Re: Самостоятельная настройка ГБО
скільки по часу і км в тебе зайняло налаштуваня?
Трейтій рік налаштовує....я другий...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Самостоятельная настройка ГБО
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
скільки по часу і км в тебе зайняло налаштуваня?
Тільки другий поки.
Олег, про адаптації забудь. Майже нікому не допомогли. Сирі вони поки.
По ЕЛМу: якщо тел андроїдний, став Торк. Матимеш завжди перед очима, запам'ятовуєш проблемні режими і потім правиш. Якщо Вінда, то як радили СканМастер. Люба діагн прога якщо вкл запалювання і під'єдналась до ЕБУ, вже покаже параметри. Може довга і була по нулях. Інші параметри змінювались? Тільки на гарячу не виривай блютузку, щоб без мозгів не лишитись.
На клієнтському 1,6, як ти і казав 2,2мм дюзи. По часу, 5 приїздів по 1,5год і біля 100км.
Не викладай скріни на заглушеній.
По часу, 5 приїздів по 1,5год і біля 100км.
чому так довго?
[merge_posts_bbcode]Added: 2015-05-29 11:55:12[/merge_posts_bbcode]
СканМастер.
Теж радив би йю прогу...багато параметрів і графіки по лямбдам малює.
[merge_posts_bbcode]Added: 2015-05-29 11:56:19[/merge_posts_bbcode]
rk03, ти скоро будеш запчастини ГБО продавати?
По ЕЛМу:
Так і є. тел на андроїді, і стоїть ТОРк. Як завів інші шкали показували, а короткострокова і довгострокова 0,0, не показала нічого. Хоча ж я завів двигун на 3 хвилини тільки.
Тільки на гарячу не виривай блютузку, щоб без мозгів не лишитись
Не зрозумів. тобто я заглушив, і треба чекати щоб машина охолола??? Чи просто заглушив і витягнув...?
rk03 написав:По часу, 5 приїздів по 1,5год і біля 100км.
чому так довго?
rk03 написав:СканМастер.
Теж радив би йю прогу...багато параметрів і графіки по лямбдам малює.
rk03, ти скоро будеш запчастини ГБО продавати?
5 раз це довго? Собі 2роки і 40ткм.
Мені зручніше коли смарт на приборці, а ноут з газом під правою рукою.
Запчастинами і так масса торгує. В тій ніші затісно.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 29th May 2015 14:59:20[/merge_posts_bbcode]
Так і є. тел на андроїді, і стоїть ТОРк. Як завів інші шкали показували, а короткострокова і довгострокова 0,0, не показала нічого. Хоча ж я завів двигун на 3 хвилини тільки.
Не зрозумів. тобто я заглушив, і треба чекати щоб машина охолола??? Чи просто заглушив і витягнув...?
Завів холодний мотор? Коротка включиться при 20° двига.
Нагарячу це при вкл запалюванні і працюючій прозі. Т-ра мотора ні при чім. Мій елм живе в роз'ємі постійно.
rk03, це одне налаштування 5 приїздів і по 1,5 години?
Серинький, поставили газ, чоловік від'їздив 2міс з розходом 11,5л місто, 10 траса і попався мені. 5 приїздів протягом 2 тижнів. Зараз траса 7,5, місто 10,5. Але там Валтек, Аляска і Стаг Еко - обрубок (без термо і тиск- корекцій).
Зараз траса 7,5, місто 10,5
а по бензину сколько было и на седане или МСВ?
rk03, які були основні коригування за всі ці рази?
Сергію, шо значить основні? Ти ж настройку системи знаєш. Все з нуля, починаючи з чистки дроселя, накидання хомутів на газові шланги і дюз.
На бензі було 6,5 і 8,5 відповідно.
Сьогодні спробував ЕЛМ на прогрітій авто. Темп 2 палки, коротка -20, довга 4,7. Прогрілась до 4 палок, коротка - 8,6, довга 9,4. Коротка постійно стрибає. Довга змінилася раз за 10 хв. Які вони повинні бути при нормально налагодженому ГБО?
Які вони повинні бути при нормально налагодженому ГБО?
Одвічне питання. Не мав ЕЛМа, спав собі спокійно. Воно тобі тре було?
Почитай це:
https://drive.google.com/file/d/0BygEb0 … sp=sharing
тільки у нас LTFT - інверсна (+ це збіднює, - це збагачує) і Торк показує нам трім на сер і вис навантаженнях (без ХХ і низів), STFT така як в тексті вище.
А для загального розвитку ще це:
https://drive.google.com/open?id=0BygEb … authuser=0
я так думаю що як налаштовано + 10 % до бензину то нормально!? В мене наприклад так - їзжу так і не парюсь особливо - динаміку на обгін маю сьогодні траса з накатом 6,3 л газу на 100 км при загрузці вантажем по максимуму( перегній курячий!) смла по яйця але тяга нормальна на обгін брав тягне нормально - газ ОККО , але Коломойський тоже рулить! МЦВ завантажена то казка - корабель що пливе - перевірено не раз ! ( задні аморти Каяба газові!)
