Re: NEW Logan 2013 1.5 DCI (БЖ BAZUKA)
472 км пробігу від першої заправки (заправляв на 300 грн).
Ну так гарний розхід, (+/- 5.8л/100км), як для необкатаного авто
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → NEW Logan 2013 1.5 DCI (БЖ BAZUKA)
472 км пробігу від першої заправки (заправляв на 300 грн).
Ну так гарний розхід, (+/- 5.8л/100км), як для необкатаного авто
а что значит надпись рено эко? у меня такого нет вроде
а что значит надпись рено эко? у меня такого нет вроде
Это значит что автомобиль соотвтетствует Реношному стандарту ECO2. У нас такого нет, бо наш 1.2 бенз. ему не соотвтетствует. А вот дизель у Базуки вполне даже.
Подробнее: http://renault-auto.com/complete/285-renault-eco2.html
Цей автомобіль мав іти на європу (так мені сказали в салоні). Але приїхав до нас в Україну, бо в нес величезні черги на дані автомобілі.
Сьогодні зранечку перевалив за 1500 (обкатку пройдено) :yahoo:
Виписка з керівництва з експлуатації
Сьогодні з обіду привіз три метри квадратних косточкі
Автомобіль присів.
Зі мною на борту.
Загрузил как Камаз...... ,
3 дні назад авто було заправлене на 200 грн це вийшло 19,4 л. солярки, проїхав я на ньому 352,7 км. розхід вийшов 5,5л. (по місту з включеним кондиціонером, ну і трошкі нажимав на тапку)
Також у своєму місті случайно зустрів автомобіль із таким самим номером як у мене тільки серія інша
1
2
Також у нас у місті появився так сказать конкурент...
конкурент не конкурент, а в Одессе логанов гораздо больше стало, уже частенько вижо и шо радует среди них такси мало, в основном люди для сэбэ брали я так думаю. а вот ситриков и пизжиков 301 маловато
...і того... Зїздив автомобільчик у Крим.
В одну сторону їхало 3 дорослих чолівіки і дитина віком 5 років + повний багажник речей. З Криму їхало 4 дорослих чоловіки та дитина віком 5 років + повний багажник речей.
Коли їхали уже з Криму було заправлено повний бак. Їхали максимально швидко (у межах дозволених законодавством України) По трасі їхали 130, У населених пуктах їхали 80. Відношення траса/населений пункт 70/30.
Заправили 50 літрів.
Проїхали 800 км
Розхід 6.25 літрів на 100 км.
Ось результат який вийшов за весь маршрут.
Загальний пробіг: 2250
Кількість палива: 104 літри (1070 гривень)
Середній розхід: 4.622 литрів на 100 км.
Сьогодні вийшла ось така неприємність. Виїзджав з гаража і вітерець своє діло зробив (прикрив двері).
Після чого я поїхав в салон і поцікавився скільки буде коштувати повторювач повороту на правому дзеркалі. У відповідь я почув 215 грн.
Ціна мене дуже вразила :face:
Неприятно конечно, но не критично(могло быть и хуже). ИМХО момент кристал в помощь.
Мне такое же сделала жена, выезжая из гаража. Запаял пластиком со старой магнитофонной касеты. Там прозрачная крышечка, аккуратно вырезал, паяльником нагрел и приклеял. Практически не видно. Ну если рядом стоять, знать и всматриваться, то конечно видно, а отойдя - нет. Т.е. дырку заклеить можно, будет норм, а вот с креплением не получится (сколько я не пробовал). Ножка ламается и не держится. Посадил на момент. Блин, главное сломалось все - один в один как у меня!!! (у меня правый был, даже его винномер сохранил)
Да, мне сразу не понравились боковые зеркала у логана, ещё когда он появился. Потому что при езде по городу очень часто "бодаешься" зеркалами. И ионгда было так что только понимаешь это когда зеркало уже "играет" после удара. У меня некрашеный пластик на зеркале - я не очень парюсь. Считаю это минусом нового логана, лучше бы повторители оставили на крыле.
сьогодні обновив програмне забезпечення на MediaNav (в домашніх умовах)
Навіщо?
BAZUKA написав:сьогодні обновив програмне забезпечення на MediaNav (в домашніх умовах)
Навіщо?
разом із тим обновилися карти. Бо на старих картах у мому місті неписало назви вулиць. а коли обновив то все стало на свої місця.
лучше бы повторители оставили на крыле
Полностью согласен. И как же я был приятно удивлён, когда на новом МСВ от Дачи, которая 13 года , увидел повторители поворотов на старом, добром месте
14.10.2013 було зроблено дзвінок на рахунок резини.
15.10.2013 зробив замовлення.
16.10.2013 Забрав резину.
Ось власне і вона.
Взял себе точно такую
от з цією наклєєчкою я тебе на Майдані й сфоткав)))
ось така маленька неприємність сталася десь місяць тому. Я стояв,вона здавала...
Дзеркало тримається тепер тільки на пружині і дуже крепко болтається.
Ціна дзеркала з покраскою та встановленням на офіційному сервісі 2050 грн
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → NEW Logan 2013 1.5 DCI (БЖ BAZUKA)
Згенеровано за 0.163 секунд(и), виконано 92 запитів