Re: Ще один благодійний аукціон (зібрані гроші підуть в дитбудинок)
пройшов рік, скоро буду знову робити аукціон.
питання - що буде цікавіше на аукціоні - така ж механіка як і минулого року, чі якийсь касіо електронний простіше, але дві штуки?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Ще один благодійний аукціон (зібрані гроші підуть в дитбудинок)
пройшов рік, скоро буду знову робити аукціон.
питання - що буде цікавіше на аукціоні - така ж механіка як і минулого року, чі якийсь касіо електронний простіше, але дві штуки?
Декілька сьогодняшніх фото. Низький уклін і величезна подяка всім, хто допоміг фінансово зробити діткам свято, дякую вам!
здОрово!
а мы сегодня едем http://lanos.com.ua/forum/topic/80952-b … -malyutki/
santhe Саня!!! я мав надію і чекав початку акції...... а тут..... не зрозумів.....ми чимось незаслужили?????
santhe Саня!!! я мав надію і чекав початку акції...... а тут..... не зрозумів.....ми чимось незаслужили?????
як це незаслужили, ти що ))
просто власне аукціон не вийшло провести - посилка з годинниками ще досі фіг зна де блукає :-(
Саня! та я не про аукціон! Я про свято для дітей... ну міг оголосити? Тиж в курсі - я годиники не ношу!
Темі АП!
З аукціоном в цьому році нажаль не складається, але в дєтдом в Ясениничі ми з друзями поїдемо як зазвичай. Якщо хтось має бажання допомогти - велкам
santhe, Якщо можливо, я б хотів подарувати їм відеокамеру SONY (video 8) - просто лежить, пилюку збирає.....
уточню і відпишусь
santhe, Саня, а що ще з речей актуально???
santhe, Саня, а що ще з речей актуально???
Всякі розвиваючі ігри та тому подібне. Щодо одягу і харчування - там все більш менш гуд.
santhe, Саня , друкуй карту в ефір. і давай список речей, які потрібні, можливо в кого дома пилом припадають.
Номер картки:
приватбанк
4149 4978 2524 1260
Вадім Люльчик
Гроші які зберем - підуть на діда мороза, клоунів і невеликі подаруночки на день св. Миколая в дєтдом в Ясениничах.
Щодо речей - це окремий проект вже від "Допомога армії-Рівне" - треба дитячий одяг, взуття, іграшки, памперси. Ми відправляємо їх у прифронтові дєтдома, зокрема вже поїхало дещо в сєвєродонецьк і котовськ
santhe, Саня грошенята поступили? мало бути 100грн.
ієс
треба дитячий одяг, взуття, іграшки,
Одежда зимняя нужна или летнюю тоже можно?
У меня игрушек полно - еще нужны ?
santhe написав:треба дитячий одяг, взуття, іграшки,
Одежда зимняя нужна или летнюю тоже можно?
Літньої зараз на складі хватає, гостро не вистачає саме зимової
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2014-12-05 12:59:53[/merge_posts_bbcode]
У меня игрушек полно - еще нужны ?
треба
Захід відбувся, соррі за якість фото - знімалось на утюг
santhe, пришли мне в личку, куда игрушки отправлять
P.S. За качество фоток тебя, конечно, нужно , а вот за сами фотки
santhe, а б/у мягкие игрушки подойдут?
та звичайно, але вони об"ємні пересилка дорогою буде (
Я тоже мог бы мягких игрушек подкинуть, но вот далековато от вас, а пересылка будет очень дорогой.
Вже отримав декілька посилок з теплими речами та іграшками, все вже поїхало на схід. А ось що нам прислали на подяку дітки:
santhe, ух, хорошо, что напомнил !!
Моя посылка уже у тебя в Ровно ! Номер скину в личку !
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Ще один благодійний аукціон (зібрані гроші підуть в дитбудинок)
Згенеровано за 0.175 секунд(и), виконано 93 запитів