1

Тема: Экспедиция на Logane в Карпаты

Значит так, я планирую с 8 марта по 11 марта проехать в Карпаты, канты от ржавчины почистить. Приглашаю Всех желающих. Подробности выложу позже. Короче, кто со мной тот герой, кто без иеня - тот без меня  :crazypilot:

!!!!!Subaru Legacy!!!!! А Книженко придурок!!!!
Ну и шо ? Legacy все равно зафаршированный  утюг !!!
  0

2

Re: Экспедиция на Logane в Карпаты

Ну не лижник я  :(

0

3

smyk
Мишка, дык ты ж там рядом... Тем более Бибрка рулит!!!  :lol: :lol: :lol:
Не знаю, что у нас со страховой выйдет... Но больше всего - НЕ поедем...  :download:

Лень - это универсальное средство защиты человека от бесполезного труда.

4

ну где "чернокнижник" ?????????давай отпишись САня

0

5

чернокнижник гонить волны в других темах)

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

6

Petrovich

Петя !!! я За ! но пока не чего не скажу! работа - мать ее!!!

RENAULT SCENIC (BLACK DRAGON)
  0

7

а меня возьмёте если чё помощником в пьянке? типа массовость создавать)))) ...третьим буду!)))

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
  0

8

Crazy Poison написав:

а меня возьмёте если чё помощником в пьянке? типа массовость создавать)))) ...третьим буду!)))

А как насчёт ещё 2-х пассажиров на заднее сиденье??? Без машины - мы СОГЛАСНЫ!!!  :like:

9 Відредаговано knizhenko aleksandr (2007-02-19 12:59:49)

Crazy Poison написав:

третьим буду

вот это пацанячий потход!!!!  :alc:

RENAULT SCENIC (BLACK DRAGON)
  0

10

в принципе планирую покататься на лыжах этой зимой... но боюсь, что 8 марта - это только Драгобрат. а там цены в этом году... :shok2:

0

11

Кельт написав:

Без машины - мы СОГЛАСНЫ!!!

Слава, а чё так?  shok А парулить?  tbsenile

0

12

Ihor
да Славу за руль по снегу пускать нельзя - он сразу начинает ездить лучше чем по асфальту....а не дай боже ещё и пьяный...)))))

0

13

Ihor написав:

А парулить?

А парулить? В Карпатах? Там УАЗики нада с джипами! А своей не хочу, потому как ещё неизвестно как со страховой всё будет... И вообще после поездка во Львов понял: лучше ехать 3-4 чела в машине чем 1-2 и экономичнее и веселее (Саша Книженко ты+Батальон и остальные - лишнее  :lol: :lol: :lol:)

14

А мене взяти слабо??? На удачу, замість підкови від старої і хворої кобили??? І сатанинський регіт- ХА-ХА-ХА!! Я і дорогу покажу, і перевали, і знаю куди поїхати..... і де соломки постелити.... ХА-ХА-ХА!!!! Карпати - це клас. Я там з палаткою броджу зимою і літом років з 19-ти.
Я не баба, а тому не соромно сказати, що зараз перевалило вже на четвертий десяток. тому я такий бородатий, лисуватий і пі-даватий.... Мене жінка обіцяє з хати вигнати, а я все одно поїду (маю класний спальнік і палатку).
Я по-любому їду. Збирався на поїзді виїзжати 7-го вечором, але якщо є пацани, які не вірять всіляким забобонам... Ну, одним словом, ви зрозуміли, що я їду по-любому.

0

15

drone
привезеш нам тіх самих шишок, шо ти там збираєшь, а потім куриш?)))

0

16

Там домовой, там лєший бродіт.... Русалки там туда-сюда і всякоє такоє!!!!! Місця там гіблиє і безлюдні знаю... Зновуж-таки. березень - це час сходу лавин.... ХА-ХА-ХА!!!! Синку, ти гори бачив? Папа, а там наші? Так. синку - ТАМ НАШІ!!! Smyk - скажи, що наші і нормальні пацани!

0

17 Відредаговано drone (2007-03-01 21:29:23)

Будуть вам і шишечки, і по пол-шишечки.... прямо кажному бойцу - по ларцу, а вларце пляшка, а в пляшці - записка, а за пиською - (виправлено) ота самая шишечка там і росте!!! Заповітна, що її ще Маркс курив і передав у спадок тьозці Іллічу!
А давайте я вас на Говерлу запру?!
Там зараз такий вітер, що соплі на льоту замерзають!!
Гайда зі мною!!

0

18

я сам собрался уже ехать, но что то там погодка совсем теплая

0

19

drone написав:

Будуть вам і шишечки, і по пол-шишечки.... прямо кажному бойцу - по ларцу, а вларце пляшка, а в пляшці - записка, а за пиською - (виправлено) ота самая шишечка там і росте!!! Заповітна, що її ще Маркс курив і передав у спадок тьозці Іллічу!
А давайте я вас на Говерлу запру?!
Там зараз такий вітер, що соплі на льоту замерзають!!
Гайда зі мною!!

Хватит, выдыхай

0

20

Народ, я теж на Драгобрат хочу, був там два роки тому десь в квітні. Краса - неземна. Та мені цього разу, нажаль,  не світить Ну а стосовно лавин - свята правда, от недавно прочитав, на Драгобраті лавина накрила 13 лижників, чотирьох знайшли, один загинув, доля решти невідома, минулого року на Драгобраті теж в березні - 5 загиблих  http://zakarpattya.net.ua/zol/showznews.asp?id=43 . Так що народ, катайтесь тільки по відратрачених трасах, а не по цілині. Ми тоді теж чуть не влипли. Пішли з друзями на Близницю, піднялася заметііль, видимість буквально пару метрів. От ми так і видралися нічого не бачачи на сніжний карніз, глянув вниз - мама рідна, ну думаю зараз це все як з нами разом рухне, але якось пронесло. Минулого тижня був на лижах на Орявчику, снігу ще було достатньо, на Плав'є - менше, але теж ще було А тепер навіть не знаю що сказати, все тане, у Львові 10 градусів тепла. Ну на Драгобраті точно буде, але ціни на 8 березня будуть точно святкові.  Ось ціни в горах http://www.ski.lviv.ua/prices/

0

21

Geronimo теж наш! Сьогодні дзвонив НАШИМ - рятувальники казали, що в горах також дощ  :grater:, Petrovich, ти ще не передумав? Яким маршрутом поїдеш (на Львів, Франківськ, Тернопіль)?

0

22

я вот в тисовце ни разу не был... там есть надежда на 8-е марта не увидеть толпы народа.

0

23

drone написав:

Petrovich, ти ще не передумав?

Дрончик, передумав. Це все Книженко із за нього все це. Він мене бив на останній зустрічи, а бив не сам з Батальоном, бив і приказував - "ні куди ти не поїдешь. ским я буду бухать в Київі???". За Кельта я зовсім мовчу.  :censored:

0

24

drone
если получится по-деньгам, то попробую мотануть на эти праздники в Карпаты....но конкретно в Косовский район Ив.-Франковской области

0

25

Petrovich написав:

За Кельта я зовсім мовчу.

Да, Петя, ты прав - закатували мене ці Книженки з Батальонами  :like: ! Я й пішов на поп’ятну... Все - ніхто нікуди не їде  :tbsenile: