Тема: Остракизм
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Вам больше подходит хитрый еврей с юридическим образованием.
Ну, один из анекдотов, а может и не анекдотов, говорит: когда родился хохол, еврей заплакал...
А вообще у нас (не только на форуме, так как форум это "срез" или "зеркало" общества) часто видно, что сложные вещи мы видим просто и так же о них рассуждаем... Если точка зрения собеседника не совпадает с твоей, то он "дурак и враг".
И только небольшой процент нисходит до того, что-бы хоть понять предпосылки и мотивацию рассуждения другого человека... А это нужно делать, даже если этот человек - враг. Но тем более, когда он не враг.
MACK написав:Вам больше подходит хитрый еврей с юридическим образованием.
Ну, один из анекдотов, а может и не анекдотов, говорит: когда родился хохол, еврей заплакал...
А вообще у нас (не только на форуме, так как форум это "срез" или "зеркало" общества) часто видно, что сложные вещи мы видим просто и так же о них рассуждаем... Если точка зрения собеседника не совпадает с твоей, то он "дурак и враг".
И только небольшой процент нисходит до того, что-бы хоть понять предпосылки и мотивацию рассуждения другого человека... А это нужно делать, даже если этот человек - враг. Но тем более, когда он не враг.
Ик..П е р е в е д и..
Дозволите вставити свої пару гривень в копійчану виставу?!
Вадим! При всій повазі, озвучу декілька тез:
1. Виходячи з того, що ти дозволив собі змінити гарний підпис, безкоштовно дарований мною, на дике дратівливе лайно - в тобі почав перемагати внутрішній ворог!
2. Внутрішній ворог не такий небезпечний, як всім нам може здатися. Ми всі вважаємо себе сильними, зваженими, склавшимися особистостями. Але внутрішній ворог завжди напоготові: чіпляється за гординю і доводить нам нашу слабкість...
3. Політика #хyйла тут зовсім ні до чого. Ніхто, крім нього не пропагує власні ідеї. тим більше тут, на форумі.
4. Голосувалка - цирк! Вибач, друже, але цирк! Галімий цирк з внутрішнім ворогом на арені!
5. Бавитись в голосування (підкормлювати твого внутрішнього ворога) - не буду і іншим не раджу: робити вибір - це особисте для кожної людини. Дорослої людини. А ти не просто доросла людина, ти ще й, беззаперечно, розумна та освідчена людина.
Головна теза: ми є такими, якими нас бачать інші... то ж давайте показувати себе іншим з найкращого боку.
P.S. Вибач, друже, але не можу собі дозволити робити за тебе вибір! Ти сам маєш обрати - чи пасує тобі це товариство.
1. Виходячи з того, що ти дозволив собі змінити гарний підпис, безкоштовно дарований мною, на дике дратівливе лайно - в тобі почав перемагати внутрішній ворог!
Ну, извини - новая подпись также является характеристикой бесплатно подаренной мне участниками форума. Вряд ли я как-то поменялся за это время, а вот отношение ко мне, чувствую, изменилось...
Ик..П е р е в е д и..
Скажу знову алегорично:
Хуже умных врагов- хитрожопые друзья...
Посто ми (українці), дуже неоднорідні, і ми маємо це розуміти. Це розуміння - дозволить нам бути однією нацією. Якщо ми цього не розуміємо, то звідси і сепаратизм.
...а вот отношение ко мне, чувствую, изменилось...
Всі відчуття - є сумішшю різних зовнішніх сигналів, суб'єктивно опрацьованих власним менталітетом)))
Тільки твій мозок та звичка сприймати оточуюче середовище, видають тобі результат, який ти називаєш власним сприйняттям)))
P.S. Там був не один пункт)))
Капец, вы тут опять раскатали... Исход понятен. Тему в топку, живём дальше...
Аудитор написав:...а вот отношение ко мне, чувствую, изменилось...
Всі відчуття - є сумішшю різних зовнішніх сигналів, суб'єктивно опрацьованих власним менталітетом)))
Тільки твій мозок та звичка сприймати оточуюче середовище, видають тобі результат, який ти називаєш власним сприйняттям)))P.S. Там був не один пункт)))
Мощно задвинул.. (с)
Сань, стесняюсь спросить, ты никаких курсов не проходил? Ну там по психологии или росту личности? Это так, просто вопрос, не ищи скрытого смысла.
Rothmanz, Сергій, я стільки всього вже відвідав - не розказати)))
З
Rothmanz, Сергій, я стільки всього вже відвідав - не розказати)))
Ага, сіки тобі казать щоб купив туалетний папір і перестав використовувати підручника з психології не по назначєнію)))
Ага, сіки тобі казать щоб купив туалетний папір і перестав використовувати підручника з психології не по назначєнію)))
Тезка! Давай встретимся, покурим в месте... аж самому интересно
И мне отсыпьте что курить будете.
Майский Кот написав:Тезка! Давай встретимся, покурим в месте... аж самому интересно
И мне отсыпьте что курить будете.
Видишь Аудитор, как остракизм(прости Господи) объединяет! Во тему "серьезную" засрали. Извини Вадим
Видишь Аудитор, как остракизм(прости Господи) объединяет! Во тему "серьезную" засрали. Извини Вадим
Та вывод ясен. Результаты выборов налицо. Тему в топку.
Ничего, я не в обиде. В любом случае, непринужденные дружеские разговоры лучше, чем срач.
А що, самому курити мама не дозволяє?)))) Тільки під наглядом дорослих?)))
Майский Кот написав:Тезка! Давай встретимся, покурим в месте... аж самому интересно
А що, самому курити мама не дозволяє?))))
Не, меня просто так не заворачивает,посмотреть хотел, может куриво у тебя "умней"
Остаться что бы качать на ua форуме свои ru права?
однозначнонах
Остаться что бы качать на ua форуме свои ru права?
Мои хотелки достаточно скромные: я соблюдаю правила форума, никого не оскорбляю, не называю нацистами и бандеровцами. И мне хотелось бы чтобы и другие участники форума соблюдали его правила и не называли меня фашистом и мразью. По-моему, вполне законное и простое желание...
и не называли меня фашистом и мразью.
Беспричинно?
Аудитор написав:и не называли меня фашистом и мразью.
Беспричинно?
А какая может быть причина?
Starosta написав:Аудитор написав:и не называли меня фашистом и мразью.
Беспричинно?
А какая может быть причина?
Не, ну давайте тогда конкретно: кто и за что?
Не, ну давайте тогда конкретно: кто и за что?
Я не понимаю за что.
Аудитор это уже самокритика
Згенеровано за 0.221 секунд(и), виконано 95 запитів