Re: Sandero STEPWAY,1.5 dCi, синий, 2014
....
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Sandero STEPWAY,1.5 dCi, синий, 2014
Сторінки Назад 1 … 100 101 102 103 104 … 140 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
....
вибачте, що суну свій п*ятак у чужий б. журнал, але після 200нм вже НІКОЛИ на нище не пересяду. та ше й кліренс у Рини 200 проти 182-х у Кіи. а що можливо й дороще в обслуговуванні, так на то ми їх і заробляємо (гроші), щоби витрачати.
alex.cver,
Что нравится больше то и брать.
У каждого свои критерии.
Если для себя то вариант 1.6 атмосферу если можно Гбо поставить....
Если для разгона то турбо лучше, но расход будет выше заявленного однозначно, меряют при езде овощь..
вибачте, що суну свій п*ятак у чужий б. журнал, але після 200нм вже НІКОЛИ на нище не пересяду. та ше й кліренс у Рини 200 проти 182-х у Кіи. а що можливо й дороще в обслуговуванні, так на то ми їх і заробляємо (гроші), щоби витрачати
Дякую шо сунув. Наоборот спасибо за отзыв.
ніколи в житті не сяду в автівку з ГБО; неодноразово бачив, як вони яскраво та швидко горять...
ніколи в житті не сяду в автівку з ГБО
Щось подібне я, досить не давно говорив про дизель:)))
ніколи в житті не сяду в автівку з ГБО; неодноразово бачив, як вони яскраво та швидко горять
У меня то же мнение о гбо
У меня то же мнение о гбо
Гбо як гбо, у батька на ск-2 гбо, їде дай їде, головне не економить на балонах. Вїжали в попу добре...якщо гарний балон то все ок. Якщо самозбор ну то....що я нового скажу...Також не єкономить та дотримуватись регламенту.
Це з тої опери як я дизеля боявся...а щас...- Це була 3-тя:)))..
Післа, логана на 1.5 дсі, сів на ск-2 з гбо,...ну що я можу сказать....тут все сказано....
От коли після йобота сідав, на ск-2 з гбо, ну та да говорив яка хороша джилі машина...
Вїжали в попу добре...якщо
теорія вірогідності...
теорія вірогідності...
Теорія запчастин, та скупості властника...
...їде так як хоче, чи як може....
подивіться статистику, скільки "євроблях" ввезли в країну; подивіться, як вони їх водять по наших шляхах. в мене таке враження, шо за кермом або білявка, або триндить по телефону! я вже почав на них звертати особливу увагу та "дєржу дістанцію і інтервал"... так-так, це я все про ГБО.
5.9 при 120 это нормально
4.8-5 потолок...на новом..4.2 на 714, из 640 траса (100-115)74 київ + дрібні пробки, + конедр і тд, вклався леко даже не тошнив...-еко
як вони їх водять по наших шляхах
Їм ПОХУЙ якщо донав їх то добре, якщо ні, - ну то сам шукай...
floyd47, Баллон ГБО рассчитан выдержать 30 атмосфер на разрыв, срок эксплуатации 10 лет, потом замена(правда 90% людей забило на это правило). В большинстве случаев при ДТП не выдерживает арматура ( мультиклапана, редкутора,газовая трасса и остальное)...
Баллон ГБО рассчитан выдержать 30 атмосфер
любий каприз за Ваші гроші - і більше....
Если для себя то вариант 1.6 атмосферу если можно Гбо поставить...
У Алекса особые отношения с ГБО и однодисковыми роботами... ГБО обязательно взрывается, а роботы - даже не знаю, просто они его бесят своим существованием... ))
В большинстве случаев при ДТП не выдерживает арматура
заспокоїв... тепер буду спати спокійно.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-03-09 22:47:15[/merge_posts_bbcode]
просто они его бесят своим существованием...
так саме, як Вас автівки не білого кольору
Dell - делкаю, форум читабельний даже занадто..
