Re: Renault Logan, Sandero и Sandero Stepway: румынский сюрприз
Отже, офіційні рендери з фейсбуку Dacia
29 вересня буде якась презентація
https://en.media.groupe.renault.com/new … 989c5.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Logan та ЗМІ → Renault Logan, Sandero и Sandero Stepway: румынский сюрприз
Сторінки Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
29 вересня буде якась презентація
https://en.media.groupe.renault.com/new … 989c5.html
А дизайн оптики у Вольво запозичили?
Неа У Вольво молот, а тут своє особливе - рогатина
Степвей, как всегда, офигенен! ))) Теперь у него и капот будет другой... ))
Но всё решит цена! По сути Степвею дорожать уже некуда - плюс 1 куе и уже базовый Дастер...
На рендерах видно, що в бампері радар + біля дзеркала заднього виду в салоні загогуліна під камеру. Так що як мінімум буде попередження про виїзд зі смуги без увімкненого поворотника + екстрене гальмування перед перешкодою. Не думаю що буде утримання в смузі і адаптивний круїз. Це фічі більш дорогих моделей.
Здесь написано, что будут литровые:
Теперь у него и капот будет другой... ))
Та що там капот, він взагалі на іншій платформі тепер буде побудований.
Нове сімейство Логана вже йде на CMF-B. Старенька B0 закінчилася. Так що новий Логан буде ближчим родичем якомусь Каджару з Колеосом, ніж попереднім поколінням Логана.
Нове сімейство Логана вже йде на CMF-B.
Так воно і є 100%. Он гляньте на рендер звичайного Сандеро - новий Clio на CMF-B проглядається у всьому.
кину сюда мнение о рестайловых логано-степевеях
Точно сказано. Личное мнение автора видео на уровне "мне не нравится".
А по существу, пока не будет цен на этот новый Логан, не понятно, стОит ли овчинка выделки.
Запозичили, але поки переносили, то у кармані потримали... от вона і поплила.
Мда-а... значить з салона нова "стара" mcv stepway мені вже не світить.
а що там капот, він взагалі на іншій платформі тепер буде побудований.
Я имел в виду с нестепвеями другой капот...
А я вчера не увидел эту тему и запостил эту же новость со ссылкой на сайт InfoCar.
Мне вот на этих фотках обычный Сандеро нравится даже больше Степвея, особенно, в таком синем цвете.
Остается вопрос по поводу цены.... Думаю, что на тысячу-полторы долларов точно подорожают. Больше - навряд ли, поскольку там возникнет конкуренция с тем же С3, 208 для Сандеро и возникнет большой отрыв от 301/С Элизе/Типо для Логана. Ну и конкуренция внутри самого Рено с Меганом/Дастером.
А я вчера не увидел эту тему и запостил эту же новость со ссылкой на сайт InfoCar.
Мне вот на этих фотках обычный Сандеро нравится даже больше Степвея, особенно, в таком синем цвете.
Остается вопрос по поводу цены.... Думаю, что на тысячу-полторы долларов точно подорожают. Больше - навряд ли, поскольку там возникнет конкуренция с тем же С3, 208 для Сандеро и возникнет большой отрыв от 301/С Элизе/Типо для Логана. Ну и конкуренция внутри самого Рено с Меганом/Дастером.
Остается вопрос по поводу цены....
Так, мабуть що подорожчають Нові системи безпеки за дарма Dacia дарувати не буде. А вони грошей коштують. Я вже писав вище:
На рендерах видно, що в бампері радар + біля дзеркала заднього виду в салоні загогуліна під камеру. Так що як мінімум буде попередження про виїзд зі смуги без увімкненого поворотника + екстрене гальмування перед перешкодою. Не думаю що буде утримання в смузі і адаптивний круїз. Це фічі більш дорогих моделей.
А можливо і попередження про авто в мертвій зоні буде, а ще наче на рендері Логана кейлес, а не звичайний замок + передній парттронік. Кількіть комплектацій може вирости.
Та що тут гадати. Треба чекати 29 вересня на презентацію. Там і салон покажуть. А потім з рік, поки ціни для України складуть.
