Re: Ще один благодійний аукціон (зібрані гроші підуть в дитбудинок)
Rothmanz
Спать ушёл?
VW Polo sedan Comfortline 2017.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Ще один благодійний аукціон (зібрані гроші підуть в дитбудинок)
Rothmanz
Спать ушёл?
santhe
Саня дай номер карти. З часами, нескладається, в плані експлуатації, а пару тугрів дітям закину.
santhe
Сань, скинь мне в личку номер карты (Приват?).
Сашко мені теж скинь номер картки в лічку. Я аукціон пропустив, хоча часи ношу, так шо це тема актуальна для мене. Може якось тоді окремо наберу тебе з цього приводу.
500
Это я типа выиграл?
Соррі що довго не відписував - цілий день був не біля компьютера.
Номери карт зараз поскидаю в лічку.
Вітаю пана Rothmanz з перемогою в аукціоні Скиньте мені в лічку будь ласка своє ПІБ, місто, номер складу нової пошти та телефон і в понеділок я відправлю вам годинник :-)
а що саме не складається з експлуатацією?
И мне номер карточки в личку. Готов купить еще одни такие-же часы или просто закинуть пару рублей для деток
а що саме не складається з експлуатацією?
Саня , саме експлуатація і не складається. не дружать вони зі мною , або я з ними.
Сашка, а ще якісь лоти будуть?
Сашка, а ще якісь лоти будуть?
Мабуть що ні. Я "спишу" ці три годинника на збитки але більше на благодійність поки що виділить нічого не зможу - це і так вже обійшлось мені в 1500 грн (500 грн собівартість такого годинника) Прошу зрозумійте мене правильно
Так ти давай лот але з більшою кінцевою ціною, може хтось купить? Дивись як перший на ура пішов.
Я "спишу" ці три годинника на збитки
не зрозумів цієї фрази, а які три, в нас ніби один був, чи ти на інші форуми ще два кидав.
santhe написав:Я "спишу" ці три годинника на збитки
не зрозумів цієї фрази, а які три, в нас ніби один був, чи ти на інші форуми ще два кидав.
Олег, ще два годинника на інших форумах, але там поки що результат слабенький - актуальні ставки 325 і 160
Олег, ще два годинника на інших форумах, але там поки що результат слабенький - актуальні ставки 325 і 160
Годинники такі самі? Давай їх сюда.....
santhe написав:Олег, ще два годинника на інших форумах, але там поки що результат слабенький - актуальні ставки 325 і 160
Годинники такі самі? Давай їх сюда.....
Також сєйко 5, але інші референси. Сюди їх перекинуть - це буде нечесно по відношенню до тих людей що вже там поробили ставки
Ще добавлю. Я мабуть якось неправильно виразився на початку теми, тому поясню :-)
В мене було декілька таких сєйко 5, вже декілька місяців лежали і не продавались. Щоб вони не лежали просто так - я вирішив віддати три штуки з них на такі аукціони. Всі абсолютно виручені гроші - підуть на подарунки, собі я не залишу ні копійки з них. Тобто мій внесок - собівартість тих трьох годинників (це плюс мінус 1500 грн) і організаційна робота :-) Якщо я зараз виставлю ще один лот - це означає що я витягну з свого невеличкого бізнесу ще 500 грн (собівартість ще однієї сєйки такої) - а я просто напросто не можу собі поки що дозволити такі трати :-)
Ну в следующий раз начинай сразу с нас И лучше сразу с часов на кожаном ремешке (люблю я такие)
Чесно кажучі я не очікував що закінчиться аукціон так швидко. Насправді - дуже-дуже хороша вийшла штука, про багатьох однофорумчан підтвердилась хороша думка, ще більшу кількість узнав з хорошої сторони
Не хочеться впадати в патетику і казати банальності, але тим не менш - поки ми здатні на співчуття, на допомогу, поки ми можемо відкривати свої серця - саме до тих пір ми і лишаємось справжніми людьми. Най Бог допомагає нам всім :-)
Дуже-дуже дякую всім відгукнувшимся. З мене звіт про закупи та потім про проведену подію
Зєвс, там в моїй тємі якраз накльовується один на шкіряному ремінці, дуже-дуже кльовий, але нажаль не в аукціоні
ще два годинника на інших форумах, але там поки що результат слабенький - актуальні ставки 325 і 160 big_smile
Саньок на яких форумах лежать ці гаджети? Можливо ми приймемо участь на тих аукціонах. При ціні 160 за такий годиник охочі знайдуться.
santhe написав:ще два годинника на інших форумах, але там поки що результат слабенький - актуальні ставки 325 і 160 big_smile
Саньок на яких форумах лежать ці гаджети? Можливо ми приймемо участь на тих аукціонах. При ціні 160 за такий годиник охочі знайдуться.
Точно, давай ссилки, ми зареєструємось і погнали.
santhe написав:ще два годинника на інших форумах, але там поки що результат слабенький - актуальні ставки 325 і 160 big_smile
http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=59187
Блін, я зарегився, а писати в темі не дає.
Ptah написав:santhe написав:ще два годинника на інших форумах, але там поки що результат слабенький - актуальні ставки 325 і 160 big_smile
бачу що один і без мене вже знайшли
на другий ссилку на жаль не можу дати - то тіпа місцевий службовий "мєждусобойчік"
Невеличкий проміжний підсумок - станом на сьогодні саме тут, на логан форумі я зібрав 1790 грн. Я невимовно вдячний всім відкликнувшимся, це дійсно дуже круто! Дякую!!!
Трохи попіарю ось цю фірму: http://kvazarua.com/ бо дуже-дуже приємно здивований їх вчинком. Ми шукали де придбати 6 штучних ялинок, звернулись в цю фірму, попросити знижку - так керівники просто подарували нам ці ялинки коли узнали для кого вони і разом з ялинками здоровенну коробку прикрас і гірлянд мєгарєспєкт львівянам
Підготовка до міроприємства:
Далі буде
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Ще один благодійний аукціон (зібрані гроші підуть в дитбудинок)
Згенеровано за 0.155 секунд(и), виконано 93 запитів