Re: Самостоятельная настройка ГБО
rk03 написав:тобто газова суміш забагата і бензмоск зменшує вприск
Чим це грозить для двигуна і зокрема ГБЦ і випускних клапанів? Не буде великого перерозходу газу? Як думаєш...?
Це не грозить. ЕБа по лямбді зменшить вприск аби підігнати стехіометріюстехіометрію. Лиш LTFT трохи посунеться. А перерозхід буде від скачків Аляски.
Точніше буде хіба по паливних корекціях.
Для цього потрібні ЕЛМка і ДДТ? поки що не маю і не освоїв ні одного..
Або-або. Візьми собі ЕЛМку. Достатньо і зручніше, якщо тел Андроїдний.
Який граничний час, 20 мс..? Це той час коли я продавлюю газ майже в пол? Так при накатці карт я кілька раз продавлював добре газульку... Але перехід на бенз у мене на 3600 об/хв,
Питання.
1. Якщо суміш багатить, може спробувати понизити такими шляхами. Питання навіяне не знанням шкоди невеличкої багатої суміші...
1.1 Дюзи 2,1 (але дуже не хочеться більше лазити) і все по новій?
1.2 Понизити всю криву коефіціента на один крок вниз?
1.3 Калібруватися при тискові 1,10 і все по новій?
2. Відхиленння по картам, не дуже воно здорове? Але після того як карти підрівнялися, я його не фіксував, і не дивився. Зроблю свіжі скріни.
3. Температура газу... Чи можна мені їздити із такою температурою газу (60* зараз), і думаю літом дійде до 70*, чи це таки перебор?
Час газу на верхах ніколи не повинен перевищувати 20мс, щоб потрапити в циліндр в такт. При чім тут 3600об? Газ в полік на любих обертах і маєш 13мс у нас.
Вірна відповідь 1.2 . Дюзи і тиск ми вже закрили і забули.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 30th Apr 2015 15:02:31[/merge_posts_bbcode]
muravyovmmc, перевір HyperTerminal- ом перехідник і пограйся зі швидкістю компорта. Ну і переконайся чи ця прога під твій блок.