26

Re: Не работает прикуриватель (гнездо)

Larsen написав:

Як це не доступне? Я тобі вже посилання на прайслисти Рено дав.

І де воно?

0

27 Відредаговано Larsen (2016-06-17 07:06:10)

Георгич написав:
Larsen написав:

Як це не доступне? Я тобі вже посилання на прайслисти Рено дав.

І де воно?

Тиць: http://www.logan.in.ua/forum/post582482.html#p582482

http://i63.tinypic.com/14j5m40.jpg

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

28

Георгич написав:

Для сравнения, почему в самых базовых и бюджетных моделях ВАГена

Наверно по-этому самая дешевая фаба стоит на 50 тыщ дороже базового логана?

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

29

Aprox написав:

І це ще при тому що Фабію з Логаном порівнювати не зовсім правильно. В Логана салон і багажник, по простору, на рівні С класа, тоді як Фабія в цьому плані класичний В клас.

0

30

Larsen написав:
Aprox написав:

І це ще при тому що Фабію з Логаном порівнювати не зовсім правильно. В Логана салон і багажник, по простору, на рівні С класа, тоді як Фабія в цьому плані класичний В клас.

Ну то само собой, но щас не об этом...  lol  Понятно, что эта асфальтовая пудреница нужна только девочкам, чтоб за помадой ездить...

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

31

Larsen написав:

І це ще при тому що Фабію з Логаном порівнювати не зовсім правильно.

Ну можна порівнювати Сандерика,
а стосовно Логана, то з Рапідом.
На початку 2014р. Рапід 1.2 коштував як Логан 1.6 (і там і там база), тобто вони були близькі по ціні.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-17 09:48:53[/merge_posts_bbcode]

Larsen написав:

Тиць:

Таки є! І слава богу! Взагалі такий неповороткий та слабокерований автомобіль як Логан, повинен іти з ЄСП в базі!

Ок, а тепер питаннячко складніше - чи можеш ти дооснастити свій Логан (з чи без АБС) системою ЄСП? Звичайно, це втручання в тормозну систему, але чи є така можливість зробити це офіційно? Та  іне офіційно...
Відповіть відома - ні це рино  crazy

А чи є така можливісь у ВАГена?
Так, наприклад мій зять Поло з АБС доукомплектував ЄСП. Ця опція офіційно у них зареєстрована з заміною ВІНу.
Тобто така можливість є і коштує вона розумні гроші.

0

32

Георгич написав:

Ок, а тепер питаннячко складніше - чи можеш ти дооснастити свій Логан

А тепер два видповиданчика:
1) Я не собираюсь доукомлектовывать авто после покупки.
2) Исходя из первого пункта не хочу переплачивать за эту ненужную возможность 50к грн.

0

33 Відредаговано Георгич (2016-06-17 10:27:27)

Aprox написав:

Я не собираюсь

Питання полягало не в цьому...
Особисто я ъздив на вищезгаданый машины без ЭСП, а потім на ній же, але вж з ЄСП - можу впевнено сказати, що це зовсім різні автомобілі, з суттєвою перевагою дооснащеного ЄСП.
Тому я хотів би і Логан нею дооснастити.

0

34

Георгич написав:

Ну можна порівнювати Сандерика,

Не можна! В Фабії ззаду фактично недостатньо місця для трьох дорослих (в довгу дорогу нунах). Тоді як в Сандерика без проблем.

Георгич написав:

а стосовно Логана, то з Рапідом.

Згоден.

Георгич написав:

На початку 2014р.

Я не знаю що там було 2 роки тому, адже цього неможливо перевірити. А от на сьогодні, найдешевший Рапід (1.2 Актів) коштує 337тис, а найдешевший Логан 290тис. При цьому в Рапіда нема кондиціонера! За кондиціонер прийдеться доплатити ще 35 тисяч, і викласти 373 тисячі. А це вже ціна дизельного МЦВ в богатішій ніж Рапід комплектації (хоча можна шось і в Рапіда знайти таке чого нема в Експрешені, ну то таке wink ).

