Тема: Пічка не працюєа
Підключав магнітолу в логані 1.4 з кондиціонером. Після підключення настройки магнітоли збиваються після вилучення ключа також перестала працювати пічка в любому положенні . буду чекати відповіді)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Пічка не працюєа
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Підключав магнітолу в логані 1.4 з кондиціонером. Після підключення настройки магнітоли збиваються після вилучення ключа також перестала працювати пічка в любому положенні . буду чекати відповіді)
Настройки збиваются потому что подключили неправильно минуя замок зажигания, или наоборот при выключении зажигания наглухо пропадает минус.
Печка не работает потому шо снимали переднюю панель и наверно сорвали тросик крутилки температуры. Это я вам как потомственный предсказатель говорю.
Еслиб фото выложили я бы по фото больше нагадал....
Едьте в сервис или к толковому электрику и не думайте что здесь есть еще предсказатели поломок .
може бути що неправильно підключив магнітолу ?
Настройки збиваются потому что подключили неправильно минуя замок зажигания, или наоборот при выключении зажигания наглухо пропадает минус.
Печка не работает потому шо снимали переднюю панель и наверно сорвали тросик крутилки температуры. Это я вам как потомственный предсказатель говорю.
Еслиб фото выложили я бы по фото больше нагадал....Едьте в сервис или к толковому электрику и не думайте что здесь есть еще предсказатели поломок .
Я бы не торопился с выводами.... из вопроса не совсем понятно что с печкой - "не працюе" понятие широкое, это или не идет теплый воздух, или не включается вентилятор, или тепла мало....
в общем для диагноза нужно описать проблему детальнее...
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Пічка не працюєа
Згенеровано за 0.104 секунд(и), виконано 94 запитів