jaric
фігня! таксисти не рекомендують?! в Маріуполі перша велика закупка Логанів відбулася для таксі! Люди, розуміючи, що та як, не купляли базову модель, а взяли Лауреати та Амбьянси з кондєями...й мають з того прок!
jaric написав:На поворотах можна запросто перевернутса на скорости.Дорогу держит плохо
Дурня зелена!!! Сам якось здуру злихачив та на 140 км/год. зрозумів, що потрібно повертати майже на 180 градусів...захопився перегонами дурень...гальмо натискав, але зайшов у поворот з димом чорним на 120 км/год. Нормально...більше звісно такого не повторю, але...факт є!
Друге - слалом на асфальті. Зимова гума, тиск 1.9 атм. Ну не знав я що требя робити щоб задо ковзав (літня гума й 3 атм.). За штурмана сидів наш колєга з Форд-Клубу пан fido_nety. Логан жваво крутив рагулі, які були в завданні без малєйшого намьёка на перевертання!
По трасі, коли їхали на Львів та особливо назад(дощ, мокрий сніг, туман, конвої по 5-15 фур, ніч...швидкусть середня 80 км/год - обгін фури в сліпу!) не можу сказати що не тримає Логан трасу...то злопихатєлі накручують...брехня! 160-170 км/год в Одесу з Юстасом, навіть в пургу - всьо чьотко...Короче клієнтів масса, які зворотнє готові доказати, бо юзають Логан!
jaric написав:Салон убожеский
ИМХО...кому як! Мій знайомий, в якого Астра Класік (АвтоЗАЗ) сказав, що мій салон набагато просторіший, та набагато красивіший, враховуючи торпедо, ніж в його Астрі...я йому в цей час дроти з током до ніг не підєднував...
jaric написав:Шумная, двери закрываются с кастрюльным звуком
Ті Авео с Лачетті часом не юзав? В мене дружбан-таксист купив Авео, довольний наче ним...кандєй, єлектропакет...всіділа...але коли порівняв з Логаном, то відзначив, що в Логані звук менш жерстяний ніж в Шевролє...і це в мене не пошумлені двері! А в кого пошумлені - то ще краще...
jaric написав:А внешне, как по мне, та самая Соленза на первый взгляд
браво, біс...добре що ще не Супер Нова...Здалеку та з п'яну може в темряві й схожі...але на тверезу аж ніяк)))
jaric написав:Базовая модэль пустая
Так пуста, й в тому є вина НАШОЇ З ВАМИ держави, яке так любить свій народ рідний, що дозволяє продавати таку базову комплектацію...така База продається тільки в Україні....Базова модель в Росії - то є аналог нашого Амбьянсу! Ось такі в Росії закони по захисту свого покупця! Тому я завжди всім кажу щоб Базу не купляли...
jaric написав:А напичканая стоит уже 15тыщ
Логан ПРестиж коштує 78 000 грн, що в перерахунку за вичтом 2% складає 15 136 американських президентів...Лауреат, з тими ж допами, що є в Престижі коштуватиме дешевше на десь 500 уёв....а простий Лауреат, без допів, коштує 68 000 грн., тобто приблизно 13 200 американців...за таку ціну, я впевнений, що Логан є найкращим вибором...підтверджено часом!
jaric написав:Лично я не согласен хотя проехал на логане только 3000км
Й дуже вірно робиш! в мене вже 19 000 за 8 місяців...я нарадуватись не можу...той, хто базарить проти, й поливає гряззю, - нічого іншого просто на меті не ставить.
DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
0