0

35

Георгич написав:
Aprox написав:

Я не собираюсь

Питання полягало не в цьому...

Как раз в "в цьому", нафига мне платить кучу денег за лишние бесполезные провода у меня в авто? Хотя большинство покупателей будут просто ездить в той комплектации, которую купили! И вы рационализм рено обозвали жлобством... Причём не добавили к этому "ИМХО" и не уточнили, что это именно в вашем случае "жлобство" потому что именно вы хотите ковыряться в авто и доукомплектовывать его... Хотя опять таки не понятно, раз любите колупать свой авто, то в чём проблема докупить еще жгутик проводов с разъёмом в комплект к какому-нить блоку?

0

36 Відредаговано Larsen (2016-06-17 10:16:59)

Георгич написав:

Відповіть відома - ні це рино

Так точно. Той кому це не подобається, купляє корчвагена, або ще щось інше. Однак, дивлячись на голосування гаманцем, варіант Рино в нас більш популярний.

[merge_posts_bbcode]Added: 2016-06-17 10:15:41[/merge_posts_bbcode]

Aprox написав:

то в чём проблема докупить еще жгутик проводов с разъёмом в комплект к какому-нить блоку?

Ну, ЕСП сам ніяк не поставиш. Там все значно складніше ніж активація БК чи круїз контроля.

0

37

Larsen написав:

Ну, ЕСП сам ніяк не поставиш. Там все значно складніше ніж активація БК чи круїз контроля.

Ну то понятно... Непонятно, почему его сразу не поставить? Или это типа, если купил машину б/у и хочется ЕСП... Всё равно вопрос, почему производитель должен об этом думать и почему все покупатели новых авто должны переплачивать кучу денег за то, чтоб кому-то когда-то что-то приспичило? )))

0

38

Aprox написав:

Как раз в "в цьому", нафига мне платить кучу денег за лишние бесполезные провода у меня в авто? Хотя большинство покупателей будут просто ездить в той комплектации, которую купили! И вы рационализм рено обозвали жлобством... Причём не добавили к этому "ИМХО" и не уточнили, что это именно в вашем случае "жлобство" потому что именно вы хотите ковыряться в авто и доукомплектовывать его... Хотя опять таки не понятно, раз любите колупать свой авто, то в чём проблема докупить еще жгутик проводов с разъёмом в комплект к какому-нить блоку?

Навіщо писати, якщо не в темі сабжу?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-17 10:47:12[/merge_posts_bbcode]

Larsen написав:

Там все значно складніше ніж активація БК чи круїз контроля.

Так, потрібна заміна конгтролера бортмережі, гідробюлок, сам БОШ-9, тормозна трубка, дилерська активація. Так у ВАГена.

Доречі, на відміну від Риена у ВАГена антивідкат працює і кнопка відключення ЄРС привязується)))

0

39

Георгич написав:

Навіщо писати, якщо не в темі сабжу?

Шоп не платить 50 косарей ради тех, кто в "темі сабжу"!  lol

0

40

Георгич написав:

Доречі, на відміну від Риена у ВАГена антивідкат працює і кнопка відключення ЄРС привязується)))

А у Майбаха це все в базі іде. І шо далі?  nose_eat

0

41 Відредаговано az74 (2016-06-17 11:10:32)

rtfm Кто-то смотрит название темы?

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

42

Larsen написав:

А у Майбаха це все в базі іде. І шо далі? 

У нього і 15А на кожний прикурювач, їх там 2.

0

43

Извиняюсь, что прерываю бурную дискуссию. Поменял предохранитель F38 (прикуриватель) - он был на 15А smile

Logan 2013 1.2
  0

44

Георгич написав:

У нього і 15А на кожний прикурювач, їх там 2.

Може і так, я не настільки добре знаю електрику Майбаха.  dntknw

0