У Алекса особые отношения с ГБО и однодисковыми роботами... ГБО обязательно взрывается, а роботы - даже не знаю, просто они его бесят своим существованием... ))
Про гбо правда. Про роботы ты не договорил. Мне очень понравился робот на 1.2 турбо у Каджара на тестдрайве. Просто очень понравился. У Алекса аллергия только на односцеповый любой робот и вариатор. Остальные автоматы гидротрансформатор или роботы имеют право существовать. Тестил Витару автомат гидро 6ст тоже очень приличный но у Каджара 2сцеповый робот лучше чем гидротрансформатор у Витары. Хотя и там и там хорошо. Так что договаривай точно на что у меня аллергия, еще на цветение амброзии и горчицу так же как на односцеповый робот
Про роботы
Особисто мене, від цього слова... відразу верне, не знаю чи це, коли небудь виправиться. Істнує механіка або гідротрансформат і все...І то в рено тільки механіка.
Особисто мене, від цього слова... відразу верне, не знаю чи це, коли небудь виправиться. Істнує механіка або гідротрансформат і все...І то в рено тільки механіка.
Йобот роботу большая рознь. Потестите Каптюр или Каджар в их Роботе.
Потестите Каптюр или Каджар в их Роботе.
Даже якщо воно коректно клацає..це не означає що там є Н, я думаю що з моєю їздою...воно задолбеться туда сюда клацать...ЙОботи, не створені постійно буксовать тому це не автомат. Механічна коробка для механічого стилю їзди...Що з неї не роби це буде та сама механічна коробка. Оце єдине щоб поганять по прямій роботи краще і все...
Зі свого гіркого досвіду поняв. Хочете комфорта тільки гідроавтомат (як і весь комфорт, вона коштує грошей) ...Хочете практичності тільки проста всім понятна механічна коробка, яка може все що може водій. Все решта шлак на свою голову. Хібащо, придумають тотже автомат тільки на магнітах, де магнітне поле буде передавать момент...Тіж електро магніти напхать. Але цього ніхто не зробить, нафіг нада такі майже вічні коробки.
так саме, як Вас автівки не білого кольору
С чего такой вывод? Мне осень нравится степвеевский синий, и еслу буду себе брать степвей - то именно такой! Дастеровский песчаный металлик мне тоже очень симпатичен!
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-03-11 09:28:56[/merge_posts_bbcode]
Мне очень понравился робот на 1.2 турбо у Каджара на тестдрайве. Просто очень понравился. У Алекса аллергия только на односцеповый любой робот
Однодисковый робот ты в глаза не видел и не ездил на нём... Я тебе уже сто раз объяснил, сначала попробуй - потом будешь рассказывать...
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-03-11 09:31:05[/merge_posts_bbcode]
Хочете комфорта тільки гідроавтомат (як і весь комфорт, вона коштує грошей)
Я специально проводил сравнение проехал тест-драйв Равона Р4 на 6-ступенчатом гидротрансформаторе, а потом сразу поехал в Рено и покатался на степвее на роботе. Сравнение было далеко не в пользу истерично-завывающего на любое шевеление педали равона...
Сравнение было далеко не в пользу истерично-завывающего на любое шевеление педали равона...
На йому не їздив, вожко щось сказать, дешеве є дешеве....А ось автомат тойоти, дуже сподобався...І механічна коробка рено, теж дуже хороша якщо з механікою рівняти, не знаю як вони зробили на ній все досить чітко відчувається...Можливо що нове...
Однодисковый робот ты в глаза не видел и не ездил на нём... Я тебе уже сто раз объяснил, сначала попробуй - потом будешь рассказывать...
Не могу. У Рыно вечно нет машины на тестдрайве с 0.9 и вашим односцеповым йоботом. По крайней мере в Днепре за два ТО я так и не смог потестить ибо 0.9 вообще не было на тесте. Может в Киеве, как буду на ТО Степвея, что то будет. Но шо то не хочется даже такое и тестить. Его нада тестить в пробке на Чорновола или Шулявском мосту или где то в жестких пробках.
А ось автомат тойоти, дуже сподобався...
З яким двигуном?
Сторінки Назад 1 … 100 101 102 103 104 … 140 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Sandero STEPWAY,1.5 dCi, синий, 2014
Згенеровано за 2.087 секунд(и), виконано 98 запитів