Нові системи безпеки
Якщо будуть, то в різних комплектаціях. База навряд чи буде мати багато таких систем, адже у нас вони не є необхідними для сертифікації авто, ну і очевидно що Рено не буде їх ліпити в базу бюджетної моделі, піднімаючи тим самим її ціну або зменьшуючи доходи.
Якщо будуть, то в різних комплектаціях. База навряд чи буде мати багато таких систем, адже у нас вони не є необхідними для сертифікації авто, ну і очевидно що Рено не буде їх ліпити в базу бюджетної моделі, піднімаючи тим самим її ціну або зменьшуючи доходи.
Ну почему - в базу 0,9турбо они добавили же всякие старт-стопы и противооткат... Могут и тут еще чё-нить досыпать...
очевидно що Рено не буде їх ліпити в базу бюджетної моделі, піднімаючи тим самим її ціну або зменьшуючи доходи.
Так, згоден. Але навряд база для України буде відрізнятися від бази для Європи. Знову таки, заради оптимізації витрат на виробництво. А введення додаткових систем безпеки це уж точно не примхи виробника, а є ж якісь мінімальні нормативи для Європи, без дотримання яких, авто не допустять до експлуатації там. Виходячи з цього вважаю що вартість бази буде не така як зараз.
Так, згоден. Але навряд база для України буде відрізнятися від бази для Європи. Знову таки, заради оптимізації витрат на виробництво.
Ну, в поколении 2013-2017 у нас по факту базы небыло - у нас сразу продавалась вторая комплектация по европейским меркам... С кондиционером и музыкой... А в ЕС продавалась Acsess - "пустышка"...
А введення додаткових систем безпеки це уж точно не примхи виробника, а є ж якісь мінімальні нормативи для Європи, без дотримання яких, авто не допустять до експлуатації там.
Є, але в них не входять адаптивинй круїз, контроль мертвих зон і що ти там ще сподіваєшся побачити в новому Логані. Щодо різних коплектацій для ЄС і України, не думаю що у випадку з системами, які легко знімаються, можуть бути проблеми. Врешті решт, комплектації Логана для України і зараз відрізняються від європейських так що... В будь-якому разі, це я типу оптиміст. Бо якщо напхають все це в базу, буде він коштувати дорожче за якусь Октавію, яка в базі нічого такого не має.
в базу 0,9турбо они добавили же всякие старт-стопы и противооткат..
Обидві ці функціє не є окремими системами, які можна встановлювати або ні. Старт-стоп стандартна функція 0.9, без неї їх не виробляють, а перероблювати двигун ніхто не буде. Те саме стосується в противідкату - це лише одна з функцій прошивки ЕСП. Навіщо її відключати, якщо на цьому не зекономиш?
А от радар адаптивного круїза, датчики сліпих зон, розпізнавання виходу з полоси і т.д., ці всі штуки є окремими системами, які, як наприклад мультимедія, можна ставити або не ставити, і вони у досі у багатьох виробників опціональні, доступні не у всіх комплектаціях. Припустити що Рено, та ще й саме в Логані зробить це все в базі, якось нереально.
лише одна з функцій прошивки ЕСП. Навіщо її відключати, якщо на цьому не зекономиш?
О, видишь, ЕСП! ))
і вони у досі у багатьох виробників опціональні, доступні не у всіх комплектаціях
А магнитола с блютуз знаешь сколько у ВАГа стоит как доп. опция? )))
Я когда начальнику сказал, что это у меня в базе - он два дня в шоке ходил!
Говорит я за свою в Пассат СС столько бабла отдал, а тут в базе... )))
О, видишь, ЕСП! ))
Що з нею не так?
Що з нею не так?
Она появилась в базе! ))
Она появилась в базе! ))
Ну так вона необхідна в ЄС, на відміну вір радарів з камерами...
А магнитола с блютуз
Так, блютуз в базовому Логані це круто. Реально корисна річ, я був ним задоволений.
Та і взагалі базова мультимедія в Логані мене повністю влаштовувала. Може без модних тачскрінів, але функціонал достатній, і нормальні кнопки з крутілками, а не як в деяких - тачскріном все робити не зручно, треба на нього дивитись, навпомацки в кнопку не попадеш.
Сторінки Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Logan та ЗМІ → Renault Logan, Sandero и Sandero Stepway: румынский сюрприз
Згенеровано за 0.187 секунд(и), виконано 90 запитів