Re: Предлагаю смартфоны Android, продукцию Xiaomi, LED-лампы
Стас вышел со мной на связь, вопрос закрыли.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Предлагаю смартфоны Android, продукцию Xiaomi, LED-лампы
Стас вышел со мной на связь, вопрос закрыли.
Мені теж Стас гроші віддав за мобілку, яку я заказував
Мені десь місяць назад подзвонив. Сказав, що має можливість частково повернути кошти. Оскільки мені моє замовлення ще було актуальне, я спитав, чи не краще Стасу виконати замовлення. Єдиною умовою було чітке інформування по строках. Стас сказав, що йому краще виконати замовлення і завтра він все замовить і надасть інформацію. І знов пропав, не відповідає ні на дзвінки, ні на повідомлення. Я був вимушений замовити в іншомі місці, прийшло за два дні) Від Стаса - тиша.
Все, і зі мною питання закрили, без обід.
О, може і я дочекаюся....
Всім привіт. Вийшов в люди.
Не питайте чому, як так сталося і т.д.
Було допущено багато помилок при спробі врятувати тонучий титанік. Він таки потонув, але ресурсів потягнув з собою більше)))
Не з метою збагачення то все було, самі розумієте сподіваюся.
Якщо ще з кимось не розрахувався, то пишіть мені. Я вже буду на зв"язку.
У всіх прошу вибачення, зла не тримайте. Висновки зроблені, уроки вивчені. Більше так не буде, як було раніше. Змінені принципи роботи. Девайси в наявності, ніяких передоплат тепер.
Девайси в наявності, ніяких передоплат тепер.
Вот это отличный план) Я вот жене телефон так и не купил, но то наверное к лучшему, часть которые вернул и должен быть телефон, ушли на покупку посудомоечной машины))))
Було допущено багато помилок при спробі врятувати тонучий титанік. Він таки потонув, але ресурсів потягнув з собою більше)))
гроші то--наживне, з репутацією--складніше...
від щирого серця: нехай щастить!
Стас и со мной рассчитался.
Процесс идет.
Якщо ще з кимось не розрахувався, то пишіть мені. Я вже буду на зв"язку.У всіх прошу вибачення, зла не тримайте. Висновки зроблені, уроки вивчені. Більше так не буде, як було раніше. Змінені принципи роботи. Девайси в наявності, ніяких передоплат тепер.
Интересно в какие ты люди вышел.Когда наконец-то мы решим вопрос по всем заказам? Одно закрываем-второе "вот-вот" должно прийти и опять "мороз". Сколько давалось "вторых шансов"? Я даже шел тебе на встречу,делал новые заказы, сбрасывал живые деньги,а ты ведешь себя как последний говнюк
Как же это достало,сил просто нету. При чем я тебе предлагаю-вышли ж уже то,что у тебя в ассортименте лежит, хоть оно мне по сути нах не нужно. Нет, ты все равно выходишь на связь раз в месяц, кормишь обещаниями и пропадаешь.
Искренне надеюсь что с тобой в жизни ВСЕ будут поступать так,как ты поступаешь...
Якщо ще з кимось не розрахувався, то пишіть мені. Я вже буду на зв"язку.У всіх прошу вибачення, зла не тримайте. Висновки зроблені, уроки вивчені. Більше так не буде, як було раніше. Змінені принципи роботи. Девайси в наявності, ніяких передоплат тепер.
Написал в вайбер.
Новогоднее мини чудо таки произошло. Со Стасом закрыли вопрос.
Стас оказался в сложной ситуации. Ни у кого не просил денег для помощи. Посил только подождать. Лично от меня спасибо всем, кто это терпение проявил.
Вирішив написати під красивим спітчем-вибаченням Stasа220, а громада хай зробить висновок чому вартують його слова.
Пишу в хронологічному порядку.
Зробив замовлення 19.02.2020 року , пройшло рік та 11 днів.
11.12.2020 року отримав повідомлення : "Прошу вибачення за затримку замовлення, якщо ще актуально, то товар (відеореєстратор та мультиметр) в наявності".
Я відповідаю, що відеореєстратор вже купив, а можу взяти з замовлення мультиметр та дещо з його дріб"язку, який в нього був у переліку. Зробив це з метою, щоб менше було повертати грошима.
18.12.2020 року отримую повідомлення: " Зрозуміло, сформую посилочку і найближчим часом відправлю, решту поверну грошима ." З того часу пройшло більше двох місяців, а посилочка формується до цих пір, це при тому,що "товар в наявності".
04.02.2021 відправив Stasу220 повідомлення : "Stas220, де Ви ? " Поки,що відповіді не отримав.
Пиши в вотс ап, в Вайбере не отвечает или названивать, писать бесполезно. Мне потихоньку отдает лолг
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Предлагаю смартфоны Android, продукцию Xiaomi, LED-лампы
Згенеровано за 0.135 секунд(и), виконано 80 запитів