Які параметри ти викидаєш на ТОРК? Довга коротка, МАП і час вприску? Натискаєш кнопку газ бензин і дивишся різницю?
Стосовно Торка. Є планшет на Адроїді. Де качати або взяти нормальну робочу версію?
Які параметри ти викидаєш на ТОРК? Довга коротка, МАП і час вприску? Натискаєш кнопку газ бензин і дивишся різницю?
Стосовно Торка. Є планшет на Адроїді. Де качати або взяти нормальну робочу версію?
Прогу вроді з 4pda брав.
Коротка, довга, т-ра двига, мап, 1лямбда і УОЗ. Час БФ Торк не вміє, а хотілось би.
rk03, значить дивишся на МАП і коротку?
[merge_posts_bbcode]Added: 2015-05-30 09:58:02[/merge_posts_bbcode]
Хоча не зручно...хто ж знає скільки там час скільки там вприс в мс...
Ну чому, мап в спокійному режимі прив'язаний до вприску кривою коеф-ів. От той діапазон мапа, де коротка сильно відхилялась, правимо кривою. А прикинувши т-ру газу від т-ри двига можемо і термокор контролювати.
rk03, на кой УОЗ?
Аби при переході на газпрошиву побачити зміни.
тобто ти записуєш відносно обертів мапу чи яких параметрів?
З прошивною = коли , яку? З Сашою розмовляв?
[merge_posts_bbcode]Added: 2015-05-30 12:20:56[/merge_posts_bbcode]
по Торку - впус у тебе в яких величинах? в мене чомусь ПСі - не зручно...
тобто ти записуєш відносно обертів мапу чи яких параметрів?
по Торку - впус у тебе в яких величинах? в мене чомусь ПСі - не зручно...
Просто поглядаю, запам'ятовую.
В настройках є вибір од. вимірювання.
Обзор Стаг ку бокс байсік, підопитний авт "Газелєксус". У мене Стаг ку бокс плюс. Практично те саме.
Чи варто мені спробувати використати кнопку співзміщення карт. При цьому стираєтся газова, змінюється коефіцієнт, і накатується газова карта по новому...
Саме це показано на відео із 11.25 хв.. Але на жаль не показано яку ж карту він накатав після даної опційної кнопки...?
Але мене "мучают смутные сомнения", якщо не вийде, то коефіцієнт вже буде збитий, і все прийдеться робити заново (калібровка, правки по тиску (саме хуже для мене) темп і т.д.)
https://www.youtube.com/watch?v=hDdOHbisvtk
Що думаєте по даному питанню? Чи може все таки спробувати?
ПС. Матеріал по ЕЛМ ще повністю не вивчив. Тільки окунувся, и волоси дибом... Але зробив один висновок... Вся соль налаштування зводиться до того щоб довгострокова була близько 0,0 по можливості, або не вилазила за межі 5%... Це правильний висновок чи ні?
ППС Але в моєму випадку краще подивитися коротку і довгу при їзді на бензі на повністю прогітому двигуні і проїхати хоч би км 20-40, так мислю...?
Чи варто мені спробувати використати кнопку співзміщення карт. При цьому стираєтся газова, змінюється коефіцієнт, і накатується газова карта по новому..
ні...
Але зробив один висновок... Вся соль налаштування зводиться до того щоб довгострокова була близько 0,0 по можливості, або не вилазила за межі 5%... Це правильний висновок чи ні?
не дуже...треба щоб коротка була не бідною/багатою - десь коливання -+10%. Тоді і довга триматиметься в межах норми...бажано б ще скинути всі параметри але в тебе і так все нічого....до речі яка витрата місто/траса?
ні...
ПРошу ну хоч трішки розжуй для мене...
бажано б ще скинути всі параметри
Ти маєш на увазі обнулити коррекції всі, і коротку і довгу?
до речі яка витрата місто/траса?
Ще толком не замірив. Ще не викатав газ...
Але мене "мучают смутные сомнения", якщо не вийде, то коефіцієнт вже буде збитий, і все прийдеться робити заново (калібровка, правки по тиску (саме хуже для мене) темп і т.д.)
Вся соль налаштування зводиться до того щоб довгострокова була близько 0,0 по можливості, або не вилазила за межі 5%... Це правильний висновок чи ні?
ППС Але в моєму випадку краще подивитися коротку і довгу при їзді на бензі на повністю прогітому двигуні і проїхати хоч би км 20-40, так мислю...?
Зберігаєш свою конфігурацію в файл, бавишся в автоадаптацію і потім відновлюєш всі свої настройки з файла. Щезнуть хіба карти бензи і газу.
По солі настройки: можна орієнтуватись на довгу -5...+5%, або довгу аналогічну бензиновій, яку відповідно тре накатати.
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Самостоятельная настройка ГБО
Згенеровано за 0.173 секунд(и), виконано 91 запитів