Тема: Передні колодки гальмівні 1,4 без ABS!!!
Товариші порадьте які колодки вибрати??? на перед диски не вентеля Логан 1,4 без ABS!!!
відповідну тему шось не зустрів,якшо є то перекиньте туди! дякую на перед_):like:
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Передні колодки гальмівні 1,4 без ABS!!!
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Товариші порадьте які колодки вибрати??? на перед диски не вентеля Логан 1,4 без ABS!!!
відповідну тему шось не зустрів,якшо є то перекиньте туди! дякую на перед_):like:
_2d_
Толик, посмотри тут
_2d_
Глянь РМ.
_2d_
У меня Феродо стоят, но я менял в купе - и диски и колодки. Скрепят малость... а так тормозят и тормозят.... Эт надо у Сани спрашивать - он чаще менял и пробовал разные вроде - может подскажет.
_2d_
У меня Феродо стоят, но я менял в купе - и диски и колодки. Скрепят малость... а так тормозят и тормозят.... Эт надо у Сани спрашивать - он чаще менял и пробовал разные вроде - может подскажет.
та думаю брати ТРВ,думаю не продешевлю!
я Феродо поставил
когда снял родной оригинал они тоже были Феродо
Феродо і ТРВ це одне й те саме ніби. У мене Ремса. Вони дещо мякші ніж ТРВ і не так пиляють диск.
купив ТРВ з того шо було в наявності,вони самі актуальні) сказали шо нема різниці чи торм. диски вентеля чи ні,надіюсь то правда!
родной оригинал они тоже были Феродо
Очень они уж диски жрут. Мои колодки где-то на 70% износились, а диски были уже на пределе.
Donpedro Остап, не знаю что у тебя там пиляет
трв стояли , сейчас бош. претензий пока не т ни к тому ни к другому
Рідні ТРВ поміняв з залишком біля 6 мм. Дістав скрип і явно гірше гальмування ніж новенькі. Також диск на них дуже швидко деградував. Зараз як говорив Ремза, диск також спилюється але повільніше ніж з ТРВ. На даний час залишку біля 8 мм і відсутній скрип і гальмування чудове.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Передні колодки гальмівні 1,4 без ABS!!!
Згенеровано за 0.118 секунд(и), виконано 94 запитів