010р. VF1KSRAB544018325
Доброго дня, треба ліве дзеркало на логан ІІ 2013 року.
Червоне
Добрий вечір!
Підкажіть будьласка, магазин працює?
Замовлення 1710 від 12.09 ніякого руху по замовленню.
Щось в магазині тиша. Зробив замовлення через кошик. Наступного дня повідомлення Заказ №1722 не найден. В чаті теж глухо. Чекати чи як?
Наступного дня повідомлення Заказ №1722 не найден.
Можливо, маґазін вимагає московитської мови?
Володимире, дуже смішно.
По суті. Я НЕ займаюсь магазином більше 1.5 роки.
Сергій зараз не може це робити, сподіваюсь на розуміння. Як буде надалі - не знаю.
За нагоди, Сергій даси знати в цій , або іншій темі.
Тому прошу вибачення у наших клієнтів за непорозуміння і затримки при обробці.
Дякую.
Володимире, дуже смішно.
По суті. Я НЕ займаюсь магазином більше 1.5 роки.
Сергій зараз не може це робити, сподіваюсь на розуміння. Як буде надалі - не знаю.
За нагоди, Сергій даси знати в цій , або іншій темі.Тому прошу вибачення у наших клієнтів за непорозуміння і затримки при обробці.
Дякую.
Шкода. Але дякую за відповідь
Сторінки Назад 1 … 176 177 178 179 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Магазин → shop.logan.in.ua
Згенеровано за 0.270 секунд(и), виконано 81 запитів